ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Slávnostné oceňovanie pedagógov v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na Mestskom úrade v Seredi zorganizovali dňa 30. marca pod záštitou školskej, športovej a bytovej komisie slávnostné oceňovanie pedagógov a pedagogických zamestnancov. Podujatie sa konalo pri príležitosti Dňa učiteľov.

Ocenení boli pedagógovia z materských, základných a stredných škôl, ktoré sa nachádzajú na území mesta Sereď. Išlo o formu poďakovania za ich prácu, mimoriadne zásluhy ako aj vynikajúce výsledky v oblasti výchovno-vzdelávacieho procesu. Ocenenie si prevzali aj učitelia voľno časových aktivít a učitelia za mimoriadny a celoživotný prínos v oblasti školstva. Slávnostného aktu sa zúčastnil primátor mesta Martin Tomčányi, zástupca primátora Ľubomír Veselický, vedúca oddelenia ŠKRaŠ Silvia Kováčová, poslankyňa MsZ a predsedkyňa ŠŠaB komisie Slávka Kramárová, poslankyňa a členka ŠŠaB komisie Mária Fačkovcová, členka ŠSaB komisie Božena Vydarená, poslanec MsZ Anton Dúbravec ako aj zástupcovia škôl a školských zariadení. Súčasťou podujatia bolo aj vystúpenie Galantského saxafónovho kvarteta, ktoré dodalo popoludniu ešte slávnostnejší charakter.

Úvodného slova sa ujal primátor Martin Tomčányi, ktorý v príhovore na adresu pedagógov mimo iného povedal: „Ste tí, ktorí vychovávate ďalšie generácie, robíte ľudí lepšími a múdrejšími. Za to sa Vám chcem za seba aj za naše mesto veľmi pekne poďakovať a popriať všetkým oceneným len to najlepšie. Zároveň všetkým pedagógom prajem veľa zdravia, šťastia a trpezlivosti do ďalších dní, mesiacov a rokov, ktoré strávite pri výchove ďalších generácií.“ Ďalej primátor všetkým riaditeľkám, pedagogickým a nepedagogickým zamestnancom poďakoval aj za vynikajúce zvládnutie predchádzajúceho náročného obdobia poznačeného pandémiou.

Na základe návrhov, ktoré vzišli z jednotlivých škôl si vybraní pedagógovia prevzali z rúk primátora mesta Martina Tomčányiho, zástupcu primátora Ľubomíra Veselického a predsedkyne ŠŠaB komisie Slávky Kramárovej ďakovné listy a finančný dar v hodnote 50€, ktoré sú poďakovaním za ich prácu a prínos na poli vzdelávania. Slávka Kramárová v príhovore popriala všetkým pedagógom veľa úspechov a pracovného elánu, ktoré si zaslúži každý učiteľ. „ V dnešnej dobe robiť pedagóga či odborného alebo nepedagogického zamestnanca v školstve je veľmi náročné. Viem to posúdiť, lebo aj ja dlhé roky pôsobím ako učiteľka aj riaditeľka školy. Som veľmi rada, že v Seredi máme šikovných riaditeľov a učiteľov škôl a školských zariadení, vďaka ktorým patria seredské školy medzi najlepšie v okrese a dovolím si tvrdiť, že aj v kraji.“ Záverečné slová patrili vedúcej oddelenia ŠRKaŠ Silvii Kováčovej, ktorá všetkým oceneným zaželala najmä veľa elánu a optimizmu do ďalšieho obdobia, ktoré nebude najľahšie. Vyjadrila presvedčenie, že tak ako pedagógovia zvládli predchádzajúce ťažké obdobie, určite zvládnu aj to, čo im prinesú nadchádzajúce mesiace.

V kategórii PEDAGÓG I. STUPŇA boli ocenení:

Mgr. Dagmar Kuričová
Mgr. Blanka Bellamoli
Mgr. Silvia Paldanová

V kategórii PEDAGÓG II. STUPŇA boli ocenení:

Mgr. Silvia Kubíčková
Mgr. Slavomír Haberajter

V kategórii ODBORNÝ ZAMESTNANEC bola ocenená:

Mgr. Silvia Vincze

V kategórii PEDAGÓG VOĽNOČASOVÝCH AKTIVÍT boli ocenení:

Mgr. Marcela Beličková
Zuzana Bukovská, DiS.
Mgr. Marcel Zachar

V kategórii PEDAGÓG STREDNEJ ŠKOLY boli ocenení:

RNDr. Zuzana Šalmíková
Ing. Ľubica Mrvová

V kategórii VEDÚCI PEDAGOGICKÝ ZAMESTNANEC boli ocenení:

Mgr. Eva Kubicová
Mgr. Renáta Šidlíková
PaedDr. Paulína Krivosudská
Ing. Monika Kroláková
Beata Lukáčová
Bc. Iveta Fraňová
PaedDr. Jarmila Žilecká
RNDr. Viera Tkáčová
Ing. Marta Melayová
Dagmar Šajbidorová, Dis. Art

V kategórii OCENENIE ZA MIMORIADNY PRÍNOS A CELOŽIVOTNÚ ANGAŽOVANOSŤ boli ocenení:

Mgr. Marta Godályová
Mgr. Eva Horáčková
Mgr. Beáta Petrášová

V kategórii PEDAGÓG, KTORÝ MA NAJVIAC INŠPIROVAL K ROZVOJU boli ocenení:

Mgr. Ľuboš Kostolányi
Mgr. Simona Gašparovičová

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img