ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

NIČ NOVÉ POD SLNKOM

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
NIČ NOVÉ POD SLNKOM
Nedávno bolo na Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) doručené uznesenie Najvyššieho súdu Slovenskej republiky, ktorým bolo odmietnuté dovolanie členov východoslovenskej zločineckej skupiny vedenej Róbertom Okoličánym.
Vo svojom uznesení Najvyšší súd cituje rozsiahle a opakujúce sa obhajobné námietky odsúdeného mafiánskeho bossa R. Okoličányho. Počas dlhé roky trvajúceho procesu Róbert Okoličány tvrdil, že:
1. je nevinný a bol odsúdený bez jediného dôkazu preukazujúceho jeho vinu,
2. jeho trestné stíhanie bolo vykonštruované a zmanipulované, išlo o politický proces za pomoci médií,
3. predseda prvostupňového senátu bol dosadený a slúžiaci JUDr. Danielovi Lipšicovi a bol voči jeho osobe zaujatý,
4. kľúčový svedok bol vyrobeným účelovým kajúcnikom,
5. počas vyšetrovania boli svedkovia zo strany policajtov navádzaní na krivé výpovede.
Takmer všetci bossovia mafiánskych skupín používali v minulosti identickú argumentáciu.
Táto argumentácia však bola doposiaľ vždy vnímaná ako súčasť ich účelovej obhajoby.
Akonáhle sme však prešli od trestného stíhania „hrubokrkých“ zločineckých skupín, k zločineckým skupinám bielych golierov, zrazu je identická obhajobná argumentácia dôvodom na zriaďovanie antitímov a masívnu mediálnu, spravodajskú a politickú kampaň, ktorá má spochybniť trestné stíhania vedené proti oligarchom a vysoko postaveným predstaviteľom verejného života.
Tieto kampane a útoky však nemôžu a nebudú mať vplyv na trestné stíhania vedené pod dozorom prokurátorov ÚŠP.
PRVÝ ROK
Takto pred rokom som nastúpil do funkcie špeciálneho prokurátora.
Nebol to ľahký rok. Ale vďaka mojim kolegom prokurátorom ÚŠP bol pre mňa mimoriadne ľudsky a odborne obohacujúcim.
Je mi veľkou cťou byť súčasťou kolektívu špičkových, charakterných a odvážnych prokurátorov a ďalších kolegov na ÚŠP.
Zdroj: FB
 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. občas si myslím, že tento národ úplne osprostel. Socialistický miliardári sa nám znova tlačia do parlamentu a idioti im tlieskajú. A také vemená ako tu v diskusii bohužiaľ pochopia až keď na vlastnej koži pocítia realitu, že sú len užitočnými idiotmi na ceste k moci. Je mi ľúto všetkých obetí komunistických represií, ako strašne sa musia cítiť keď hovädá, čo vydrancovali krajinu, nazývajú svojich spolupáchateľov politickými väzňami, keď pomery ich väzby zo dňa na deň nazývajú neľudskými, keď vyšetrovacia väzba tých hajzlov je podľa nich mučenie, keď ….

  2. Pre 9:34 ústavný súd pred 2 dňami napríklad odobril vyžadovanie covid pasov v obchodoch, čo chceš konkrétne platiť akú náhradu škody?

  3. anonym8:30 za aku celu sered,ty kokutek,hovor za seba,prokurator v podmienke nie je prokurator,zmenilo sa to na politicku funkciu.take sracky rozpravaj doma rodine pri obede picuz.

  4. A to si vycital v pismenkovej polievke?

    ) Za bezúhonného sa na účely tohto zákona nepovažuje ten, kto bol právoplatne odsúdený za úmyselný trestný čin, a v prípade obzvlášť závažného zločinu, trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa, trestného činu prijímania úplatku, trestného činu podplácania a trestného činu nepriamej korupcie aj ten, komu bolo odsúdenie za takýto trestný čin zahladené alebo na ktorého sa hľadí, akoby nebol pre takýto trestný čin odsúdený. Bezúhonnosť sa preukazuje odpisom registra trestov.7) Na účel preukázania bezúhonnosti podľa tohto zákona štátny občan Slovenskej republiky poskytne údaje potrebné na vyžiadanie odpisu registra trestov.7a) Údaje podľa tretej vety generálna prokuratúra bezodkladne zašle v elektronickej podobe registru trestov generálnej prokuratúry na vydanie odpisu registra trestov.

  5. Pan Lipsic je osobne pre mna zly clovek,ktory ludom len pridava roky vo vazeni,nech si basu vyskusa sam,ludom dava brat majetky,kona z pozicie sily,ale pride aj na neho! Usmrtil cloveka,sice neumyselne,na sudoch sa iba hrdi,aky je on nenahraditelny,je to zmrd!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img