ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Hanbia sa zrazu Rusi za to, že sú Rusmi?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bratislava / Ruský obchod v Bratislave Na Palisádach, teda neďaleko veľvyslanectva Ruskej federácie mení, resp. tají svoj názov. Na výkladoch, ale aj reklamnej tabuli je názov „RUSKÝ“ zakrytý.

Vyzerá to teda tak, že s tým vlastenectvom Rusov to nie je až také slávne, ako si nielen Vladimír Putin schovaný niekde v protiatómovom kryte myslí.

Hlavne nevyhadzujte matriošky, knihy, ani suveníry z Ruska, resp. bývalého ZSSR. História je história a je potrebné zachovať ju pre ďalšie generácie. Minimálne preto, aby naši potomkovia neopakovali chyby minulosti.

Označenie Ruských obchodov pred vojenskou inváziou Ruskej armády na Ukrajinu:

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tieto vojny a nepokoje vyvolávajú politici, ktorí si niečo dokazujú a vtĺkajú do hláv obyčajných ľudí tie ich výplody, čím vyvolávajú vášne a nenávisť voči iným. Všade sú a žijú ľudia, ktorí sa musia živiť prácou svojich rúk, pravda, okrem nich. Tak ako Nemci, ako národ nie sú zodpovední za vyčínanie Hitlera, tak Rusi za vyčínanie Putina. Preto aj pomaľovanie pamätníka na Slavíne je šialenstvo niektorých pomätencov. Čo majú spoločné padlí ruskí vojaci s terajšou situáciu? A keby neboli obetovali svoje životy aj za nás, čo by sa bolo dialo ďalej? Nechceme si ani pomyslieť.

  2. Keby bol svet podľa zúrivého reportéra Miloša, už by sme tu vešali rusov na kandelábre, lebo sú to rusi. Inak názov „ruský“ si možno prelepili na znak protestu proti vojne, nie od hanby, že sú rusi, či? V momente, ako ti nenávisť zatemní mozog, stávaš sa zbraňou v informačnej vojne a aj tieto zbrane zabíjajú nevinných.

  3. Teraz som bola na profile Hegera a ukrajinci ho tam prosia o pomoc,chcú stíhačky, zbrane, vojnovú techniku a bezletovú zónu.Nepomáhame,ako sa len dá?😟

  4. Miloš, sorry ale toto je choré. Uniklo ti čo sa deje okolo nás? Všetko čo má len min.spoločné s Ruskom, či nesie prívlastok ruská/ý/é je vystavené nenávisti. Kde toto skončí? Divíš sa, že niekto v cudzine radšej zamlčí pôvod? To nie je hanbou ale zo strachu. Nie je to tak dávno, čo sa vo veľkom hlásalo, že kolektívna vina neexistuje. Teraz to neplatí?

  5. Pán Majko napíšte tu aj niečo o Dombase a Luhansku , nezastavam vojnu ,nikdy by nemala byť,ale niekde sa stala chyba, bola by som rada ak by ste boli objektívny. Ti bilbordy čo sú pri Lidli My sme Ukrajina to je čistý des,už asi nie sme Slovensko ,toho kto to tam dal by mali zavrieť.

  6. nakandelábre 12. marca 2022, 13:37 – skus podrobnejsie. Napis, kde je v clanku jedine odsudenie tych ludi majucich Rusky obchod?

    Je tam dokonca vyzva, aby ludia nenicili historiu.

    Nie Ty a Tvoje prispevky su NEBEZPECNE a nie Ty uz samotnym nickom nie si nebezpecny?

    A na zaver – AKYM PRAVOM verejne pises: „Keby bol svet podľa zúrivého reportéra Miloša, už by sme tu vešali rusov na kandelábre, lebo sú to rusi.“

    Akym pravom Ty VEREJNE tvrdis o inom, nieco, co NIE JE PRAVDA?

  7. … 12. marca 2022, 14:17 – nie nehanbi. Preto sa podpisuje MENOM, PRIEZVISKOM a je identifikovatelny aj fotografiou.

    A Ty ako? To mas v obcanke ako meno a priezvisko napisane TRI BODKY?

    Chudiatko male…

  8. Jednoducho od strachu,lebo napadá sa všetko,čo je Ruské a to je choré,dokonca aj Anna Kareninova,aj tu stiahli.To je choré a môžu sa všetci hanbiť,čo propagujú kolektívnu vinu.

  9. Tak teda napisem, co by som spravil ja, keby som bol v obdobnej situacii v zahranici a ODSUDZOVAL BY SOM VOJNU a NEsuhlasil by som s Putinom:

    – VEREJNE by som na obchod vyvesil Ukrajinsku vlajku, na vchod by som napisal svoje strucne vyhlasenie ODSUDZUJUCE AGRESIU Ruskej federacie a poskytoval by som pomoc Ukrajincom bombardovanym krajinou, z ktorej pochadzam.

