ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Seredský zločinecký gang okolo Slavomíra W. čaká na vynesenie rozsudku. Majú mať na svedomí drogy v hodnote miliónov Eur

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Aj dnes na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Banskej Bystrici prebieha pojednávanie vo veci zločineckého drogového gangu zo Serede, ktorý mal viesť Slavomír W.

Súd má za sebou rozsiahle dokazovanie a dnes, teda v utorok 22.2.2022 prebieha prednes záverečných rečí.

Podľa doteraz medializovaných informácií mali členovia zločineckej skupiny zabezpečiť množstvo drog a prekurzorov v hodnote asi 4,8 mil. Eur, z čoho malo byť vyrobených až 480 kg metamfetamínu, ktorý má mať hodnotu v tomto množstve až 16,8 mil. Eur.

Už pred niekoľkými rokmi aj na Mestskom zastupiteľstve verejne bolo prezentované, že tento gang mal až 10 rokov veľké množstvo drog preberať dokonca na mestskom štadióne v Seredi. Je známe, že predaju drog sa žiaľ dlhodobo darí aj v nehnuteľnosti Mestských sociálnych bytov na Trnavskej ulici a s predajom drog bola spájaná aj ďalšia nehnuteľnosť slúžiaca na šport na Mlynárskej ulici, ktorá je rovnako vo vlastníctve mesta.

Podľa informácií má niektorým obžalovaným zo skupiny okolo Slavomíra W. zaoberajúcimi sa distribúciou drog hroziť 20 – 25 rokov väzenia, prípadne doživotie. Výšku vynesených rozsudkov by sa mala verejnosť dozvedieť už onedlho.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ked bol Slavo doma,tak ste sa mu vsetci klanali! Neprajte mu nic zle,preco nekadrujete Mikulasa,Forra,Farara,Chudacika! Potkanov,spevakov! Chodte do riti!

  2. Pravdu mas,sami udavac! Chlapcom preplo! Ale ved oni postupne pojdu vsetci,do dochodku sa prestriedaju,na kazdeho pride a karma je svina!

  3. Mozno pochopite v momente, ked budete mat moznost porovnavat na zaklade vlastneho poznania, alebo zo skusenosti niekoho blizkeho ked:

    1. – pride k zrazke vodica auta s jedincom na mol ozratym a potacajucim sa po ceste

    2. – nejaky zmrd znici dieta a nasledne rodicov a vlastne celu rodinu systematickym predajom drog fetakovi (dietatu) pre zarobok, aby sa inak bezvyznamna predajna stetka drogoveho dilera mohla vozit na sportovom aute a nemusela chodit makat do nejakych potravin alebo logistickeho centra.

    3. – mozno nepochopite nikdy, lebo medzi potencialnych poskodenych nepatrite a priatela mate v base za predaj drog

    Ospravedlnujem sa za uprimnost, no reagujem na Vas prispevok. 😉

  4. Pán Majko krásne zhrnuté presne tak to je. Koľko mladých ľudi zomrelo aj zo slušných rodín. a zničilo to ich rodičov.Len kôli drogám. A pipky slušne povedané, čo sú doma tak vyplakávajú, lebo budú musieť ísť do roboty…

  5. Pani nado mnou vy robite anketu medzi tymi pipkami, ked viete, ze vyplakavaju? 😂😂😂😂 alebo ze budu musiet do roboty ? 😂 ja som nazoru, ze nikto nedrzi noz pri krku cloveku, aby zacal brat drogy. Kto nechce, ich brat nebude, kto chce, tomu ani svatena voda nepomoze 😉

  6. A este ta trupka co v garazi byva dano a jeho brat antena a Anus tych tu nikto neriesi jaj neriesi lebo im mamka dava na obedi …a rastepakovu kurvu co fetuje aj stu nemtavu na tom pasate bielom co nevie vypravat a nema davnaci put aj cicinova dcera podobne

  7. No, chlapci si príliš dlho žili na vysokej nohe …. od 1989 kradli: faktúry, autá, pracovné stroje, výpaľníctvo, drogy ….. niektorí vagabundi sa vystrieľali medzi sebou a zbytok konečne pôjde tam kde patrí ….

  8. Keby ľudia nebrali drogy tak by ich nikto nepredával a argument že drogy zničili slušne rodiny je blbosť keď si slušný drogy brat nezacnes

  9. Všetko robili úplne všetko ! Ale ZLO ! ! ! ! ! Ale najhoršie natom je že boli aj vo VRAŽDÁCH aby ste vedeli a vraždy to je dosť silná káva teda vedeli o vraždách ale aj dávali zabýjať a vraždiť

  10. Pocul som otom nieco ze sa schovava a spolupracuje zevraj fajci kokoty v brne a po bratislave si napozicaval zevraj love 😀 je to čurak vzdy som to hovoril ze jehl zloma na pandlici porad 😀

  11. Teraz moze chodit pekne muklit v brne je to haluz ze 20 rokov predaval drogy nechodil do roboty uzival si peniaze a policajti mu to odpustili za svedectva

  12. Palermo je naozaj velky udavac,vyjebanec skurveny,chlapci su vnutri a on si uziva slobodienku,ozaj a co je s Patkom Kovacom? Je na uteku? Vsetci su ticho okolo jeho osoby!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img