ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

V zápase so Žilinou remíza

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

2. kolo nadstavbovej časti Fortuna ligy – skupina o titul:

 

ŠKF ORION TIP Sereď – MŠK Žilina 1:1 (1:0)

Góly: 25. Radič – 58. Roberto Dias (vlastný gól)

ŽK: F. Mráz (MŠK Žilina)

Rozhodovali: Kišš – Vitko, Roszbeck

Divákov: 100

 

ŠKF ORION TIP Sereď: Chudý – Todoroski (46. Yann Yao), Ljubičič (83. Tahrič), Roberto Dias, Jureškin – Šulek, Mićin – Košťál (58. Popovič), Haša, Morong – Radič (90. Moses Cobnan). Tréner: Juraj Jarábek

 

MŠK Žilina: Belko – Leitner, Kopas, Nemčík (65. Jambor), Owusu – F. Mráz (46. Myslovič) – M. Sauer, Gono – Iľko (65. Ďuriš), Mashike (46. Kaprálik), Jánošík. Tréner: Peter Černák

 

KOMENTÁR ZÁPASU:

 

Úvodný zákrok zápasu si pripísal v 3. minúte domáci brankár Chudý, keď Gonov center z pravej strany zakončil Leitner. Seredi vyšla v 25. minúte nenápadná akcia, keď lopta stredom ihriska našla Moronga, ten z ľavej strany priťukol na hrot Radičovi, ktorý prekonal Belka – 1:0. V 35. minúte sa k lopte po priamom kope dostal Sauer, ale svoju šancu pred bránkou Serede trestuhodne zahodil. Vyrovnanie mal na kopačke následne Mashike, ale jeho pokus mieril mimo bránku. V 40. minúte neuspel ani Nemčík, jeho strelu zvnútra šestnástky však vyrazil Chudý na rohový kop.

 

Druhý polčas pokračoval v znamení tlaku hostí, v 52. minúte sa do zakončenia dostal Myslovič, ale jeho pokus z pravej strany bol zablokovaný obranou. Vyrovnanie prišlo v 58. minúte, Jánošíkov center z ľavej strany poslal smolne do vlastnej bránky obranca Roberto Dias – 1:1. V 64. minúte Sereď skórovala z kopačky Roberta Diasa po rohu Jureškina, ale rozhodca gól pre ofsajd neuznal. Mićin našiel v 74. minúte z ľavej strany kopačku Hašu, ale jeho skvelú strelu ešte lepším zákrokom vyrazil Belko na rohový kop. Roberto Dias mohol skórovať aj do súperovej brány, v 85. minúte však jeho hlavička mierila tesne mimo bránky Žiliny. Oba tímy chceli vyhrať, bližšie k trom bodom bola Sereď, ale svoje šance nevyužila a duel sa skončil nerozhodne 1:1.

 

HLASY PO ZÁPASE:

 

Juraj Jarábek – tréner ŠKF ORION TIP Sereď:

“Žilina robí s mladými futbalistami najlepšie na Slovensku, to sa dnes potvrdilo. Dnes nás prekvapili svojim rozostavením, ale my sme chceli zahroziť z kontry, čo sa nám aj podarilo. V druhom polčase sme to preskupili, Ljubičiča sme posunuli na šestku a paradoxne sme inkasovali. To sa stáva, po góle sme boli lepší. S bodom je spokojnosť, Žiline treba zložiť poklonu.”

 

Peter Černák – tréner MŠK Žilina:

“Prišli sme k súperovi, ktorý má najlepšiu jarnú formu, mali sme problémy v kádri, ale chlapci sa stotožnili s novým systémom dobre. Škoda inkasovaného gólu, v tom čase sme hrali dobre. Vyrovnali sme, Sereď mala dobré príležitosti, ktoré sme ustáli a bod je spravodlivý.”

 

Foto: Michal Fajt

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img