ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Ďalšie poškodenie pamätníka postriekaním

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Košice / Ďalší pamätník Sovietskej armáde s komunistickými symbolmi si odniesol agresiu súčasného vedenia Ruskej federácie a zverstiev Ruskej armády vykonávaných na Ukrajine. Tentokrát sa jedná o pamätník v Košiciach.

Jasný odkaz Putinovi bol zadokumentovaný an na jednom z chodníkov. Polícia začala vec vyšetrovať.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Rusi sú rusi.Cela ich história je iba o klamstvach.Lenin,Stalin,Gorbacov,Breznev,Putin.Cim starší tým sprosteji a blbí.Celu svoju históriu len obrbavaju celý svet.Ako aj s masakrom Poľských dôstojníkov.Co sa ukázalo po rokoch že to boli Rusi.

  2. V rokoch 1943 až 1944 ukrajinskī nacionalisti z UPA(tzv.banderovci) zavraždili vo Volyni podľa poľských údajov okolo 100 tisíc Poliakov,medzi ďalšími obeťami boli tiež Česi,Ukrajinci,Židia,v r.2016 poľský parlament toto volynské vraždenie za genocídu…aj to história..vojna je svinstvo,ktoré dopadá hlavne na obyčajných ľudí..

  3. Rusko sa snazi ojebavat celý svet jeho kecmy.Ale pozrite sa na Putina.Cisty diktátor a fašista.Kazdy líder Ruska sa zapríčinil určitou vojnou.A Putin chce asi tiež byť v knižkách.

  4. Film bol smutný,neverila som vlastným očiam,čo všetko robili Ukrajinci.Keď jednému mužovi strhli z ruky za živa kožu,alebo matke vyrazili z rúk bábätko a bez milosti ho zastrelili.

  5. Poškodí pamätník padlých vojakov, aby poslal odkaz Putinovi. Čistý kktizmus. Páchateľa by mali nakopať verejne do riti. A dať mu k náhrade škodu. Ale to sa asi nikdy nestane, lebo aj o poškodení Slavína ostalo ticho.

  6. Neboli to Ukrajinci.Ale rusi.Cista propaganda.Vsetko taja.Pozrite Putinovu tvar.Cisty ruský…..Snaží sa zámienkou oslobodenia,ale pritom vraždí civilistov.Pochybujem ze o tom nevie.Je to kokot.Bol mier.A on rozpúta toto.

  7. Rusko nijak nepodporujem, ale Ukrajinci neboli svati, asi ako kazdy iny narod… u nas boli tiez nadseni kolaboranti s fasistami, tak isto zapaleni privrzenci komunizmu, ktori pachali zverstva…to je proste historia, tak sa nebudeme tvarit, ze za vsetko zlo vo svete zrazu moze len Rusko.

  8. Jaká história? Fašistov máme v parlamente. Paradoxom je, že fašista a komunista je dnes už jedna osoba. Ľudia otupjevajú.
    Rusi to jednoducho posrali, napadli suverénny štát a bodka. Každý má právo rozhodnúť sa kam chce patriť. Nie sa riadiť nejakým zakomplexovaným paranoidným semilným dedom liliputinom.

  9. pre M..boli to Ukrajinci..tak netrep..Ukrajinský pozdrav..Sláva Ukrajine! Hrdinom sláva! Je presne taký pozdrav,ako pozdrav Na stráž! Prečítaj si denník.sk zo 6.februara 2022..článok Sú Ukrajinci Texasania Ruska.Môže krajina,ktorá toleruje a podporuje fašistické excesy, byť súčasťou Európskeho spoločenstva?

  10. A pritom nás počas 2. svetovej vojny oslobodili ukrajinci nakoľko v tej armáde čo prišla na Slovensko ich bolo viacej ako rusov.

  11. pre Slava Ukrajine 6. apríla 2022, 10:28, a ty si co spadol z marsu??? nemas o tom ani paru a pises, najprv si to nastuduj kto nas oslobodil, hruza toto po vyse 70 rokoch sa dozvedame od teba mudreho ze nas oslobodili ukrajici, hotova debilita!

