ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Keď si štát platí za hanbu v medzinárodných inštitúciách – Europoslanec Uhrík a jeho morálny kompas

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Poslanec za SR v Európskom parlamente Uhírk Slovenskej republike  pozitívnu reklamu nerobil nikdy.

Tentokrát ale robí krajine hanbu !!

Otázka na zamyslenie: ako by Slovensko vyzeralo, keby toto s ostatnými členmi jeho strany boli v slovenskom parlamente?

Z diskusie na FB pod príspevkom Moniky Kozelovej:

Filip Brišš
Najnižšia možná forma života. Omyl druhu homo sapiens sapiens. Pfuj.

Adrian Harsanyi
Filip Brišš to sú tak zvaný jedno bunkovce 😉

Vladimír Zlatoš
Kto ho fotil ?

Ivica Lím
Aj vieme menovite kto je tento „hrdina“?

Monika Kozelova
Ivica Lím europoslanec za fašistov Uhrík

Slavo Lalik
Ivica Lím nikto. ludsky odpad. ani meno si nezasluzi.

Peter Eckstein
Monika Kozelova to hovori za vsetko😡

Iveta Curpekova
Monika Kozelova môžte kľudne nadávať,Vám to prepáčime,ale jemu nie.

Iveta Curpekova
Monika Kozelova môžte kľudne aj my sa pridáme

Ľubica Rohoňová
Stelesnene zlo. Kolko sirot a zvieratiek by malo prospech z jeho platu.

Zdena Ráčková
Nemozno inak ako suhlasit.

Ján Štepita
Nemusela ste byt tak taktne diplomatická 😂🇺🇦

Peter Velický
Tipnem Uhrik?

Sofia Trvalcova
Vymeteny hnedý jednobunkovec, ktorý má namiesto šedej hmoty kopu 💩💩💩💩💩v gebuli !!!!!!

Ludvík Posolda
Tragédia je v tom, že sa tam vôbec dostal
Opis fotky nie je k dispozícii.

Jana Šestáková
Bezcharakterný darmozrac
Peniaze v europarlamente mu nesmrdia.Proti únii ľudí štve ,ale rit si tam rozvaluje.Nacek primitívny.

Prispevky z diskusie a foto – zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Preboha uz sa spamatajte. Pozrite co sa rozbehlo na soc.sietach, v mediach, vsade. To je doslova protiruska schizofrenia. Spinavosti, ktore sa vypisuju ruskym sportovcom, drzitelom Puskinovej medaile ako J. Nohavica a pod. Ako teraz ked niekto nebude pri slove Ukrajina stat v pozore, tak ho upalite, ci obesite? Nejebe vam uz?! Zobudte sa.

  2. Slovensko sa bude musiet s tymito dezolatmi podporovanymi Kremlom vysporiadat, nie hrajkat sa ako doteraz ale definitivne vysporiadat. Su bezpectnostne riziko pre nasu krajinu. 8.marec sa blizi.

  3. vy kokoti,ked sa bombardovala syria irak atd… americkymi smradmi vtedi ste nekvikali ,vam uz jebe v kotrbach ,keby vas bombardovali us potkany tak by ste to brali ako jarny dazd z otvorenou narucou vy blazni jebnuty,je jedno aka bomba pada na vase uzemie,treba kazdu vojnu odsudit ci su to usa,rusko,cina,nie len jednostranne.

  4. Anonym 1. marca 2022, 20:09 – Ty jedno nevychovane primitivne prasa, takto sa bavis aj so svojou materou, alebo to skusas len v anonymnych diskusiach, v ktorych Ti nedaju ban?

  5. Že mu tam niekto netresol po jeho debilnej gebuli? Takýto ľudský odpad niekto volil? Nezaslúži si, aby sa čo len človekom volal. Však berie pekné prachy za hry na mobile. Takto niekto pracuje v parlamente.

  6. Páni som zvedavý ako budete kvíkať keď benzín/nafta bude stáť 2,5€ a to bude len začiatok. Rozšírme eu o potápajúcu sa loď… brexit, covid, migrácia, vojna

  7. na SOL su nadavky a urazky povolene,aj rasisticke utoky na romov,to je jedine medium na svete,kde je to tolerovane,darmo majitel je velky liberal.

  8. Za posledný týždeň narástla agresivita na diskusných fórach tak, že je to katastrofa. Ľudia si nadávajú ako divá zver. V zmysle hesla „môžeš mať svoj názor, ale musí byť rovnaký ako môj“.

