ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Závidí vedenie mesta Sereď košičanom Luník IX. ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Vyzerá to tak, že obyvateľov mesta problematika nakladania s odpadmi a šetrenia mesta na úkor občanov zaujala a podstatne viacej si všímajú dianie okolo seba.

Na základe diskusných príspevkov pod článkami na SOL týkajúcimi sa odpadov pribudli postrehy z Garbiarskej ulice č. 51.

Tak to vidím ja 22. februára 2022, 18:32    Výsledok Vášho poctivého separovania si môžete všetci činovníci z mesta, ale aj poslanci priamo pozrieť v ohradenom priestore na smetné nádoby na ul. Garbiarskej a v priľahlom priestore pred obytným blokom 51. Priestor a samostatné nádoby na odpad preplnené a bordel vetrom rozfúkaný po celom okolí. Garantujem Vám, že závidieť môžu aj na Luníku.
Zdvihnite si svoje úradnícke zadky vrátane primátora a spol. a príďte občanom, svojím voličom životné prostredie dať do pôvodného stavu, nakoľko terajší stav ste zapríčinili svojimi nekompetentnými rozhodnutiami práve vy. Hanba Vám. Keď vidím ten bordel pred blokom 51 navrhujem, aby sa občania spojili a v rámci občianskeho protestu prestali platiť za odvoz smetí.

Zloba 22. februára 2022, 19:08   Komentár nadomnou súhlas👍👍👍👍a pani z Mnv môžte upratovať s vašim zlým rozhodnutím to takto bude vypadat

Anonym 22. februára 2022, 19:43   Teraz začne etapa 2 a budú nás učiť ako si máme poupratovať pred domom a TD hnet vám oznamujeme že sa NATO môžme všetci vysrať pani z Mnv
– – –

Najskôr sme preverili pravdivosť tohto príspevku telefonicky u niekoľkých obyvateľov tejto ulice a po potvrdení obsahu príspevku sme sa vybrali priamo na miesto.

Je na škodu veci, že úradné hodiny úradníkov na MsÚ nezasahujú do večerných hodín a keďže viceprimátor a volený zástupca Veselický nedvíha služobný telefón ani počas pracovnej doby a hovorkyňa č. 2 Zuzana Slahučková k zdvíhaniu telefónu v čase kedy médiá potrebujú informácie overiť pristupuje obdobne a začala na otázky odpovedať spôsobom „nie je podstatné čo napíšem, hlavne že niečo odošlem“ sme ich týmto „drobným“ problémom – „radosťou“ občanov ani nezaťažovali. Pani Slahučková aj s vedením mesta si fotodokumentáciu nepochybne nájde hneď ráno a môže kľudne na miesto vybehnúť aj ona. A následne vymýšľať text ďalšieho propagandistického článku mimo realitu spomínajúc že zverejňujeme dezinformácie.

Počúvajúc vo večerných hodinách ľudí na balkónoch a v oknách pozerajúcich sa na tento svinčík rozfúkaný z plných kontajnerov zo stojísk je vedenie mesta s pani Slahučkovou na Garbiarskej ulici vítané.

Fotodokumentácia verejného priestoru je z dnešného večera okolo 20.00 hod.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Brucho aj s riťolezmi čo platíš na úrade môžeš prísť ráno vyzbierať.Slahúčková pani prídite si to odfotiť aby ste mohli písať akú špinu ste spôsobili.Sudáky bývajú plné a budem je ba ť na separovanie keď budem mať plný sudák tak do drbnem do vedľajšieho.a to hovoria ľudia čo ich počúvam.Čo ste dosiahli?Len špinu po celom meste.Keby tu Majko neupozorňoval čo sa stane ani by som neveril že to je možné.a stalo sa to

  2. uz sa tesim na fotografie platinovej pani poslankyne ako na kolenach zbiera ten bordel. Pokial sa nemylim, byva tam. Dufam, ze sa nebude pri tom červeňat…

  3. To ja som napisala tomu magorovi aby rýchlo prišli lebo som cely deň doma a nudim sa tak aspoň takto si vyplnam deň … a ešte veľmi ľúbim robiť intrigi ak by niekto mal záujem tak viete kde ma nájdete cely deň vypalujem zobák na balkóne…

  4. Uplne žasnem nad všetkými týmito príspevkami ohľadne odpadu. To mesto by naozaj muselo najať 200 pracovníkov VPP , aby stihalo odpratať odpad po „ľuďoch“ (čítaj prasatách), ktoré sa nevedia chovať a odhadzuju odpad kde tade, kde ich napadne a kde práve su ,, este aj tie svine to nerobia.
    Takže ľudia, ktorí toto robia nie su na vinde, iba mesto lebo nestíha odpad po prascoch odpratávať.. Žasnem proste.
    Skuste sa ist pozrieť do Rakuska, kde je všade poriadok bez nutnosti neustale odpratávania. A potom chodte pozriet do Hainburgu a týchto okolitým miest a zistíte čo za prasce sme my Slováci (nielen Seredani). Naozaj to odporučam, ak najdem zopar foto pošlem na porovnanie.

