ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Hanbí sa Uhrík za svoje názory a sťahuje svoje statusy z FB ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Práve podporovatelia strany Republika by  konečne mali veľmi citlivo vnímať verejné vyjadrenia ľudí, ktorí stranu vedú. Títo ľudia sa už cez klamstvá a zavádzanie verejnosti do parlamentu dostali. Následne dokonca opustili aj materskú stranu po chrbáte ktorej sa k moci dostali a tak „máme“ v NR SR stranu, ktorú nikto nikdy nevolil a teda poslancom hlásiacim sa k tejto strane na vystupovanie pod jej hlavičkou nikto nikdy nedal mandát.

V súčasnej dobe ale samého seba prezentovaním proruskej propagandy diskreditoval poslanec EP Uhrík.

Na jeho FB sa nám ním publikovaný status už nájsť nepodarilo.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mám pocit, že sa tu niekto diskredituje proamerickou propagandou – no eto vsio v porjadku. Propaganda bola a vždy bude, z jednej resp. druhej strany.

  2. Ale, ale a čože to pán Uhrík zmazal ? 😀 Veď to bolo len cvičenie …. 🙂 A teraz žiadna vojna ale len špeciálna vojenská operácia… 🙂

  3. Aspoň jeden sa hanbí a prizná si chybu, horšie je keď sa niekto nehanbí a ide verejne vystupovať a tam po ňom bučia a on v pohode s úsmevom ďalej tliacha a tliacha a tliacha

  4. Ale ved to nazaver napisal presne. Treba si s Ruskom sadnut za rokovaci stol a rokovat a nie bojovat. Rusko obklucilo NATO a USA zmluvy a nechceli s Ruskom rokovat. Toto je dosledok arogancie zapadu.

  5. to máš pravdu,že dávajú vreckové ,ale Ukrajincom sa idú potrhať,naší bezdomovci by si nezaslúžili,podporu skúste vyžiť so 68 €

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img