    Ale to by som nesmel byt niekym z ambasady RF, alebo by som nesmel byt na nich zavisly.

    Ak plati druha varianta, tak chapem to prekrytie nazvu RUSKY.

    Potom to ale nie je o charaktere a cti, ale o biznise, ktory doteraz bezal vo velkom…

  10. pre Miloš Majko 12. marca 2022, 14:15
    Nie, z obáv o vlastnú bezpečnosť aby im nejakí idioti zo „slušných spolkov“, ktorých na Slovensku vzniklo z večera do rána ako húb, neprišli vydrbať výklady. Lebo kktizmus sa u nás rozšíril rýchlejšie než kovid.

  11. pre Miloš Majko 12. marca 2022, 13:24, aky mate nazor na bombardovanie zien deti starych ludi v belehrade US army – NATOm????

  12. Predovšetkým to zakryli kvôli obavám, kvôli tomu, že dnes čo je ruské, je zlé. Nemajú potrebu prezentovať svoje vlastenectvo v tejto situácii, to je všetko. Zbytočný článok na rozbúrenie vody v pohári.

  13. pre jojco 12. marca 2022, 14:57
    Hádam nečakáte odpoveď. Resp. normálnu odpoveď. Pri téme USA a ich vojny majú všetci slušáci huby na zámok. Veď každý vie, že americké bomby plnia cukríkmi a gumovými medvedíkmi.

  14. Vlado 12. marca 2022, 15:04 – Vlado, bol si to Ty, alebo nasa rodina, ktora v roku 2014 urobila cestu po najviac bombardovanych mestach Balkanu pocas vojnovych konfliktov?

    Davno pred touto vojnou a ako jedni z prvych sme presli Srbsko, Kosovo, Macedoniu, Bosnu a Hercegovinu – a nie s lehatkom a opalovacim kremom v rukach, ale s kamerou a fotoaparatom.

    Sme jedni z prvych v republike, ktori VZDY prinasame materialy NIE NAPOZERANE na nete, ale z osobnych skusenosti.

    Precitaj si reportaze so stovkami fotografii. A pis o tych, ktorych sa Tvoje vyhrady tykaju.

    jojco 12. marca 2022, 14:57 – netusim, preco tu a teraz pisat o niecom, co malo uplne ine motivy, ako Putinova vojna.

    ODMIETAM KAZDU VOJNU a hovorim, ze dobra a zla vojna neexistuje. Aj o Balkanskom konflikte mam literaturu, ktora zobrazuje postoje doby a nie sucasnej propagandy.
    Co sa tyka Kosova tvrdil som vzdy a tvrdim aj dnes, ze bolo precedensom, ktory nemal byt.

  15. Vlado 12. marca 2022, 16:08 – sorry Vlado, ale zanedbane studium odbornych pramenov si musi doplnit osoba, ktora vedomosti nema. Ja ich mam a ponukol som materialy na studium. Nato, ze mne nebolo ponuknute uplne NIC, som podla mojho nazoru ja ponukol hodne. Uz to je len o zaujme.

    A to, co som navstivil a videl osobne, je neporovnatelne VIAC, ako to, co Ty alebo iny diskutujuci pozdiela na nete.

    Skus Potocary – Srebrenica. Konanie Srbov zapisane v historii ako genocida.

    Dnes je ale tema Putin a bombardovanie Ukrajiny Ruskou armadou. Zlocin, za ktory sa postavi pred Medzinarody trestny tribunal rovnako, ako stali ti, ktori pachali zverstva pocas Balkanskych konfliktov.

  16. pre Miloš Majko 12. marca 2022, 15:22, ine motivy??? to akoze podla vas za ine motivy sa moze veselo bombardovat civilne obyvatelstvo?? preco ste farizej??? tak odsudte to napiste ze USA a NATO su VRAHOVIA!!!

  17. Pre Miloš Majko
    Haagsky tribunal? Ak pred nim spocinie co len jediny zodpovedny za klamstva a invaziu do Iraku, podporu teroristov v Syrii, likvidaciu Kaddaffiho a rozvrat Libye ako aj napadnutie Armenska Azerbajdzanom a Tureckom, potom sa mozeme bavit, ze je to nestranna organizacia hodna respektu. A hlavne by novinari a media museli mat odvahu na objektivne a nezaujate informovanie ludi o vsetkych konfliktoch rovnako.

  18. jojco 12. marca 2022, 18:03 – ja NEpracujem na objednavku a tak mi nepiste, co mam robit !

    Ponukol som Vam autenticke studijne materialy vyslovene k tejto problematike – mate zaujem ?