  5. Vianočný stromček alebo podlahovú gumu z auta odniekiaľ len tak neprivial vietor. Śpaky zo zeme nerastú. Obraz okolia činžiakov je obrazo ich obyvateľov.

  6. A zasa je vidieť jeden veľký nesvar kontajner plný vzduchu. Flasky nepostlacne krabice tak ako ostali ked sa s nich vyložil nákup.. Ked to budú ľudia takto vyhadzovať samozrejme ze bude kontajner stále plný.

  7. Pani Slahuckovej by som odporučila aby si odomkli kontajnerové stojiska na meandri a potom by sa možno aj oni zamysleli nad tým, že obyvatel danej lokality môže separovať, pekne vynášať odpad, ale ked im tam budu vyhadzovať odpad ľudia z áut ktorí len okolo prejdu okolo, alebo im tam budu chodiť bezdomovci vyhadzovať veci z kontajnerov tak poriadok nikdy nebude

  8. Podľa foto Už začala súťaž ktorú navrhla JUDR.červeňova najkrajšie smetné stojisko!!!!
    Z vedenia mesta a poslancov je mi do plaču!
    Katastrofa
    Ja navrhujem súťaž najväčší ojeb na občanoch

  9. Navrhujem takéto riešenie,Majko bude chodiť celé dni s kamerou,a bude fotiť,papiere plastové fľašky,nejakú diétu,atď.Mesto kúpi asi tak päť vozidiel,zamestná asi 20 ľudí,a budú upratovať a zbierať,to čo Majko odfotí.Co vy na to.

  10. Pre nechapavych z Mnv ešte raz treba vymeniť kontajner z rod domu 120 l 240 l dať kontajner na sklo a papier na verejné priestranstvo ak v sintave a potom 1x odvoz za 2:týždne a keď nie tak zredukovať poslancov v Mnv možná že to zaberie

  11. Anonym 23. februára 2022, 10:35 – je tu ine riesenie.

    Majko pripravuje ediciu pohladnic z Mesta Sered zameranych tematicky. Jedna z tem moze byt tento bordel…

    A pre ozrejmenie – Majko NIE JE mestom plateny za vykon takejto sluzby. Na to Mesto Sered ZAMESTNAVA NOVU pracovnu silu, ktorej bola vytvorena cinnost – pani Slahuckova by mala mat OSOBNY PREHLAD vo veciach, o ktorych pise.

  12. Viete ak niekto ešte koncom februára odfotí vianočný stromček „odfuknuty zo stojiska“a odpad rozfukany alebo je …neviem ako nazvať veď si uvedomte že keď niekto smetny kôš nezatvori tak je jasné že vietor ktorý v tieto dni fúka to roznesie.V prvom rade by som nepoukazovala na ľudi z Mnv ,nemôžu za nás za ľudí ako sa správame .A ak to chceme zmeniť skúsme to sami od seba.

  13. Iva 23. februára 2022, 13:53 – obcan ma velmi obmedzene moznosti a NIE JE POVINNY starat sa o stojisko alebo o to, aky system samosprava zvolila na vyvoz odpadu.

    Verejne priestranstvo udrziava Mesto Sered a obcan v principe nielen v sucasnej dobe ma prioritu starat sa o seba, rodinu a pripadne zaluby. Chodi do prace a PRAVOM VYZADUJE OD VEDENIA MESTA zorganizovanie SERVISU, za ktory MESTU PLATI peniaze.

  14. Pán Majko,vy ste veľmi čistotny,veď to všetci vieme,vás pozemok,by mohol byť vzorom pre všetkých Seredanov.Ste úplne ale úplne vedľa Odpadky a necistota sú zrkadlom ľudí ,ktorí v Tom meste žijú.

  15. Anonym 23. februára 2022, 14:34 – do SUKROMNEHO POZEMKU (tzv. „obydlia“) je Vas, ineho diskutujuceho a nakoniec aj MNA velke hov*o.

    Nezaujima ma SUKROMNY POZEMOK (obydlie) primatora, prednostu, viceprimatora (aj ken on neandrtalec ineho sukromny pozemok fotil, ale odpustam mu, lebo uz zjavne nevie co cini, co moze a co nie), NEzaujima ma Slahuckovej obyvacka ani dvor, (a uz urcite nie prestor, ktory je v rekonstrukcii) ale VEREJNE PRIESTRANSTVO vo vlastnictve mesta a priestor tzv. verejnosti pristupny.

