ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Motocykel a Boat Show aktuálne v Inchebe

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Miroslav Košírer / Bratislava / Po prestávke spôsobenej pandémiou sa do bratislavskej Incheby vracajú obľúbené výstavy Motocykel a Boat Show. Od 10. do 13. marca návštevníkom predstavia nielen motocykle, ale aj trojkolky, štvorkolky, skútre a elektrokolobežky, ktoré doplní motopríslušenstvo vrátane oblečenia, obuvi a služieb. Zaujímavá je ponuka lodí, člnov, skútrov a vybavenia pre vodné športy a relax.

Motocykel a Boat Show sa naposledy uskutočnili v roku 2019 a odvtedy ich usporiadanie neumožňovali protipandemické opatrenia. Napriek tomu, že práve pre pandémiu  budú výstavy v porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi menšie, ponúknu množstvo zaujímavých kúskov, ktoré stojí za to vidieť.

Spoločnosť MR 43 na Motocykel prinesie hneď niekoľko exkluzívnych strojov. Jedným z nich je model Pérák značky Jawa, ktorá na Slovensku v posledných rokoch zažíva renesanciu. Priaznivci týchto motocyklov sa môžu tešiť aj na kompletný modelový rad pre rok 2022.

Fanúšikovia motokrosu a cestných pretekov určite ocenia model Spitfire Blackout britského výrobcu motocyklov CCM. Neuveriteľne ľahký model Vyrus 986 (iba 145 kg) ponúka veľké množstvo náhradných dielov a doplnkov, aby si ho každý mohol nakonfigurovať podľa vlastných preferencií. Zrejme najluxusnejším kúskom však je najnovší model výrobcu Brough Superior – Lawrence, ktorý posúva storočnú značku motoriek do 21. storočia. Jeho elegantné línie sú navrhnuté podľa krivky dýk, ktoré nosili beduíni za svojimi opaskami. Spracovanie a prestíž značky odráža aj cena, ktorá prevyšuje 70 000 eur.

Ďalší z vystavovateľov, Bikers Centrum Trnava pri príležitosti 25 rokov od svojho založenia priniesol na výstavu motocykle, motorové stroje, štvorkolky, skútre (cestné, vodné aj snežné) značiek Honda, Yamaha a Kawasaki. Lákadlom budú určite aj špeciálne tuningové kúsky, ktoré spoločnosť vytvorila od svojho vzniku vrátane motorky na mieru pre rapera Rytmusa.

Slovenská motocyklová federácia si pre detských návštevníkov prichystala ukážky jazdeckej zručnosti členov juniorskej akadémie. Deti si zároveň budú môcť s inštruktormi vyskúšať jazdu na detských motorkách.

Výstavy Motocykel a Boat Show sa konajú v dňoch 10. – 13. marca 2022, od štvrtka do soboty od 10:00 do 18:00, v nedeľu od 10:00 do 17:00. Na základe aktuálnej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva je účasť na výstavách možná pre všetkých záujemcov (v režime základ), pričom v platnosti zostáva povinnosť mať prekryté horné dýchacie cesty respirátorom.

Foto: Miroslav Košírer

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img