ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Slovenská cestná nákladná a regionálna doprava vymiera !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

UNAS |MM|  ÚNIA Autodopravcov Slovenska a Asociácia Žltý Anjel Asitance24 je rozhorčená nad Vládou SR a Ministerstvom dopravy SR, ako ignorujú dopravu.

Podali sme niekoľko žiadostí na Úrad Vlády SR , aby sa začali okamžite zaoberať zvýšenými nákladmi , ktoré trápia dopravcov. Bohužiaľ sme zo strany Vlády SR ako aj z Ministerstva dopravy SR totálne ignorovaný.

Denne nám padajú dopravcovia , ktorí majú veľké dlžoby a firmy nedokážu sa zachrániť. Taliansko, Nemecko, Česká republika, Maďarsko, Poľsko , pomohli svojim dopravcom. Je zaujímavé , že inde to  , len u nás nie!

Poukazujeme na to, že barel ropy stále klesá a na Slovensku cena palív stúpa. Pýtame sa , kde je chyba a prečo s tým Vláda SR niečo nerobí. Naozaj sa čaká, aby nemal kto zásobovať obchody.

Slovenský dopravca má rodinu ako každý iný a potrebuje žiť. Tejto Vláde nevadí, že jej pribudnú desiatky nezamestnaných ľudí?  

Vyzývame Vládu SR, aby OKAMŽITE začala riešiť problém s dopravou. Ak sa tak nestane do 14 dní, tak UNAS opätovne protesty .

Predstavenstvo UNAS

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ale tomu neverím. Matelko s Naďom a Čaputovou vybavia americkú naftu za 1 euro za galón a bude vybavené. Od ruskej sa okamžite strihneme, veď kto to kedy videl podporovať Putina :-p Nebojte sa dobre bude 😀 I keď nám v Európe určite nie. Kvôli kktným sankciám padneme na hubu ale nevadí, hlavne, že bude niekto vo Washingtone a v Brusselli za pekného a poslušného.

  2. Veď Hegerko tu nedávno spomínal, že robia rozhodnutia predovšetkým v prospech občanov Slovenska, tí sú prvoradí. A tu je výsledok. Derú zvysoka na svojich občanov, lebo treba miliardu investovať na pomoc Ukrajine. A s tou ropou je to tiež tak. Jej cena klesá, ale ceny palív zo dňa na deň vyššie. Aha, veď pre občanov… Tak ako smeráci dosiahli top level v kradnutí, títo dosiahli rovnakú úroveň v neschopnosti.

  3. Keď bol nedávno v Česku benzín 2 eurá a u nás 1,7 , tak vtedy boli ticho. Už to tisíckrát vysvetľovali, že u nás sa ráta priemer za posledných 14 dní, preto krivka je plochšia. Ale darmo to vysvetľovať takému dedkovi Vladovi, ach tá matematika. Ale hlavne že si kopol. A mimochodom takéto nastavovanie cien zaviedol ešte fico, tak buďte spokojní.

  4. Je dobré, že si spomenul to nastavenie Ficom. Títo amatéri tu chaosia už dva roky, mala čas to zmeniť. Takže kritika ide na ich vrub, že sa priemer ráta za posledných 14 dní. Už je načase prestať sa vyhovárať na predošlú vládu.

  5. Dopravcovia najprv nepodjebavajte ceny,nejazdite cez raaal za smiesne sumy a potom hladajte chyby dalej!!!!!!!

  6. O pár nenazrancov menej. Šoféri sa zamestnajú v dopravnych firmách ktoré nastúpia po nich a kolobeh pokračuje.
    Prečo by sme mali neustále niekoho zachraňovať a dávať dotácie súkromníkom. Hybaj do lidl za pokladňu alebo za pas do amazonu, keď nevieš ako dobre sa teraz mas. Trapáci

  7. pre Anonym 25. marca 2022, 18:41
    Ak si si nevšimol, dva roky je tu Matelkovič s Hegerkom. Výhovoriek stále kopec, no zmena žiadna. Len k horšiemu. Ropa celkovo na burzách klesla, lenže na SK vždy platilo, že aj keď všade okolo boli ceny nižšie, u nás šli hore. lebo…..priemer a staré zásoby 🙂 Lebo Fico už nefunguje, teraz je Matovič a spol. tak nech ukážu čo vedia. Zatiaľ to ide len štýlom pokus omyl, pokus omyl, pokus kurevsky veľký omyl. A za všetko môže niekto iný, raz Fico, potom korona, teraz Putin, čo bude na budúce? Lebo invázia ufónov?

  8. Dement, ktory si nedokaze zapamatat dve priezviska je odbornik na cenotvorbu. Pred tyzdnom bol odbornik na vojnu v Srbsku, Iraku…pred tym na kovid… Pycha nasho mesta.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img