ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Cestujúci v Seredi čakajú na vlak v smrade a v blízkosti množstva ľudských výkalov – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Článok, fotografie a videoreportáž neodporúčame sledovať ľuďom so slabým žalúdkom alebo citlivou povahou.

Sereď /   Sereďčania každé ráno cestujú zo železničnej stanice zapáchajúcej ľudskými výkalmi a močom – upozornilo nás na to viacero ľudí využívajúcich vlakovú dopravu ku každodennému cestovaniu hlavne do práce.

Išli sme sa pozrieť na miesto, osobne. Za rohom budovy sme okrem už spomenutého množstva výkalov a omočených prakticky všetkých stien našli aj bezdomovkyňu so stiahnutými nohavicami (zo zverejneného záznamu z pochopiteľných dôvodov vystrihnuté), ktorú sme oslovili a urobili sme s ňou rozhovor na kameru.

Tento prinášame vo videu s upozornením, že video nie je vhodné pre citlivé povahy a pozeranie pri jedle:

Pre objektivitu je nevyhnutné uviesť, že nielen bezdomovec, ale aj bežný platiaci cestujúci v prípade nutkania na vykonanie jednej z prirodzených ľudských potrieb sa môže rozhodnúť urobiť to buď do nohavíc, čakárne, priamo na nástupište alebo za roh budovy, nakoľko toalety sú dlhodobo zamrežované a zamknuté.

Bezdomovkyňu a nielen ju, ale bezdomovcov viac sme po dokončení fotografovania našli v čakárni, kde pobýva pravidelne. To sme preverili osobne od vyhotovenia videozáznamu dva razy.

O stanovisko sme predvčerom požiadali vedenie spoločnosti, ktorá je za stav železničnej stanice aj v Seredi zodpovedná. Hovorkyňa spoločnosti nám dnes odovzdala len čiastkové informácie s tým, že ostatné doplní najneskôr zajtra. Informácie zosumarizujeme a následne zverejníme.

Je nevyhnutné pripomenúť, že sa píše rok 2022 a neexistuje ospravedlnenie na stav verejného priestoru slúžiaceho na cestovanie v srdci civilizovanej Európy a správca stanice musí nájsť spôsob ako pre platiacich cestujúcich zabezpečiť železničnú stanicu zodpovedajúcu štandardom pod ktorý dnes už neklesajú obdobné priestory ani v podstatne chudobnejších krajinách, akou je Slovenská republika.

Videozáznam zobrazuje realitu a v záujme zakrývania pravdy nie sme ochotní manipulovať s realitou a tak prinášame to, čo po dlhé mesiace denne vidia platiaci cestujúci využívajúce služby spravidla národného dopravcu.

Veríme, že problematika je to vážnejšia a bezdomovci sú ťažko zvládnuteľní pre bežných zamestnancov spoločnosti, no nikto nemôže chcieť po cestujúcich, aby takýto stav ďalej trpeli.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Velmi pekny clanok. Bol som na stanici velakrat, ale este som tam nevidel nikoho srat. Cim ale nespochybnujem, ze sa tam serie vo velkom, ved dokazov tam je dost. Len ktovie ako dlho tam musel cakat s kamerou za rohom, kym niekoho nacapal ako serie. 🤔

  2. Keby tam fungovali záchody?Garantujem ti,že by si sa na tých záchodoch nevysral.Pamatám si,ked bývali tie záchody otvorené,čistá hrôza,samí narkoman,bezdomovec,všade bordel,všetko osrané,oštané,plno striekačiek.

  3. Keby boli WC otvorené, neviem, kto by ich upratoval. Veď títo asociáli sa vy.erú aj uprostred čakárne. Na to treba ozaj silný žalúdok

  4. Treba všetko ohradiť trojmetrovým plotom až po koľaje, aby sa tam nemohli dostať. Ale to sú takí smradi, že sa vyšpinia aj na perón.

  5. mam chut urobit velky bilboart s velkou fotkou tych hovien a dat velky napis ZELEZNICE SLOVENSKEJ REPUBLIKY.vystaveny by bol v strede hlavneho mesta.

  6. Ja mám strašne štátny K . . . To, ale tá cigánka je ešte špatnejsia Mrkvová dcéra , Pujová sestra , 🤣🤣🤣🤣 Murfiho Sestra 🤣🤣🤣 veď ona má syfilis , je to syfilitycka !

  7. Ono toto je fakt za rohom, takže bežne to ľudia nevidia. Problémom je, že u nás aj keď sa niečo spraví, alebo vylepší, lebo aj tuná natierali a čakáreň tiež trochu „vynovili“ sa potom o to nikto nestará. Pritom by úplne stačila raz za týždeň celková očista a dezinfekcia komplet celého areálu a samozrejme oprava mobiliáru a aspoň raz za rok vymaľovať – úplne bežná vec, nenákladná. A tie WC by mali byť tak isto spravené a mal by tam sedieť človek ako v Galante – takisto by bolo dobré tam spraviť prevádzky alebo políciu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img