    Ja neviem ci je narocne chapat rozdiel – zrejme u jednoduchsich ludi ano. Skor si myslim, ze ide o hodne primitivny pokus o demagogiu.

  16. Anonym 23. februára 2022, 17:32 – ja viem ze ked nazvem veci pravymi menami, su ludia, ktori s tym maju problem.

    Som s tym vysporiadany a vzdy ked citim, ako pravda serie, pokracujem. Vdaka.

  17. pan Majko pouzijem vasu vetu: “ do SUKROMNEHO POZEMKU (tzv. “obydlia”) je Vas, ineho diskutujuceho a nakoniec aj MNA velke hov*o „. Tak potom nechapem vas predchadzajuci clanok o odpade vo dvore ciganov, ktory byvaju vedla socialnych bytov. Lebo podla fotiek to vypada ze odpad maju u seba za branou. A podla Vas je kazdeho velke hov.no do toho co je za branou pozemku :). Tolko moj postreh.

  18. seredan 23. februára 2022, 18:11 – no, premyslat sa Vam teda evidentne nechce…

    Nebudte smutny, nie ste sam. Ludi, ktori nepremyslaju, nezistia si ziadne fakty, no o to intenzivnejsie reaguju na vsetko hodne svojsky, je vela.

    A teraz k veci.

    Opakujem “ – do SUKROMNEHO POZEMKU (tzv. “obydlia”) je Vas, ineho diskutujuceho a nakoniec aj MNA velke hov*o.“

    A na Vasu primomienku tykajucu sa ciganov byvajucich vedla socialnych vytov, kde ste napisal – citujem: “ Lebo podla fotiek to vypada ze odpad maju u seba za branou. A podla Vas je kazdeho velke hov.no do toho co je za branou pozemku :). Tolko moj postreh.“

    Mate pravdu, ten odpad maju „za branou“. Nebudem sa teraz venovat tomu, ze prislusny odbor MsU ci MP musi riesit aj taketo pripady – potkany a mysi su pri takomto odpade schopne na susednych nehnutelnostiach a autach narobit skody za tisice Eur. Skladovanie odpadov takymto sposobom je nelegalnou skladkou odpadu. Ale to len na vysvetlenie pre Vas a ostatnych citatelov SOL.

    Preco teda je „Vas postreh“ a pokus o kritiku mojho vlastneho textu uplne blby?

    Nuz preto, co som napisal vyssie – nerozmyslate, nezistujete, ale pisete cokolvek Vas napadne. Ako anonym si to konieckoncov mozete dovolit – za verejneho hlupaka nebudete.

    Ja som ale v uplne inej pozicii, ja sa totiz pod svoje clanky a diskusne prispevky podpisujem plnym menom, priezviskom a pri prispevku mam aj fotografiu.

    Takze – ten ODPAD SA NACHADZA NA MESTSKOM POZEMKU.

    Spadli Vam okuliare, alebo zabehlo pivecko? Pozrite sa na vypis z katastra.
    Ano, ta mila rodinka aj teraz de jure ma dom postaveny na mestskom pozemku a rovnako aj dvor uzivany na skladovanie odpadu je MESTSKYM POZEMKOM.

    Take su fakty pan diskutujuci. Ci platia za uzivanie pozemku najom, v akej vyske a pod. bude zname z MsU.

    Na zaver – viete, neserie ma ze ma niekto iny nazor – to je fajn, diskusia sa tak posuva dalej. Ale unavuje ma ked vidim, ako neskutocne ludia osprostievaju a co vsetko su schopni v priebehu sekund napisat a to bez poznania co i len zakladnych faktov a suvislosti.

    Pre Vasu informaciu – u novin ide o asi 2 mesacnu robotu, kedy mame dostatok materialov, aby sme s cistym svedomim mohli vec publikovat. A citatel vidi tak 10 % toho, co v archive skutocne je.

    Zvyknem doplnit – ked som pod niecim podpisany vedzte, ze mame podklady, ktore toto umoznuju. POZOR ! Netvrdim, ze sa nemoze stat, ze dostaneme nepresne podklady. Ale vzdy pozname povod podkladov a tak ani v takom pripade by sme fakt neboli (ani moralne) na vine my.

  19. pán majko klobúk pred vami dole. takéto podrobné vysvetlenie musí pochopiť. veril som že viete čo robíte. obdivujem vás že ste mu venoval toľko času

  20. Skúsme to ešte raz začnime sami od seba.A ak sa nato necítime tak pomôže mestu , trebárs dobrým nápadom ,skúsme pomôcť poslancom nejakým rozumným riešením,už to niekto skúsil? Myslím si že nie.Ale zavsetku špinu v meste môže Mnv ?,alebo mi ľudia schválne nepíšem občania,

  21. Anonym 23. februára 2022, 21:59 – najskor pre Vas – vdaka, ale obsirne vysvetlenie je hlavne pre ostatnych diskutujucich a citatelov diskusiu citajucich.