  9. keď čítam tie komentáre tak mi je z niektorých zle. Nadávky a urážky najhrubšieho zrna len preto, že niekto si myslí že sa tu používa dvojitý meter. Pripadá mi to tak, akoby zlo bolo vypustené s fľaše. Prečo nie je možné v pokoji diskutovať? Doslova až nenávisť voči oponentom ovládla mediálny priestor. Ak bude vojna aj u nás, čo žiaden človek v tejto chvíli nemôže s istotou povedať že takáto možnosť neexistuje budete po sebe strieľať? A tí bojachtiví prečo ešte nesedia vo vlaku do Kyjeva?

  10. Anonym 1. marca 2022, 21:52 Tak ako som sa snažil to vysvetliť Vladovi. USA nie sú o nič lepšie ako Rusko. Ale teraz je primárnou vecou agresia Ruska voči suverénnej Ukrajine. A každé zľahčovanie, čo dokonca schvaľovanie vojnových zločinov Ruska voči Ukrajine stále teóriou Aj USA to robia či USA za tým stoja, je i napriek poznaniu pozadia záujmov veľmocí, len neľudskou ignoráciou nevinných obetí Ukrajiny. Nič viac.

  11. Uhrík je len úbohý podrazák, ktorý podrazil Kotlebu v momente keď na Kotlebu podali žalobu. Ako pelegrini ficiaka.

  12. Rusi zbombardovali pôrodnicu, ak ich nezastavíme tu, Putin bude pokračovať, hovorí ukrajinská lekárka. Potrebujeme náhradu sušeného mlieka pre bábätká, lebo ženy prichádzajú o mlieko. A chirurgické nástroje a lieky, lebo pôrody nemôžeme zastaviť, odkázala gynekologička Galyna Majstruková.

  13. Malyšev byl až do loňského roku ukrajinským juniorským reprezentantem, ale nyní se ocitl v úplně jiné než sportovní bitvě. Loni vstoupil do armády a nyní odešel do války bránit svoji vlast…

    „Hrdinové nikdy nezemřou,“ vzkázali svému kamarádovi další mladí závodníci z charkovského biatlonového klubu.

    Také dalším sportovcům bere hrůzný konflikt jejich životy. Při obraně své země proti okupantům padl nedaleko od Kyjeva jedenadvacetiletý fotbalista Vitalij Sypylo (21) z mládežnického týmu Karpaty Lvov.

    A společně se svojí maminkou přišel o život také pětadvacetiletý Dyma Martynenko, fotbalista týmu FC Hostomel. Když Rusové bombardovali jejich dům.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/biatlon/jevhen-malysev-umrti-valka-ukrajina-rusko.A220301_213456_biatlon_ten

  14. pre anonym 21,41 prečítala som si tvoj komentár a pán majko má pravdu si vulgárny a ako sledujem tu diskusie pokým sa neospravedlníš ti bude administrátor asi mazať všetko

  15. V európskom parlamente zrejme nevedia nič o pravde. Počúvajú Američanov a Američania nikoho neklamú. S USA na večné časy a nikdy inak.

  16. Som zvedavý ako to vysvetlíš dôchodcom či sú ochotný sa podeliť o svoj počkaj ako si to nazval “blahobyt”? Si úplný pako, pretože pomerne veľká časť obyvateľstva žije od výplaty k výplate nerátame úver leasing na auto mesačné pravidelné výdavky atď atď … máme sa na čo tešiť, keby tak máme chatu v austrálii no nie

  17. Uhrik si zaslúži slovenské vyznamenanie.
    Spomeňme si na banderovcov čo páchali.
    V mene všetkých ich obetí dávam hold.

  18. Myslím si, že kľudne môžme zrušiť ministerstvo spravodlivosti, sudcov z ľudu je dostatok.
    Spomeňme si na slová – čo som ja , aby som súdil!

  19. rovnaky nazor ako uhrik ma aj chmelar a baranek,tiez by ste im napisali,ze su nackovia,alebo ze im date po papuli?ten dvojity meter sa vam stal sucastou zivota adiskusii.odsudme kazdu vojnu a kazdeho agresora.

  20. vsetci sa tu idete posrat, kde ste boli ked usa nato hadzalo bomby na srbske civilne obyvatelstvo ,vrazdilo zeny deti starych ludi … to bolo v poridku??? banda falosna!!!

  21. UZ MAMA TI HOVORILA, KED SI BOL MALY SPROSTY SOMAR, ZE KED SKOCI JANKO DO STUDNE, SKOCIS AJ TY? a teraz, ked si stary sprosty somar si stejne nedas povedat.
    kde si bol ked Rollins zastrelil Vinetoua? smrade falosny.

