ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Niekedy je vysvetlenie aj zložitých vecí jednoduché

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Len treba nájsť vhodný spôsob vysvetľovania. A sem tam dopomôže náhoda…

Už viete, aký je rozdiel medzi USA a Ruskom?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. HOAX ja iba toľko a toto má biť ako vtip? alebo urážka a neviem prečo sa stále na slovensku píše pod články to je hoax keď máme na to aj slovenské pomenovanie je to lož alebo klamstvo a že na slovensku po slovensky.

  2. Vieme aký je rozdiel. Keď vybombarduje a obsadí krajinu USA volá sa to buď humanitárne bombardovanie, oslobodzovanie a prínos demokracie alebo vojna proti terorizmu. Keď to urobí Rusko je to agresia, vojnový zločin a terorizmus. V prvom prípade tomu papaláši, aj tí naši tlieskajú a žiadne sankcie ani odsúdenie v OSN nehrozia a novinári sú pekne tichučko. V druhom prípade sa predbiehajú v sankciách, médiá už ani nevedia ako veľmi a dramaticky by zašlapali všetko ruské do zeme a bez námietok sa uplatňuje kolektívna vina. Špinavosť je špinavosť, len bohužiaľ záleží, kto ju spácha.

  3. Gustav Husák – „No a na záver nášho zjazdu ma súdruhovia prehovořili, abych o sebe povedal volajaky vtip. Ja ho poviem, prečo nie, aj ja sa dovedem zasmiat.

    No, stala sa taká věc, že som usnul volakde v takovom činžovném vysokém domě. Teraz sa mi zdalo, že som sa vyklonil z okna aby sa podíval na našu rozvinutú socialistickú vlasť a stalo sa mi, že som vypadol a zrazu slyším takový volaaky hlas, ktorý mi hovorí – „Husáku povedz, že komunisti jsou svině“. Ja som nič také nechcel povedať. (záber na silný potlesk delegátov) Ďakujem.

    No ale vtip pokračuje dále lebo ja som padal. Najednou som sa ocitol v osmom poschodí, sedmom poschodí, aj v šestém a slyším, ktorý ten hlas mi hovorí – „Husáku, povedz, že Komunisti jsou svině!“

    Ja opět som hovoril, že komunisti nejsou svině, nič také som nechcel povedať! Ale keď som sa ocitol na druhém poschodí, na prvním poschodí, vědel som, že sa zem blíži, povedal som si ja to poviem.

    Ja všechno poviem, nebo jinak spadnem na moji socialistickou hlavu.

    Tak som povedal, že komunisti sú svině.

    No a najednou sa mi stalo, že som sa probudil na čtrnáctom Zjazde Komunistickej strany Československa. Ďakujem, možete sa smiat

    Naozaj normálny, ničím nezaťažený človek, ktorý prežil nejakú tu časť života aj v socialistickom zriadení, už ako aj dospelý, sa na tejto paródií dokáže celkom z chuti zasmiať.
    .
    Parafráza vtipu o Gustavovi Husákovi, prenesená na dnešné dni:

    Za všetkých si vyberiem „hlavného veliteľa“ slovenských ozbrojených síl Zuzanu Čaputovú –

    „Údajne na záver zasadnutia NATO, ma USA generáli prehovořili, abych
    o sebe povedala volajaky vtip. Ja ho poviem, prečo nie, aj ja sa dovedem zasmiat.

    No stala sa taká věc, že som usnula volakde v takovom činžovném vysokém domě. Teraz sa mi zdalo, že som sa vyklonila z okna aby sa podívala na našu rozvinutú kapitalistickú vlasť a stalo sa mi, že som vypadla a zrazu slyším takový volaaky hlas, ktorý mi hovorí – „Čaputová povedz, že USA militantní kapitalisti jsou svině“. Ja som nič také nechcela povedať. (záber na silný potlesk delegátov NATO) Ďakujem.