    Anonym 23. februára 2022, 21:57 – MILEX – to je uplne odlisny pripad. Objekt je vlastneny sukromnou firmou / osobou, pozemky su sukromne, no maju odlisneho vlastnika.

    Cas arealu je vlastnena fyzickymi osobami.

    Predmetne nehnutelnosti NIE SU OBYDLIM a VSETKY SU PRISTUPNE VEREJNOSTI. Nachadzaju sa na nich NELEGALNE SKLADKY ODPADOV.

    Niektore z nich su predmetom rozsiahleho vysetrovania v suvislosti so zavaznou trestnou cinnostou.

    Minimalne jeden z pozemkov je znecisteny ropnymi latkami, kde hrozi kontaminacia podlozia. A vlastnik ma nielen prava, ale z vlastnictva vyplyvajuce aj povinnosti.

    K tymto nehnutelnostiam povedane este zdaleka nebolo vsetko.

  22. Už je načase vimeniť tú bandu zapredancov,ešte mám v pamämeti že Srbom postavia ubitovne mimo mesta a teraz ich tu máme ako maku a iba zlo robia dobre s nami vijebali

  23. pre Mikel 24. februára 2022, 4:44, najprv sa nauc gramatiku slovenskeho jazyka a az potom nieco kritizuj lebo na toto sa fakt neda pozerat

  24. Že za všetko môže mesto nie je pravda, za všetko sú zodpovední ľudia ktorí zámerne robia bordel, doma majú čisto (možno) a príroda im už akože nepatrí, odpadky si neberú domov, Všimla som si vedľa cesty smerom na Kajal zámerne po vyhadzovane v priekope vrecia s odpadom, určite to sem nedofukal vietor, a takto to vypadá aj u nás okolo Váhu, Kolená, takže sa nevyhovarajme iba na nedostatok kontajnerov alebo vietor.To je vizitka nás ľudí. A k tomu Rakúsku, tam si nedovolia ľudia hádzať smeti kade tade, z presvedčenia a lásky k prírode, a možno aj veľkých pokút…

  25. Ďakujem za túto reportáž, okolo bytovky hlavne spredu je to už upratané. Asi pracovníci z mesta, neviem, chodím do práce, nestačím sledovať okolie celý deň. Len ten záchod tam zostal, ale to by mala riešiť Mestská polícia, pokukať kamery, že kto to vyšmaril, toto patrí na Zberný dvor. Asi treba častejšie poukazovať na podobné nešváry…

  26. Bohuzial slovac je cigansky narod. Narobime si bordel okolo seba a potom tu ideme pisat komenty jak sa mesto nestara. A to nehovorim o skladkach za tytesom. Hanba

  27. Pre Alino 27. februára 2022, 8:44.

    DEBIL pre Teba a tebe podobným ešte raz.
    Idem ako obyvateľ ul. Garbiarskej vyniesť smeti. Nádoby na odpad sú maximálne plné, resp, preplnené tak, že sa nedajú ani uzatvoriť. Do priestoru kontajnerov sa nedá takmer stúpiť nakoľko obyvatelia vrecia z odpadom ukladajú ku kontajnerom na zem z dôvodu ich preplnenia. V tom istom čase je enormný niekoľko dňový silný vietor a príde iba jeden opakujem jeden bezdomovec, ktorý toto všetko povyhadzuje z kontajnerov a vrecia z odpadom na zemi povysýpa. Vieš pochopiť čo sa stane?
    Z dôvodu, že je zrejmé, že si menej chápavý tak to prezradím Tebe a Tebe podobným. Vietor ten bordel rozfúka po celom okolí.
    Prosím zapni svoj obmedzený mozog a skús mi napísať prečo som ja súčasť cigánskeho národa, ktorý som narobil bordel okolo seba na ul. Garbiarskej. Ak nie si idiot napíš čo som spravil zle a v čom som pochybil.

  28. pre Tak to vidim ja.

    Nikoho som sosbne neurazal, tak ked ste si to zobral osobne tak to uz je vas problem. Urcite vsetka cest slusnim a cistotnim ludom.

    Staci sa pozret na obsah toho kontajnera. Ani jedna flasa tam neni stlacena takze namiesto 100 flias sa tam zmesti 20, cela krabica tak isto.
    urcite bezdomovci je druha vec. tam uz treba zakrocit ked ho niekto vidi pri cine.
    A neviem ako casto chodite do prirody v okoli a tam zistite preco ten ciganski narod. Verte tam ten odpad tam nevynasaju bezdomovci, ani cigani… ale my „normalni ludia“.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img