ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Víkendoví vodiči opäť (ne)sklamali. 11 z nich policajti chytili „pod parou“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti mali počas víkendu plné ruky práce s nezodpovednými vodičmi. 11 z nich nafúkalo nad 1 promile, pričom 6 navyše nezvládli riadenie. Teraz čelia obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý im môže hroziť až ročný pobyt vo väzení.

GALANTA
– Najviac nafúkal 30 ročný kamionista v nedeľu podvečer. Policajti ho skontrolovali v obci Veľké Úľany. Dychovou skúškou mu namerali hodnotu 3,21 promile. Ako vodičovi z povolania, mu môže hroziť trest odňatia slobody na 2 až 5 rokov.

– 32 ročný Lukáš zišiel v sobotu večer, v obci Šoporňa, mimo cestu a s autom Peugeot 307 narazil do prednej časti zaparkovaného Daewoo Nexia. Policajti mu dychovou skúškou zistili 2,6 promile alkoholu.

– V nedeľu skoro ráno sa na policajnú stanicu prišiel priznať k opravnej nehode len 17 ročný mladík. S autom Renault Clio mal ísť po ceste I. triedy smerom od obce Dolná Streda do Galanty. Nezvládol riadenie a s autom zišiel mimo cestu, pričom si poškodil predné kolesá. Po nehode ho policajti podrobili dychovej skúške s výsledkom 1,73 promile. Polícia začala trestné stíhanie a vo veci bude vykonávať potrebné procesné úkony.

– Z piatka na sobotu policajtom pri kontrole nafúkal aj 52 ročný Ľuboš pri obci Sládkovičovo, a to 1,79 promile.

SKALICA
Druhú najvyššiu hodnotu policajtom nafúkal 49 ročný Záhorák v nedeľu popoludní. S 3,10 promile v dychu šoféroval Ford Focus po meste Holíč, pričom na rovnej ceste nezvládol riadenie a vyšiel na pravú krajnicu. Narazil do zadnej časti odstaveného auta Mazda, v ktorom sedel 53 ročný muž. Ani jeden z vodičov sa nezranil, no celková škoda sa vyšplhala na 3000 eur.

DUNAJSKÁ STREDA
– S 3,04 promile jazdil v piatok podvečer po obci Vojka nad Dunajom 61 ročný Bratislavčan pôvodom z Čiech. Policajti ho zastavovali pri hrádzi, na čo však nereagoval a jeho auto Audi zastavil až lesný porast.

– Medzi obcami Čenkovce a Zlaté Klasy, len o pár minút neskôr, „úradoval“ 43 ročný Ukrajinčan z Pezinka. S autom Škoda Octavia prešiel do ľavého jazdného pruhu a svojim spätným zrkadlom zachytil spätné zrkadlo oproti idúceho auta Opel. Pri dychovej skúške mu policajti namerali 2,08 promile.

PIEŠŤANY
– Po piešťanských uliciach sa cez víkend premávali aj dve opité vodičky. 53 ročná žena navyše s autom Peugeot 206 narazila do stĺpu verejného osvetlenia. Pri dychovej skúške policajtom, v nedeľu ráno, nafúkala 1,69 promile.

– Druhú, 48 ročnú ženu policajti skontrolovali v sobotu o 01:30 h. V dychu jej zistili 1,15 promile.

– V obci Veľké Kostoľany na seba pozornosť policajnej hliadky upriamil vodič Škody Superb prekročením maximálnej rýchlosti o 50 km/h. Pri dychovej skúške mu namerali 1,13 promile.

TRNAVA
V piatok, krátko pred polnocou, zastavili policajti PMJ 24 ročného Matúša, ktorý sadol za volant s 1,31 promile alkoholu v dychu.

Správajte sa zodpovedne a nikdy nešoférujte opití!

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Boli, ale dostať podmienečný trest je výsmech. Vodičák sa časom vráti a môžu slopať zas. Keby dostali 3-4 mesiace na tvrdo, nabudúce by si to už možno rozmysleli.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img