ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Hrozivá nehoda na obchvate Trnavy z oboch áut zostali len vraky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Včera popoludní došlo na trnavskom obchvate k čelnej zrážke dvoch osobných áut. Trnavskí dopraváci jej príčiny a okolnosti naďalej vyšetrujú. Účastníčkou nehody bola aj naša kolegyňa, ktorá v čase voľna šoférovala jedno z áut.

Podľa prvotných informácií mal 44 ročný vodič na aute Citroën C3 prejsť, z doposiaľ nezistených príčin, do protismeru. 24 ročná vodička, ktorá išla oproti na vozidle Renault Clio, už nemala šancu zareagovať a došlo k čelnej zrážke. Po náraze jej auto ešte odhodilo do pravých zvodidiel. Pri nehode sa zranili obaja vodiči a 24 ročná spolujazdkyňa z Renaultu. 28 ročná spolujazdkyňa z Citroënu sa nezranila. Zranené osoby previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice. Policajti vykonali s mladou vodičkou dychovú skúšku, s negatívnym výsledkom. Za účelom zistenia prítomnosti alkoholu u vodiča, mu bola odobratá krv.

Policajti úsek cesty I. triedy, z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov nehody, na 2 hodiny uzavreli.

Celková škoda sa, na zničených autách a poškodených zvodidlách, vyšplhala na viac ako 18 000 eur.

Upozorňujeme vodičov, aby sa pri jazde venovali výhradne vedeniu vozidla a nie spolujazdcom, mobilu, prípadne iným veciam, ktoré odpútavajú pozornosť od premávky. Uvedomte si, že na ceste stačí sekunda nepozornosti a môže dôjsť k tragédii. Jazdite preto tak, aby ste zdraví vždy dorazili do cieľa svojej cesty.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img