ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

„vojna na Ukrajine je jeden gigantický hoax, ktorý si vymysleli Američania, aby rozoštvávali a strašili Európu“ – poslanec za SMER-SD Blaha v polovici februára

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Podpredseda Smeru Juraj Blanár včera povedal, že sa štát mal lepšie pripraviť na utečeneckú krízu. Plne súhlasim. Len nechápem prečo to hovorí podpredseda strany, ktorej vedúci predstavitelia hovorili toto:
Keď sa 16. februára na znak solidarity s našim východným susedom vysvietil Prezidentský palác do ukrajinských farieb, Blaha na svoj Facebook napísal, že „vojna na Ukrajine je jeden gigantický hoax, ktorý si vymysleli Američania, aby rozoštvávali a strašili Európu“ a ďalej tvrdil, že žiadne ruské vojská na Ukrajinu neprídu. Že nikto nikoho nejde napadnúť hlásal vtedy aj Fico.
No a 24. februára sa začala najväčšia vojenská operácia v Európe od konca 2. svetovej vojny.
Blanár, Fico, Blaha a iní ruskí riťolezi by mali potichu šúchať nohami pod stolom a dúfať, že si ich nikto nevšimne.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Rus naletel chujom z USA a somárom z únie. Čo dodať, je vojna ktorú nikto nechcel teraz bude trpieť únia a somár z USA sa bude smiat. Táto vojna vyhovuje usákom. USA žijú na dlh a sú v bankrote.

  2. Anonym 31. marca 2022, 23:14 – napisali ste so prilis zlozito. Mozete text zjednodusit a napisat, kto KONKRETNE je zodpovedny za bombardovanie Ukrajiny Ruskou armadou?

    Dakujem.

  3. Majko,Ratafak,čo je dôležitejšie,čo je merit veci,že to akože Smer nedpredvidal( Inak v tej dobe to isté tvrdili aj predstavitelia Ukrajiny,ak sa dobre pamätám),že Rusko napadne Ukrajinu,alebo že to naša vláda to akože vedela a aj tak sa na to nepripravila?Viete,takáto logika ozaj neprispieva k ničomu.

  4. Anonym 1. apríla 2022, 8:32 – ak (aj ked anonymne) oslovujes konkretnu osobu v ocakavani odpovede, nepis otazku recou svojho kmena, ale sposobom obvyklym a zrozumitelnym vo verejnej diskusii.

  5. pre M.M. /Marylin Monroe/ čo tak sa pozrieť na konflikt z geopolitického hľadiska, potom zistíš aj KONKRÉTNU odpoveď.

  6. 9:43 ako sa z odborníkov na infektológiu ako si bol ty, stali zrazu odborníci na geopolitiku, už sa na vás normálne všetci rehocú

  7. 9.52
    Vies, ja sa lubim rehotat na dobrych vtipoch, komedii, alebo na vtipnych prihodach. Ale rehotat sa na blboch,, ktory su uz od prirodzenia trapny, to nee.

  8. geopolitickým hladiskom sa snaží oblbovať ludí tiež ten istý Blaha čo sa ešte pred mesiacom geopoliticky vysmieval z možnosti že Rusko zautočí na Ukrajinu….toto nie je z hlavy bežného slovenského „infektologa/virologa“ + hokejového odborníka v čase OH/MS

  9. pre ratafaka, toto je asi z hlavy jedného nemenovaného, ktorý sa hrá na „múdrosráča“, ktorý nazýva kolaborantov v Afganistane za NAŠICH ĽUDÍ, či …

  10. Ľudia v prvom rade racionálne uvažujú a to týchto tzv. Novinárov po ktorých zostava toľko gramatických chýb, že by sa aj žiak 4 ročníka červenal.
    Politicky upadajúci Nad, Heger a už aj najnedôverihodnejsí občan SR Matovič sú už zapísaní v histórii ako vláda pri ktorej zomrelo najviac občanov a najviac ich aj schudobnelo.
    Poprosím voľby nech im ľudia vystavia vysvedčenie

  11. a dokedy sa mal Putin pozerať ako mu potomkovia fašistu – Banderu a Azovská zgerba vraždia rusky hovoriacich občanov na východe Ukrajiny ?