  12. Anonym 13:44
    Je to tak,dnešná Ukrajinská divízia AZOV má vo svojom znaku označenie nemeckej SS divízie Das Reich. Ale Putin je ten zlý,že ?

  13. Nuž k tomu len toľko, že každý si nájde čo chce a niekomu stačí aj toto, aby uveril Putinovi že v 21. storočí denacifikuje Ukrajinu na čele ktorej stojí židovský prezident. Nedáva zmysel? Nevadí… Možno príde denacifikovať aj Slovensko keďže v parlamente máme stranu ktorej vodca veľmi rád používal uniformy Hlinkovej gardy a chodí zapalovať sviečky Jozefovi Tisovi, či nedávno bol odsúdený za extrémizmus. Až vtedy by bol Putin zlý?

  14. pre Slava Ukrajine 6. apríla 2022, 15:43, ty si dement!!! slovak krici nech zije slovenskoa ziaden iny statty zapredanec!!! kedy tu ukrajinec zvola slava slovensku! a ked kricis slava ukrajine tahaj na ukrajinu bojovat bastard!

  15. Rus zabíja na Ukrajine deti, ženy, starých aj mladých úplne všetkých. Ničí, bombarduje školy, škôlky, nemocnice, pôrodnice, starobince. Verejne sa pred celým svetom prezentuje ako páli rakety na sídliská, letiská, firmy. Vraždia a znásilňujú v cudzom štáte. V krajine, ktorá má na Donbase a Luhansku nerastné bohatstvo, plyn a ropu, v krajine, ktorá je obilnicou sveta. V krajine, ktorá si žila svojím vlastným životom. Všetky teorie a reči o tom, že za to môže Kanada alebo Papua Nová Guinea, alebo Hitler sú bludy, nezmysli a záškodnícka činnosť. Len tupý, sprostý, zaostalý dement môže obhajovať túto vojnu a šíriť sprostosti o hľadaní fašistov a podobne.

  16. Pre Slava Ukrajine 6. apríla 2022, 14:21

    Nič v zlom, ale prečo na Ukrajine teda funguje Azov a Pravý sektor, keď na čele krajiny je židovský prezident? To ti dáva zmysel?

  17. Rusi sú zmrdi.Celuuu svoju históriu len ojebavaju celý svet oni nič,oni nič.A pritom likvidujú ľudí ako sa im chce…Stačí pozrieť ich históriu.

  18. Pre M – Ty neandrtalec pologramotný takto sa bav so svojou materou alebo kamarátmi niekde v šenku. Byť pánom Majkom tak sem dám rýchly IQ test ako podmienka vstupu do diskusie (vstup aspon s IQ 88), hneď by tu bolo menej sračiek ako si ty.

  19. Možno to skončí tak,že Ukrajina bude rozdelená na východnu Ukrajinu a západnú Ukrajinu,vznikne tam demilitarizovaná zona a v jej strede bude demarkačná čiara.Neviem si predstaviť,že Ukrajinci odpustia Rusom ich vojnový vpád,ak by sa to rozdelenie Ukrajiny neskoršie stalo realitou,tak škoda zničených ľudských život na jednej aj druhej strane…Karel Kryl..Politikom sa neverí,politici sa kontrolujú. Verí sa v Boha,v prírodu,verí sa v krásu,verí sa v myšlienku,v ideu.V politika sa neverí a kto v neho verí,je idiot!

  20. Neviem si predstaviť, že by sa slovensko rozdelilo na severné a južné, to by pripadlo fideszu a demargačná čiara by išla cez Trenčín. Ak by sa to malo stať realitou tak radšej nemá zmysel bojovať, škoda ľudských životov a radšej čo? Celé územie do Veľkého Uhorska z pred Trianonu???

  21. pre Lajosa, len hlupák /tých je tu neúrekom/ si môže myslieť, že propagandu šíri iba jedna strana sporu. A len hlupák demagóg môže vyhlasovať čosi o šírení ruskej propagandy v našich končinách – veď všetko čo len trochu cítiť Ruskom je cenzúrou zakázané.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img