ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

BK Lokomotíva Sereď na turnaji talentov v Handlovej

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
V nedeľu 6.3.2022 vycestovali naši najmenší basketbalisti v 19- člennej zostave na svoj prvý turnaj na ktorom ich čakali súperi z Handlovej, Bánoviec nad Bebravou a zo Žiaru nad Hronom.
Keďže hlavným cieľom tohto turnaja bolo aby si všetci schuti zahrali a získali svoje prvé basketbalové skúsenosti, tak sme sa na výsledok nepozerali. V prvom zápase, proti domácemu družstvu z Handlovej, predviedli naši hráči bojovný výkon, ale na domáceho súpera to nestačilo. To nám však nevadilo, zdvihli sme hlavy a s ešte väčšou bojovnosťou a odhodlanosťou sme vstúpili do druhého turnajového zápasu, proti Bánovciam nad Bebravou. V tomto zápase sme predviedli vynikajúci výkon, ktorý zdobili nie len individuálne výkony niektorých hráčov, ale aj súhra celého družstva. Hráči, ktorí aktuálne sedeli na lavičke, vytvorili vynikajúcu atmosféru a boli šiestym hráčom na ihrisku. Tento fakt hráčov, ktorí práve hrali povzbudil a motivoval natoľko, že sa nám podarilo doviesť tento zápas do úspešného konca a zvíťazili sme. Povzbudení víťazstvom sme sa vybrali na spoločný obed a nevedeli sme sa dočkať ďalšieho zápasu. V poradí tretie stretnutie nás čakalo proti hráčom zo Žiaru nad Hronom. V tomto zápase znovu dostali príležitosť všetci hráči. Mali sme rýchlejšie, ale za to energickejšie striedania. Hráči opäť predviedli individuálne zručnosti a takisto aj tímovú hru, čo však nestačilo a z víťazstva sa tešil náš súper.
Všetci naši hráči si turnaj veľmi užili a počas celého dňa sa bavili basketbalom. Zažili svoju prvú prehru, ale aj výhru a hlavne vynikajúcu basketbalovú atmosféru. Každý z nich sa vracal domov s pocitom šťastia, s novými skúsenosťami a s odhodlaním pokračovať na tréningoch v začatej práci a neustále sa posúvať ďalej.
Chceli by sme poďakovať organizátorovi za výborne pripravený turnaj. Pochvala patrí aj našim súperom, vďaka ktorým sme mali možnosť odohrať tri zápasy, z ktorých si odnášame veľa skúseností. Už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné stretnutia na palubovkách.
Matej Grill, Miloš Procházka, Jozef Ištok

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img