ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Pripravujeme: Reportáž zo železničnej stanice v Seredi. Všade samé výkaly a smrad !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve teraz spracovávame reportáž zo železničnej stanice v Seredi, kde sme stretli bezdomovkyňu so stiahnutými nohavicami medzi ľudskými výkalmi.

Podnet čitateľa bol oprávnený ! Verejné priestory máme na úrovni najchudobnejších černošských štvrtí v zahraničí.

Už onedlho…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čo je na tom zvláštne? Možno jej prišlo zle a potrebovala sa vykakať. Črevám niekedy nerozkážete. Mala sa pokadiť do nohavíc? Jednoducho to prišlo a spravila čo spravila… a teraz vážne, som rád, že som na našej stanici už niekoľko rokov nebol. Mám ale pocit, že železnice do nej od začiatku nič neinvestovali a tak to aj vyzerá.

  2. Pokiaľ budú mať bezdomovci štatút ohrozeného druhu pred vyhynutím a „neziskové organizácie“ bude viac zaujímať zdravotný stav feťákov a zdravotná starostlivosť pre nich viac, ako dôchodcov.., tak sa to bude len zhoršovať.

  3. Ako je to možné, že v zahraničí sú WC, čakárne, nástupištia ukážkovo čisté? Ako to robia? Mali by ísť naši tam na preškolenie ako na to. Len tu sa povolila uzda, nás zaujíma všetko možné a nemožné, len to, o čo by sa mali starať ide bokom.

  4. presne ako pise Anonym 23. februára 2022, 8:47, tam nechodia na wc len bezdaci ale aj ludia co cestuju, co to maju spravit na hlavnu cestu??? chyba je v ZSR, ta stanica mala byt uz davno zrekonštruovana!

  5. celá tá stanica ja úplne zbytočná, vlak predsa odíde aj bez toho aby mu niekto zamával lapankou 😀 a okrem toho aj samotní zamestnanci ZSR permanentne porušujú zákon keď fajčia kade tade po stanici. je ich tam ako myší.

  6. tá stanica a zrjeme aj pozemok patrí železniciam, či ako sa to teraz volá… a ich investície v tej oblasti do našej stanice sú asi minimálne. Vyzerá horšie, než pred desiatkami rokov, kedy to tam aspoň trochu žilo (nemyslím ožranov v tom bufete). Je to smutné, ale asi je to mimo ich priorít, rekonštruovať a zmodernizovať takú menšiu stanicu.

  7. Anonym 23.februára 2022,9:43.h,úplne súhlasím, samotní zamestnanci tam porušujú zákaz fajčenia.Už neraz som viac ľudí osobne upozorňovala,že sa tam nefajčí.

  8. Musím reagovať pretože Železnice SR sa ozaj nestarajú o budovu a okolie, keď si idete kúpiť lístok bezdomovci ležia na lavičkách, majú tam ustlané, smrad je tam strašný a keď sú tam celý deň na záchod chodia kade tade za budovu, keby tam boli záchody boli by za krátko zdevastované, špinavé. Cela stanica je v zlom stave, mestu je jedno, veď nikto z úradu necestuje vlakom, ani primátor určite stanicu dlhé roky nevidel, ako stanica vyzerá je jednoducho hanba

  9. V zime si cestujúci čakajúci na vlak nemôžu sadnúť v čakárni na lavičku pretože na každej leží bezdomovec, a ten smrad co tam je, no otras. Tento stav netrvá pár mesiacov, ale rokov. Nedá sa ísť na záchod, kúpiť si noviny, kúpiť malinovka, čakať na vlak v čistej čakárni. Ako to ze o stave našej stanice, ktorá nie je od včera nevedia kompetentní na úrade, nikdy som na stanici nevidela mestských policajtov, prečo bezdomovci sú denno denne v čakárni stanice, atď. Kto sa bude vyhovárať že o stave sme nevedeli, že mesto alebo stanica, vlastne komu patrí stanica?????

  10. Staničné budovy patria štátnym Železniciam SR (ŽSR).
    Kedysi tam mal od nich prenajatý šenk chlapík, ktorému keď zdvihli neúmerne nájom, tak sa radšej porúčal do preč. Tam u neho sa dalo vypiť pivo, kofola a nefajčilo sa tam. Záchod sa na stanici nepoužíva dlhé roky, kto by ho upratal?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img