  12. keďže pod články pani Tothovej sa nedá písať tak to píšem sem
    Propagandistický článok o našom primátorovi ktorý až po veľkom a sústredenom tlaku zistil že na Ukrajine je už takmer mesiac vojna a až potom zorganizoval zbierku je úplnou úbohosťou. Typický Tomčányi. Dobrovolnici už mali ruky zodraté až po lakte, keď náš primátor začal organizovať zbierku, lebo zistil že nič nerobenie mu mediálne uškodilo. Zvýraznenie mena primátora a to že na Ukrajinu išiel vo svojom voľnom čase je naozaj veľká úbohosť. A ako som sa dnes dozvedel, ospevný článok je aj v plátku Seredsity. Veď ako ináč. Poznám aj iných ľudí, ktorí boli zaviesť pomoc na Ukrajinu ale tí nemajú potrebu sa tým chváliť alebo nechať sa chváliť článkom ktorý sa tvári ako spravodajstvo. No čo už každý sme nejaký.

  13. Anonym 1. apríla 2022, 14:23….chlape stále tej ruskej rozprávke veríš?…preto teda vybombardoval Charkov a Mariupol v ktorom žíjú státisíce rusky hovoriacich občanov?…pod zámienkou vraždenia rusky hovoriacich občanov bude lepšie ak ich vybombarduje sám Putin…ach jaj..

  14. pre Ratafaka, neviem či ten chlape tej ruskej rozprávke verí, no zdá sa že ty veríš niečomu inému – propagande USA. Jeden aj druhý neverte žiadnej propagande. Ja neverím žiadnemu politikovi /K. Kryl/, žiadnym novinám /čítam medzi riadkami – 1968/.

  15. Pán Kurbel,strašne ste závistlivý,tak ako väčšina ortodoxných krestanov,ked sa tu majko vychvaloval,že ubytováva ukrajincov,to bolo v poriadku že? Ruka ruku myje.

  16. Pn Kurbel poula som že náš primátor v meste ubytoval voľakde v Sokolovni ale 20 tých ukrajincov.Neviem či vy viete že rodina Majkových ubytovala asi 24.Je to podľa vás pán Kurbel v poriadku že primátor tak málo a jedna rodina dokáže pomôcť až toľkým?

  17. NEZÁVISLÝ 1. apríla 2022, 14:55…neveríš tomu že ruská armáda bombarduje Charkov a Mariupol?…to je podla teba iba USA propaganda?

  18. Ratafak,nikde som nekomentoval, že RF nebombarduje UA, že nie je agresorom. No keď USA bombardovali Irak, Srbsko? ….to je podľa teba iba Ruská propaganda?

  19. Anna pýtate sa či je to v poriadku. Po prečítaní vášho príspevku si myslím,dokonca som o tom presvedčený,že v poriadku nebudete asi vy.

  20. Ratafak máš nejaké vysvetlenie na to, že tá zdecimovaná, dezorientovaná ruská armáda, bez bojovej morálky, bombarduje Charkov a Mariupoľ? Ako to tí zúfalci s technikou zo 70-tych rokov minulého storočia vôbec dokážu robiť?

  21. NEZÁVISLÝ 1. apríla 2022, 15:25…no ale keď som napísal že bombardujú Charkov a Mariupol tak si mi na to napísal že verím USA propagande….a v dalšom príspevku píšeš že „nikde som nekomentoval, že RF nebombarduje UA, že nie je agresorom“….tak na základe čoho si došiel na to že verím USA propagande?

