ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Príjemné upršané ráno v znamení odpadkov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Presne ako sme predpokladali, po odobratí množstva kontajnerov, tie čo zostali na odpad v meste  nebudú stačiť. Stále častejšie budeme svedkami stavu, kedy sa odpadky  budú váľať po uliciach, v kríkoch a dokonca na ceste.

Už nemáme denne svinčík len v mestskej nehnuteľnosti na Trnavskej ulici a v objekte na Cukrovarskej, ale aj v centre mesta a to len snáď 20 m od Mestského úradu. Gratulujeme, aspoň primátor má možnosť na výsledky svojho riadenia mesta ísť sa pozrieť osobne. Tých pár metrov by mu dokonca nemuselo ani uškodiť.

Občania nás informujú pravidelne o stave aj tohto kontajnera. Fotografie máme aj tri dni staré. Kontajner je na nich plný zhruba rovnako, akurát okolie je v danom čase ešte relatívne čisté. Dnes v noci už nie.

Aktuálne fotografie z dnešnej noci:

Tak teda dobré ráno Sereď plná odpadkov…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ako na fotografiách vidieť, že tam vyhodené naplnené vrecia sú poloprázdne, že ten obsah nie je postláčaný. Je to o ľuďoch. Pokiaľ sa to bude praktizovať i naďalej tak ako doteraz, že robia „schválnosti“, nič sa nevyrieši a budeme len konštatovať a hľadať vinníka inde, len nie v sebe. A ešte jedna pripomienka, že keď tam dáva odpad, dáva ho hneď spredu a vzadu je kontajner prázdny. Je to také ťažké hodiť to dozadu?

  2. Ďalšia mladá pracovníka Vášho úradu čo chcel byť zaujímavá a behá po meste s fotoaprátom a nevychádza jej to ako tomu s parkovacími miestami
    Neprízná si že prestrelila a stále hľadáte chybu v občanoch.Keď nemáme kontajnery a prečo platíme. 48 rodín 1 čierny kontejner super.

  3. znova mal majko pravdu keď toľko písal o odpadoch.tá nová slahúčková si myslí ako múdro robí aj s úradom a toť vidíme.sme ako na luníku 9.

  4. Človek by čakal, že akokoľvek sa zmení režim odvozu odpadu, stále zostane naplnený účel toho všetkého a síce, že občan bude mať kam vyložiť odpad a odpad sa nebude váľať kade tade. Obávam sa, že podstatou zmeny bolo však niečo iné, napokon ako povedal Bystrík „Ušetriť sa dá na frekvencii zberu, čím klesajú mzdové náklady a náklady na spotrebu paliva (prípadne amortizácia vozidla) dodávateľskej spoločnosti.“. Občan je zas na druhom mieste.

  5. pre 9,46 to slahučková čo tak rada rozhoduje o odpadoch vymýšľa kktiny.voľakde som čítal že aj s tým plastovým odpadom to rozhodla ona.na meste radi počúvajú takéto veci asi si ju tam preto zobrali robiť.toto sme potrebovali.zamestnankyne hovoria že slahučková je doma a berie peniaze.komu je kamarátka?????????

  6. Ma to šancu vôbec nahlasovať keď príde nejaký expert a vyhodí 2 mega veľké mechy smeti do kontajnera kde vôbec nebyva? O separácii sa tu baviť nemusíme vôbec….

  7. Mesto vo svojom hlásniku už reagovalo. Tam musia hádam platiť nejakého experta na to aby svoju neschopnosť zvalili na iných. Asi sa riadia pravidlom: všetci ste trúbky len ja som lietadlo (ešte stále si myslia, že žerieme slamu)

  8. Jeden čierny plný kontajner a hotová akokalipsa,eko… a ten kto to nakopol sa usmieva ale že vôbec nerecykloval ho netrápi.Staci sa lepšie pozrieť na odpad plechovky neskrcene,fľaška sklenená žeby do skla ?A tak ďalej keby to skúsil separovať tak ten čierny kontajner je poloplny.Frflat a frflat ,dajte všetkému čas.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img