ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

„silná manipulácia s počasím“ – vysvetlenie, prečo máte na sebe teplú bundu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Skutočne je tu víkend a skutočne sa výrazne ochladilo. Pocitovo sa vrátila zima, čo je vidieť na opäť vytiahnutých zimných bundách ľudí chodiacich najmä ráno do práce.

Zmeny počasia tu boli vždy, v súčastnosti sú intenzívnejšie, prichádzajú akosi rýchlejšie a ľudia ich vnímajú citlivo.

Znovu sa ale nájdu pomätenci schopní napísať toto:

Že to niekto pravdepodobne úmyselne s konkrétnym zámerom vytvorí, dnes už asi chápeme. No že to tak veľa ľudí ohodnotí pozitívnou reakciou na sociálnej sieti, je nepochybne na zamyslenie odborníkov.

Niekto tu evidentne zlyhal. Dlhodobo a systematicky bolo tolerované prezentovanie tuposti v záujme odvolávania sa na „slobodu slova“ s použitím obhajoby, že ide o tzv. „alternatívnu pravdu“.

Kde chceme, aby sa mentálna úroveň spoločnosti (a teda našich detí) nachádzala o päť či desať rokov?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A vsimli ste si, ze uz na nas nevypustaju chemtrails.
    To pre to, ze sa vyrabal zo zliaz kaukazskych tuskancekov. To su taky rusky syslici. A teraz, sice vam to nikto neprezradi, lebo to nikto ani nevie, ale Putin to zakazal predavat. A este taja aj to, ze o styri dni vypnu nanocipy, ktore vam ouciam napichali vo vakcinach.

  2. Aj múdry schybí? Nechápem prečo majú niektorí stále chuť sem dávať takéto hovadiny,a ešte to spojovat s nejakou ideológiou.Ozaj trápne.

  3. Čitateľská gramotnosť – porozumieť čítaným textom = mimoriadne nízka, často nevieme prečítať ani faktúru ani oznam, naradenie. Prečítať zákon vie iba málokto.

    Informačná gramotnosť – porozumieť a využívať informácie získané z rôznych zdrojov = stratený v lese

    Mediálna gramotnosť – vyberať najvhodnejšie médiá pre komunikáciu, ako aj identifikovať ekonomické, politické, sociálne a ďalšie záujmy, ktoré za nimi stoja = bez šance

    Finančná gramotnosť – schopnosť využívať poznatky, zručnosti a skúsenosti na efektívne riadenie vlastných finančných zdrojov s cieľom zaistiť celoživotné finančné zabezpečenie seba a svojej domácnosti = zatial úplna neznáma.

    Treba však povedať, že v roku 1880 vedelo v Nitrianskej župe čítať a písať iba 39,5% populácie, v Trenčíne len 24,7%. Odvtedy sme dali výrazný pokrok, môžeme byť spokojný s tým čo sme často iba náhodou dosiahli doteraz. Faktom je, že kto mohol utiekol, a to hlavne tá inteligentnejšia časť, naprieč celými generáciami, len v USA je podľa sčítania z roku 1990 bolo 1 882 915 Slovákov a v Rusku 2170 ľudí.

  4. Ten čo číta takéto pičoviny na internete a ešte z toho urobí článok musí byť totálne vygumovaný primitívny kokot,ktorý by mal byť zatvorený v blázninci na samotke z hrubými mrežami.

  5. A ty si si tieto picoviny precital z rozpravkovej knizky, co ti pozical dobry ujo v bielom? Lebo tebe uz nebolo co gumovat . Milos ty striekas SOL nejakym feromonom, co pritahuje kokotov? Damy prepacia moju francustinu.

  6. To nie je manipulacia s pocasim ale manipulacia s pani ktora si to nedokaze uvedomit. Byt hlupy je ako byt mrtvy – vy si to neuvedomujete ale okolie to vidi.

    Zaujimave je ze ludia co odhalia kazdu konspiraciu maju v spolocnosti najnizsie prijmy alebo su bez prace, exekutori na krku a zbabrany zivot. Je jednoduchsie to zvalit na sorosa a zidojasterov ako si priznat chybu v sebe…

  7. Kto sú to židojašteri? Nejakí bohovia? Bránia ti byť úspešný? Kvôli nim si neúspešný? Vedieš s nimi duševný boj?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img