  22. Anonym 1. apríla 2022, 15:29….to sa pýtaš vážne alebo si len tak strelil od boku?…majú niekolko násobnú presilu, pozvali si na pomoc čečenských hrdlorezov ktorým ludský život absolútne nič nehovorí a vagnerovcov ktorí sú na tom podobne a tí tu bojovú morálku majú v krvi….to že sa zatial nedokážu dostať do Kyjeva neznamená že v inej časti Ukrajiny nedokážu v tej presile rozbombardovať mesto zvlášť ak im pomáhaj proruskí separatisti….či ty si myslíš že sa to nedeje? že sú to len filmové kulisy?..alebo kam smeruje tá tvoja otázka?

  23. Vladimir Vladimirovic Putin omráčil OSN!
    (Publikováno 1.4.2022)

    Podpořil a schválil:
    zrušení Rady bezpečnosti, OSN, Mezinárodního soudního dvora, Světové zdravotnické organizace, a všech organizací pro lidská práva přidružených k Americe.
    Uzavření jejich kanceláří a ředitelství v Rusku a ve všech zemích Ruské federace.

    Konfiskace majetku, sídel včetně budov, aut, míst zábavy, klubů, účtů v ruských bankách, ale i vyhoštění jejich zaměstnanců že zemí Evropské unie.
    Na opuštění země mají 72 hodin.

    Tyto věci jsou oceněny přibližně na 76 miliard dolarů v počátečních výnosech včetně bankovních účtů a aktiv.

  24. Este raz. Rusi a hlavne Kremel na cele s Putinom napadol suverenny stat Ukrajina (uz 2x). Ako moc musi byt clovek jebnuty aby za tym videl usa, sorosa, uniu, fasistov, liberalov, homosexualov, hematologov…

  25. Anna 1. apríla 2022, 15:02 – zopar faktov:

    – netusim, kolko utecencov pred vojnou ubytoval primator Tomcanyi s rodinou ako sukromna osoba, bolo by dobre, keby tento udaj zverejnil.

    Osobne si myslim, ze doteraz vo vlastnom dome a na svoje naklady – nikoho.

    – v Sokolovni primator Tomcanyi NEUBYTOVAL NIKOHO !! V Sokolovni boli na zaklade navrhu poslankyne Fackovcovej a OTVORENEJ KRITIKY VEDENIA MESTA na SOL, ze nekona tyzden po zacati vojny ubytovane osoby utekajuce z Ukrajiny v pocte 15 ludi. (info od pana Racaka)

    – som si isty, ze pan Kurbel vie o pomoci nasej rodiny trvajucej uz cely mesiac – do dnesneho dna nasa rodina ubytovala nie 24, ale 36 utecencov. Na 95% to boli mamicky s malymi detickami.

    – nemyslim si, ze je dolezity pocet – podstatne je, ze clovek pomaha. Keby kazda rodiny prichylila len jednu mamicku s tromi detickami, bolo by fajn a pomoc by bola podstatne sirsia.

    – podla mna Mesto Sered UPLNE ZLYHALO v pomoci Ukrajincom a pan Kurbel ma vo svojom prispevku uplnu pravdu. Povazujem za nespravne, ze pod PR clankom na ktory sa pan Kurbel odvolava, je zablokovana diskusia.

    Urobime iny material, kde sa obcania k aktivitam voleneho funkcionara mesta budu mat moznost vyjadrit.

  26. preco by mal tomcanyi niekoho doma ubytovavat?pytali ste sa aj matovica,kolara, nada ci niekoho ubytovali?alebo tu len machrujete a napinate hrud?

  27. ani mesto nie je povinne nikoho ubytovat.a zvlast ked sa bojuje len na 25% uzemi ukrajiny, na zapade ukrajiny ludia chodia normalne do roboty a deti do skoly nachapem preco tam nie su zriadene tabory pre ukrajincov,co nemaju hotely,ubytovacie zariadenia? je to len vychcanost spinavych ukrajincov dostat sa bez problemov na zapad.
    a hlupa slovac im to zerie.

