ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Peter Marček sa čuduje reakcii na jeho správanie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Peter Marček sa rozčuľuje nad postojom slušných ľudí. Osoby ako je on odmietajú v súkromnom podniku obsluhovať.

Ľudia mu to veľmi rýchlo vysvetlia…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Milos mozno je otazne kolko ludi nechodi kvôly tebe do podniku kde sedavas prave ty. Ale zato to nepisu a neoznamuju na fb. Svet sa v riť obracia a aj vdaka tvojmu pričineniu lebo šíriš teketo sračky a nenávisť.

  2. Páčia sa mi všetci empatický Ukrajino milní hrdinovia, ktorí by sa rozdali, schvalujú ďaľšiu segregáciu ľudí na tých čo Rusov nenávidia a osierajú a zvyšok sveta. Viete si predstaviť, žeby som na dvere kaviarne nalepil nápis rómov alebo černochov neobsluhujem, ako vidno teraz – Rusov a Bielorusov neobslúžime? Min.ma dojde navštíviť NAKA. Teraz to nevadí nikomu. Ruská zmrzlina sa ide premenovať na ukrajinskú. Vo veľkom sa kupuje ruská vodka, ktorá sa potom na „protest vylieva.“ Ľudstvo dosiahlo novú etapu kktizmu. Vážení, obyčajní Rusi, či ruskí športovci sú za konflikt zodpovední asi ako vy. A jednu vec si uvedomme všetci. Rusko bez EU na tom bude síce zle ale prežije. No EU, jej ekonomika a priemysel bude bez ruských surovín v p..i A to v riadnej. A som zvedavý, kto nás z toho marazmu potom vytiahne. Aby sme sa tu ešte nebili o kôrku chleba. Geroji.

  3. Anonym 5. marca 2022, 20:28 – myslim, ze sa trosku mylite. Spolocnost nie je rozdrbana kvoli demokracii, ale kvoli ludom ako Marcek, Blaha, Fico, Harabin, Mazurek a dalsim tisicom ludi, ktori si v demokracii urobili SVOJE PRAVIDLA, ktore s demokraciou NEMAJU NIC SPOLOCNE.

    Tym, ze im spolocnost a POLICIA, PROKURATURA a JUSTICIA prilis dlho tolerovala ich aroganciu a svojske vysvelovanie si demokracie, doslo vsetko do stavu, ze tu mame vlastne ciastocnu anarchiu.

    Su ako zvieratka. Ked im z lasky alebo pre nezaujem dovolime prilis vela, nasledne nam prerastu cez hlavu. A podom aj malicke obmedzenie ich konania budu povazovat za obmedzovanie prav a slobody. Problem je ale v tom, ze oni svoje prava a svoju slobodu uz davno UPLATNUJU NA UKOR NASICH PRAV A NASEJ SLOBODY.

    Tento stav sme nemali dovolit. Ked nas zopar kricalo, boli sme ignorovani. Dnes musi kricat vacsina, ak to vobec bude stacit…

  4. Nie tak dávno sa občania takto spravali k židom, ako vedúci prevádzky k Marčekovi. Ako to môže niekto obhajovať. Len somár.

  5. Pán Majko nie k vôli Blahovi,nie k vôli Ficovi,ale kvôli iným!!!!To už vidí aj slepý.Skoda,že neschválili ešte tu hmotnú odpoveďnost ?pre politikov.To bude odskodnovania od štátu,koľko že to ústavný súd zistil ťažké prečiny proti ľudským právam,koľko zákonov už zrušil. A prečo asi,lebo tu vládne demokracia a vy ste ešte nestačili pozatvárať opozíciu.

  6. Žiaden vedúci prevádzky nemá právo takto konať mňa Marček nezaujima. Ľudia sú tisíce rokov rovnako sprostí.

  7. Čo tu trepete c.hujoviny. O tom, či dovolím kreténovi vstup na môj majetok rozhodujem výhradne ja sam. Všetka tá neomarxistická sebranka spolu s plnodementnými chmuľami ako Marček, Miňo, Kokleba, Blaha,Fico….a stovky ďalších verejne činných hajzlov zneužíva na maximum demokraciu a „hnusné kapitalistické, progresivistické a ….“ produkty na rozosievanie tých svojich žvástov. Jedni za účelom záchrány vlastnej ri.te s tiež hajzlov čo im slúžili pri brakovaní tejto krajiny a iní zasa preto, že sú jenoducho dementi. Ale aspoň sa učia. Jeden konkrétny pacient sa naučil zapínať v parlamente aj reprodukovanú hudbu a dokonca otočiť repráky správnym smerom. Pán Marček ak má takú úpenlivú potrebu dať si kávičku v jemu milovanom prostredí medzi svojimi, stačí necelá hodinka cesty do Nitry a v Mariachi má dvere otvorené. Tam sa môže jednému z tých chalaňov vyplakať na pleci.

  8. Peter v tomto prípade sa mýlite. Z reštaurácie nemôžete nikoho vyhodiť či neobslúžiť len preto že nesúhlaíte s jeho názormi, činmi, farbou pokožky, náboženským presvedčení….
    Dokonca aj keby do reštiky vstúpil smrdiaci bezdomovec či cigáň je veľký problém sa ich legálne zbaviť.

    To je iné ako keď máte ohradený pozemok a vy rozhodujete o tom, koho pustíte na vašu súkromnú opekačku.

  9. Pre Peter,k vôli takým ľuďom,ako ste Vy,ktorí proste nevidia ,nepocuju,a neustále sa snažia so svojim kliše vytvárať atmosféru ,ktorá je jednoducho NEPRAVDIVA,kto je tu fašista,sa pýtam? To nie je len niekoho oznamkovať a svoje vlastné hnusne pudy schovávať za nejaké vznešené ciele.Tahate Slovensko do strašnej hĺbky,z ktorej len tak ľahko nevypláva.

  10. Keby niekto vyrazil majka zo svojej prevadzky co by tu stvaral ? A takych by sa tu naslo dost..

  11. Všetky národy majú príslovia, v ktorých je niečo z nich. Teda, ktoré ich veľmi dobré charakterizujú. V širokých stepiach Ruska kozáci hovorili cudzincom s úsmevom. Cár je ďaleko a boh vysoko – teda spoliehaj sám sa na seba. Iní boli naučení, že od nikoho sa nedočkajú pomoci. K bohu sa modli a k brehu vesluj.
    A teraz o nás. My ako? Čo robiť – chodiť na koncerty, ísť osekávať hviezdy, maľovať na žlto modro pomníky. Alebo si mám pripnúť k žlto modrej aj pruhovanú s hviezdičkami. Koľko vlajočiek mám nosiť, aby som bol IN resp. COOL, pre tzv. demokratov. Zdravý rozum tiež zdražel.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img