ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Odovzdanie hasičskej techniky na Ukrajinu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MV SR |MM| Štátny tajomník MV SR Vendelín Leitner a prezident HaZZ Pavol Mikulášek dnes odovzdali regionálnemu riaditeľovi hlavného riaditeľstva štátnej služby pre mimoriadne udalosti v Zakarpatskom kraji Romanovi Hudakovi hasičskú techniku. Táto pomoc pozostáva z dvoch kusov cisterien Iveco Trakker a 1000 pármi zásahových rukavíc. Cisterna disponuje nádržou na vodu s kapacitou 9 000 litrov a s nádržou na hasiacu penu s kapacitou 800 litrov.

„Ako hovorí známe príslovie v núdzi poznáš priateľa. Náš východný sused je vo vojne, a preto je našou povinnosťou mu pomáhať najviac, ako sa dá. Verím, že im touto troškou pomôžeme, nakoľko počas vojnového konfliktu prišlo u našich susedov k obrovským stratám na technike“, povedal štátny tajomník MV SR Vendelín Leitner.

Táto pomoc bude smerovať do Štátneho hasičského a záchranného útvaru Hlavného riaditeľstva štátnej služby Ukrajiny pre mimoriadne situácie v Zakarpatskej oblasti.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To je aké gesto, ak žobrák odovzdá svoju palicu? DHZ v nasich obciach chodia hasiť na starých tatrovkách, dôležité je si spraviť selfíčko. Veď potom sa vypíše nový tender, na nákup techniky a Slováci to zaplatia. Mne osobne je úplne jedno, kto bude na Ukrajine vládnuť, vždy to bude cudzia bábka. Politici vyhlásili strašné protiruské sankcie. Aj tie platíme my, občania. Pomôžem každému, kto je v núdzi, ale iba v rámci svojich schopností. Tak isto si svoju polievočku zohrievajú na MV, MO, rozdajme všetko moderné, darujme staré, veď potom sa bude nakupovať. Zbavme sa ruského plynu, kupujme polský a americký bridlicový. Nevadí, že bude drahší a ohrozí životné prostredie, hlavne ak nebude ruský. Na východnom Slovensku sa bude ťažiť tiež, anglická firma v rukách ukrajinských oligarchov. Už mi tá manipulácia ľudí lezie trochu na nervy.

  2. mam v prdeli celu ukrajinu aj rusko,ameriku,dufam,ze putin tie hasicke taligi zbombarduje hned 20m za hranicou.nech to vycisti od podlahy od fasitov,azovskych zabijakov,fetakov ako je nosac zelensky.

  3. Všímajte si ako médiá pripravujú pôdu pre Nobelovu cenu pre Zelenského. Tak sa to robí, do psej matere. A Nobelovu cenu za mier získava… Nechajme sa prekvapiť.

  4. ) Kto v úmysle narušiť mier akýmkoľvek spôsobom podnecuje k vojne, vojnu propaguje alebo inak podporuje vojnovú propagandu, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až desať rokov.

    (2) Odňatím slobody na desať rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie sa potrestá páchateľ, ak spácha čin uvedený v odseku 1

    a) v spojení s cudzou mocou alebo cudzím činiteľom,

    b) ako člen nebezpečného zoskupenia, alebo

    c) za krízovej situácie

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img