  28. Anonym 2. apríla 2022, 8:22 – v amoralnom hnoji starostlivo v meste budovanom dvanasty rok, kde sukromny biznis ma prednost pred charitou a pomocou inych – ano, az sem sme sa vdaka jednotlivcom s pomylenymi hodnotami dostali.

    Ale co chceme od ludi, ktorych geny predurcuju ziskat peniaze, vyhody a majetok aj za cenu nepravosti, obchadzania zakonov, korupcie a dokonca zastrasovania a v minulosti aj arizacii majetku po ludoch, ktori pravdepodobne skoncili v plyne.

    Smutna realita v nasom meste…

  29. Vsetky meny celeho sveta su toxicke. Zlatom kryte peniaze nema nikto v sucasnosti. Mozno do buducna zacne s tym rubel,alebo nejakou variantou ineho krytia, to je jedno, ci zlatom, striebrom, energovariant, alebo goralky, a ostatni sa pridaju, ale momentalne su vsetky papierove meny kryte dolarom a ten je kryty americkymi prdmi.

  30. A je to tu !
    Za všetku pomoc ktorú poskytujú modro – žlté ovce ukrajincom nám fašista Zelenský zdvihol cenu ropy o tretinu !
    Ovečky béééé !

  31. Daniel, na svojom facebooku propaguješ politickú stranu, ktorá je neonacistická s otvorenou fašistickou rétorikou. Máš pomiešané káble a pletieš si hrušky s jablkami, táraš dve na tri ako opilec v karčme. Zelenský nedvíha ceny ropy a ivermectín nefunguje proti covidu.

  32. Vy tupé modro – žlté ovce,vy sa spamätáte jedine vtedy ked bude liter benzínu stáť 10.evri ! Kde vidíš na mojom facebúku propagáciu fašizmu ? Hybaj očnému ! Ja sa o tvoj facebúk nestarám,tak nepchaj ten svoj čumák tam kde nemáš

  33. Keď bude stáť benzín 10 eur, tak už budeme všetci jazdiť na elektriku a vodík. Okrem teba samozrejme, lebo do tvojej felície ešte bude treba benzín

  34. Ešte budeme radi keď budeme jazdiť na bicykli Lebo naši politici chcú aj NATO udeliť poplatky a budú väčšie ako na auto

  35. UKRAJINA ZVYŠUJE POPLATKY PRE SLOVÁKOV!
    Za dobrotu na žebrotu? Pri našich expertoch na vláde a v NR SR predpokladáme, že zvýšenie cien nepremietnu do cien západným krajinám, ale že to nechajú na našich chrbtoch. Ak to urobia, len to podčiarkne, že sú zradcovia!
    Zelensky od 1.4. zvyšuje tarify za prepravu ropy cez ropovod Družba cez svoje územie, oznámila spoločnosť Transnefť.
    Poplatok sa zvýši o šialenú jednu celú tretinu! Z 8,6 Eura na 11,50 Eur za tonu ropy.
    V roku 2020 poslalo Rusko cez ropovod Družba 12,273 mil. ton., v roku 2021 12,006 mil. ton.

  36. Hajzli: aj si sa docital preco tomu tak je? a doteraz sa nikdy cena za transfer nezvysovala? ostava vsetka ropa z Druzby u nas? vies, ze aj SK dostava zaplatene za transfer? ked sa dvihne naklad na casti trasy, tak na dalsom useku sa bude predavat za povodnu cenu? vies kam mierim? aj keby vsetku tu ropu spracovali u nas a netiekla dalej, tak cena benzinu/dieselu vzrastie o zavratnych 2.5e/1000l cize ani stvrtinu centu? zaokruhlime na cent?

  37. Darmo to budeš tým zelenomikinovým mužíčkom vysvetľovať, pani príroda im nenadelila mozog, ale piliny. Ale aj tie piliny si dokážu vyrátať, že na tom zarobíme aj my.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img