  19. pre Miloš Majko 12. marca 2022, 18:42, este raz, jednoducha otazka???to akoze podla vas za ine motivy sa moze veselo bombardovat civilne obyvatelstvo, v beledrade AMERICKYMI VRAHMI?

  20. jojco 12. marca 2022, 18:56 – este raz a NAPOSLEDY:

    – argumentujete hlupostami. Nechcem a nebudem Vas ponizovat a preto Vam davam moznost nastudovat fakty. Mate zaujem?

    A preco naposledy?
    Prave sme uvytovali dalsie dve zeny s DVOMI 2 a pol rocnymi detickami z centralnej Ukrajiny.

    Pred Putinovymi bombami na hranice isli autom 2 dni. Nasledne hranice a po 3 dnoch skoncili u nas.

    Fakt nemame cas na teoretikov kopirujucich nezmysly bez zakladnych vedomosti k problematike.

    Chapem aj nevedomost, preto davam sancu studovat. Ale aj na to treba dvoch…

  21. Pre všetkých tých vojnových stvacov,na jednej,či na druhej strane,jeden citát od génia“Ja neviem akými zbraňami sa bude bojovať v tretej svetovej vojne,ale viem,že vo štvrtej to budú palice a kamene.

  22. Prečo „toho psychopata“ čítaš ty? Keď to tak poburuje, nečítaj, aby si ty neskočil v blázinci! Chráň si zdravie!

  23. Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj udělil státní vyznamenání 106 vojákům ukrajinských vojenských sil. Sedmnácti z nich posmrtně. Mezi nimi dostala vysoké vyznamenání i první žena, bojová zdravotnice Inna Nikolajevna Derusová. Na misi ve městě Akhtyrka v oblasti Sumy podle prezidenta zachránila více než 10 vojáků a riskovala vlastní život. Zemřela při dělostřeleckém ostřelování ruských jednotek, když pomáhala zraněným.

  24. pan majko neodsudzuje AMERICKYCH VRAHOV len tych druhych, americania mozu vsetko! falos farizejstvo ako cela vlada na cele s brzdou!!!

  25. jojco 13. marca 2022, 7:42

    Drahý zaostalý dezolát, resp. ruský trol, blahov svedok, rád by som ti pripomenul, že:

    Tomu, že dnes žiješ v slovenskej republike predchádzalo 14 ultimatívnych bodov amerického prezidenta Woodrowa Wilsona z 8. januára 1918 po skončení 1.svetovej vojny. Inak by si dnes možno kotkodákal po maďarsky. Takže si vďačný Washingtonskej deklarácii a USA a zostávaš hanbou našej krajiny.

  26. Jojco Ty si dement Maďari nás nepomaďarčili za tisíc rokov.Bohužial možno za 50 rokov tu bude úradný jazyk angličtina.Hlavne kvôli Vám mladým a médiam. A čo sa týka vytvorenia ČSR to nebolo z lásky k nášmu národu zo strany USA Anglicka apodobnej zberby zo západu. Pretože západ nám nikdy nič nedal zadarmo.Tu im išlo iba o rozbitie Rakúskouhorska.Nakoniec aj cez 2 svetovú vojnu iba špekulovalia front otvorili keď už Nemec utekal. Aj nás v 38 vydali napospas Hitlerovy.Preto im netreba veriť.

  27. slovák 13. marca 2022, 14:06

    nepomaďarčili? a bol si už na matrike alebo katastri si niečo prečítať? nejaký dokument z pred sto rokov? Kvôli mladým tu bude angličtina úradný jazyk? Dnes bolo vonku pekne nebolo lepšie sa ísť trošku prejsť na čerstvý vzduch jak slopať doma? Takže „im“ západu išlo iba rozbitie rakúskouhorska, škoda, že ho rozbili?

  28. pre Anonym 13. marca 2022, 12:41, nemas pravdu naivna ovecka, ja nevolim nikoho neverim politikom, a to ze tu nik neodsudil utok usa na belehrad je len vasa sprostost a bezcharakternost, chod do belehradu tam ti domaci povedia svoj nazor na usa a nato, sprosty slovak!

  29. Anonym! Ja si zarobiť viem aj som si vedel.Keby nebolo našej generácie a toho čo sme tu vybudovali tak niektorý by neboli mali čo kradnúť.
    A zadarmo som nič nedostal ani už vmojom veku nechcem

  30. To čo sa vybudovalo za komunistov rozkradol doktor Vladimír Mečiar. Všetci jeho oligarchovia prešli do nástupníckej organizácie SMER-SD, ktorú organizoval manager doktor Robert Fico. V tej dobe už nebolo z čias komunizmu veľmi čo kradnúť a príjmy táto firma generovala ako zisky z korupcie, tunelovania štátneho rozpočtu, tažbe eurofondov a pravdepodobne aj s distribúciu drog, kedže N´drangheta mala zastúpenie na úrade vlády.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img