  22. pre Anonym 2. marca 2022, 8:46, jedno mate spolocne, ked vam niekto povie pravdu tak zacnete urazat nadavat, tak este raz, kde ste boli ked usa nato hadzalo bomby na srbske civilne obyvatelstvo ,vrazdilo zeny deti starych ludi … a poprosim rozumny argument!

  23. co v tom tvojom komente o posrati a falosnych bandach bolo pravda?
    inak bolo viac ako jasne, ze „to“ ty s tou obmedzenou vybavou nepochopis.

  24. A kde si bol ty, frajirku?
    Dufam, ze si na letisku v Ramsteine vlastnym telom vtedy branil vzletu bombarderov. Pripadne si do sietky na motyle chytal tie, ktore ti unikli. Ty rozumny argument.

  25. Aký máte názor na to že trestajú ruských športovcov vylúčením z rôznych športových podujatí ? Je to podľa Vás správne?

  26. Ako inak chces prinutit Putina prestat s tym co robi, ako cez ludi? Obycajnych beznych ludi, sportovcov, ktori mohli reprezentovat krajinu, biznismenov, umelcov, znamych vedcov…..? Teda pokial nechces vyvolat tretiu apokalypsu? Jedine sankciami, ktore postihnu celu krajinu a ta sa postavi proti nemu.

  27. Áno je to správne, rusko je vojnový agresor, ktorý zabíja ukrajincov a rusov na Ukrajine. Charkov má 1 500 000 obyvateľov z toho 40% sú rusi. Aj tak to mesto ruská armáda vyhladzuje. Všetky možné organizácie naprieč celým svetom vylučujú ruských športovcov, vylúčenie ruska je vidieť aj v kultúrnych podujatiach. Svet sa postavil Putinovi na odpor v tejto nezmyselnej vojne, ktorej dôvody sú nepochopitelné. Je to jeden z prejavov ľudí po celom svete ako odsúdiť ruskú vojnu na Ukrajine. Na Ukrajine zomierajú deti, matky a otcovia len a len pre mocenské sny neligitímneho vodcu. Rus spôsobuje utrpenie občanom Ukrajiny, ktorých vyhnal z ich domovov, spravil z nich utečencov, ničí ich majetok. Civilizovaný svet musí zaujať stanovisko. Znie to až neuveritelne ale snom najbohatšieho muža sveta je aj velké rusko, ktorého súčasťou je aj slovensko. Dezolátna LSNS a jej frakcie sú bezpečnostným rizikom pre nás všetkých.

  28. Uhrík vystúpil aj za rečníckym pultom v EP. Podľa prvých viet, len prečítal ideologický manuál ruského agresora. Včera večer ho ukazovali v ruských správach ( RTR ) ako vzor udatnosti a hrdinstva. Možno dostane aj medialu Alexandra Nevského. Putin by veľmi chcel doma ukázať, že je niekto s ním. Tekže je s ním vedenie Kuby, Venezuela, Irán, samozrejme poskoci ako Uzbekistán, Bielorusko a pod. No a teraz Uhrík. Ruská koalícia je úplna. Spolu s Uhríkom.

  29. uhrik, uhrik, neni to taky ten podkozny jebak, ktory treba vytlacit a vydezinfikovat pitralonom? a bude pokoj od neho.

  30. No ludkovia.Haloooo povedal pravdu!!!Tak napiste ake sankcie boli zato uvalene na USA?A chcem normalne odpovede ziadne nadavky

  31. A za čo sankcie na USA, a chcem tiež od teba normálnu konkrétnu odpoveď, porovnanie počtu vojakov, techniky, mŕtvych civilistov, no davaj továrišč

  32. Anonym 2. marca 2022, 17:00

    Súčasťou vojny okrem zbraní a tankov sú aj dezinformácie a konšpirácie.
    Aktuálne podľa spravodajských služieb je v tomto priestore na rozkaz Kremlu širenie bludov okolo USA a otáčanie diskusie smerom k USA. Neuspešne. Medzitým Rusi zabíjajú na Ukrajine detičky, matky a ich otcov, ničia ich majetok a vyháňajú ich z ich vlastných domovov, z ich vlastnej krajiny na mraz von. Deti tam zažívajú peklo kvôli jednú diktátorovi, ktorý chce byť úspešnejší ako Stalin, ktorý vyháňa u Ukrajiny nejakých nacistov, ktorý tam nie sú. Pritom zabíja hlava nehlava aj rusov, vlastných vojakov, mladých chlapcov v základnej vojenskej službe v počte desiatok tisíc posiela do svojej hrdzavej techniky na smrť zabíjať krajanov. A ty drbnutý dezolát v zelenej mikine to tu obhajuješ a vyvíjaš teorie o USA. Sa zobuď zo svojho sfanatizovaného sna a pozri sa čo sa deje, v 21.storočí, aby niekto obhajoval a stál za drbnutým psom ako je uhrík je hanba. Nečakaj od ľudí, že ti nebudú nadávať, práve na opak…!!!!!!!!