    No ale vtip pokračuje dále lebo ja som padala. Najednou som sa ocitla v osmom poschodí, sedmom poschodí, aj v šestém a slyším, ktorý ten hlas mi hovorí – „Čaputová, povedz, že USA militantní kapitalisti jsou svině!“

    Ja opět som hovorila, že USA militantní kapitalisti nejsou svině, nič také som nechcela povedať! Ale keď som sa ocitla na druhém poschodí, na prvním poschodí, vědela som, že sa zem blíži, povedala som si, ja to poviem.

    Ja všechno poviem, nebo jinak spadnem na moji USA militantnú kapitalistickú hlavu.

    Tak som povedala, že USA militantní kapitalisti sú svině.

    No a najednou sa mi stalo, že som sa probudila na zasadnutí NATO.

    STOP VOJNE! SVETU MIER! STOP NENÁVISTI!

  4. MAJKO,ten poznate ako mal irak velku kopu jadrovych zbrani doma?
    alebo este lepsi,vyskusame jadrovu bombu na sikmacoch,dobre vtipy,ze !
    uz viete aky je rozdiel medzi cinickou svinou a clovekom ktory chce mier v kazdom kute sveta?nie len tam kde to momentalne vyhovuje?

  5. Anonym 17. marca 2022, 13:33 a tiez Anonym 17. marca 2022, 13:39 – Vy sa vyjadrujte VYLUCNE ZA SEBA, nie za inych. Ak chcete ospravedlnovat bombardovanie Ukrajiny RF, je to Vasa vec a Vasa zodpovednost. Mna do toho netahajte.

  6. Ačohentizmus – nové smerovanie ktorý objavili slovenskí dezoláti po bezprecendnom útoku nadbrata Ruska na slobodnú Ukrajinu.

  7. Pre Anonym 17. marca 2022, 13:39 a tiež Anonym 17. marca 2022, 13:39
    Vieš aky je rozdiel medzi tebou imbecilom? Obidvaja maju prazdno v hlavách.

  8. Média publikovali správu, že ruský minister zahraničia S.Lavrov sa nedávno pokúsil letieť do Pekingu,ale v polovice cesty sa lietadlo otočilo naspäť ,Čína túto spravu nepotvrdila…zdroj..fmprc.gov.cn

  9. Vieš čo je na tom videu najlepšie…? Určite si to ani nepočúval, ale poviem ti to. Je to video staré 8 rokov…! A už vtedy presne predpovedal súčasnú situáciu…!

  10. Anonym 17. marca 2022, 20:39 – akym pravom zdielate na SOL video z media, ktoreho vedenie bolo poplatne najskor Meciarovi, nasledne Ficovi a teraz Kotlebam a Uhrikovi? Povedane inak, vzdy prezentuju to, za co dostanu peniaze? A video z roku dnes? Skuste nieco od Nostradama alebo baby Vangy – este to sme nejaky sialenec nedal.

  11. продам монеты

    50 копеек 1992

    Постоянный представитель США при ООН Линда Томас-Гринфилд утверждает, что Россия вторгалась в „части Восточной Европы“.
    ТАСС
    Интервьюер обратил внимание на логическую нестыковку: на Западе и на Украине утверждают, что Москва не планирует проявлять агрессию, однако некоторые политики говорят о неминуемом вторжении.
    Lenta.ru
    Расшифровку интервью опубликовало постпредство США при ООН.

  12. В начале думал что не правда, затем мне передали номер кредитки в обмен на лжеминирование рейса, S71255, после минирования я отослал скриншоты совершенного заминирования на почту 7awkxpw5(С0БАЧКА)johnivan.anonaddy.com в тот же день выслали кредитку 4276480013451268 01/23 774 – ALEXANDER SUSHENKOV- мы с братом еще вчера хорошо скупились! Не судите нас, у нас крохотный пригород, у нас нет работы из-за кризиса.За каждое лжеминирование на самолете мне заплатили что-то около 1119 зеленых. Заработок зависит от самолета

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img