  33. Pre Uhrík je stoka 2. marca 2022, 17:18
    Mas 100% pravdu. A vies co je najhorsie? Rovnake spinavosti sa v 21.storoci pachali aj inde, napr. v Iraku kvoli ZHM, ktore sa nikdy nenasli a vtedy si robil co? Drzal hubu a suchal nohami. Tak drz pi.u

  34. K tejto vojne nemalo nikdy prísť. Myslím si, že to je ďalšia zástupná vojna a bohužiaľ Ukrajina je v nej použitá ako americké baranidlo proti rusom.

  35. Rusko, Bělorusko, KLDR, Eritrea a Sýrie – 5 zemí, které byly proti rezoluci OSN odsuzující ruskou invazi. Seznam z výsledků dnešního hlasování OSN zveřejnil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na svém Twitteru.

    Володимир Зеленський
    @ZelenskyyUa

  36. Bohužiaľ Uhrik povedal pravdu, špinavá banda z USA je za vodou. USA je špinaví kamarat podarilo sa im dostať Európu do sračiek aj vďaka bezvýznamnim slovakom.

  37. Ruska propaganda sa snaží šíriť názor, že za vojnu na ukrajine môže USA. Ruská federácia zabíja ľudí raketami,tankami,samopalmi, zabíja ľudí na ukrajine, údajne za to môže USA. Toto zožeria len tupohlávka v zelenej mikine.

  38. Existuje nielen ruská ale aj ZÁPADNÁ PROPAGANDA, mali by sme sa naučiť čítať MEDZI RIADKAMI a nemali by sme slepo veriť všetkému čo počujeme
    z jednej alebo z druhej strany.

  39. A Zelenskyj tlaci svojich obcanov na istu smrt a snazi sa stiahnut ostatnych so sebou a aj stahuje. Iste je ze tam neexistuje ziadna moznost vyhry zo strany Ukrajiny. Nas nici hlavne ekonomicky. Diplomaticku dohodu nechcel, sam sa nevie dohodnut tak co vlastne chcu? Co robili 31 rokov kde boli. Je to cudne cele.

  40. Čo je to podľa teba diplomatická dohoda? Kapitulácia? Uznanie Skonfiškovaného Krymu, Donbasu, Luhanska a neviem ešte čoho? Vpustenie ruských vojsk na celú Ukrajinu ako k nám v 68? No vysvetli tú dohodu z tvojho proruského pohľadu.

  41. Ja vidím iba jednu – ruskú, od roku 2014 naprieč covidom až doteraz, brutálnu, masívnu, tupú, množstvo konšpiračných dezolátnych a dezinformačných webov od zjem aj vlek až po chamradina.

  42. Raz sa budeme za dnešok všetci hanbiť. Za svoje postoje a za konanie našich politikov a to, že sme im nechali voľné ruky v ich konaní vojnových štváčov. A výsledkom okrem iného bude naša chudoba a ešte väčší diktát USA v Európe a vo svete. Ako hlboko musíme ešte padnúť, aby sme sa poučili?

    Občanov na Ukrajine je mi ľúto a treba im pomôcť. Čo nám však garantuje ukrajinská vláda, demokraciu veľmi dávno nie, mier takisto nie, znižovanie korupcie nie, zlepšovanie podmienok pre život svojich občanov nie. Čo požaduje od EU- peniaze, zbrane, vojenské zapojenie NATO. Čo požaduje EU ako protihodnotu od vlády Ukrajiny? Nič, netlačí na mierové riešenie, naopak dodávkami zbraní ju ešte vo vojne podporuje. Prečo netlačila na dodržiavanie minských dohôd, na vyšetrenie vrážd? Prečo sa európski ale aj niektorí slovenskí politici aktívne zúčastňovali na podpore majdanu? Viete kto zaplatí účty za konanie politikov? My občania prudkým zvýšením životných nákladov a následnou chudobou. Dúfam, že aspoň do vojny sa im nepodarí nás vtiahnuť.

  43. Kriste, hodte nanho siet, je to blazon. Ake garancie chces od ukr.vlady? Ze uz nedovolia aby zomierali od ruskych granatov, rakiet, guli?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img