ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Predstavte si cisto hypoteticku situaciu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Predstavte si cisto hypoteticku situaciu. Slovensko ani Madarsko by neboli v EU ani v NATO. V Madarsku dlhodobo vladne Viktor Orban. Takto pred osmimi rokmi by Madarsko bez varovania obsadilo Komarno, Sturovo, Kolarovo, Dunajsku Stredu a prilahle uzemia pod zamienkou historickeho prava na spravovanie tohto uzemia a ochranu madarskeho obyvatelstva. Medzinarodne spolocenstvo odsudi takyto krok Madarska a uvali nanho medzinarodne sankcie. Pre okupovane uzemia sa vsak vela nezmeni. Status quo trva celych predlhych osem rokov. Ku koncu roka 2021 zacina presuvat Madarsko po celej dlzke madarsko-slovenskych hranic armadu, obhajuje to vojenskym cvicenim. Vo februari 2022 odhady hovoria o 20-25 tisic vojakoch, velka cast z nich sa sustredi pri Sahach, Filakove a Kralovskom Chlmci. Madarsko opakovane tvrdi, ze sa jedna len o cvicenie a odmieta akykolvek zamer zautocit. Madarske jednotky su na danych poziciach uz stvrty mesiac a stale pribudaju nove.

Co myslite? Ma sa Slovensko zbrojit? Ma rovnako aktivovat svoje armadne kapacity? Ma sa Bratislava pokusit vyjednavat s Budapestou a zamerat sa cisto na diplomaticku cestu?

A hlavna otazka. Je vinnikom tejto situacie Bratislava alebo Budapest?

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. celkom sranda ako si myslite, ze podla tvrdeni autorov a spravcov stranky, citate nezaujate noviny… no uvedomite si, ze to je vlastne blog, bez novinarov a preto ho radsej nebudete sledovat… vela uspechov v buducnosti

  2. Počkať počkať, čisto hypoteticky zabudol autor (verím, že neúmyselne) do tejto rovnice započítať, že na Slovensku bol pred napadnutím Maďarskom vyvolaný vojenský prevrat zahraničnými silami, ktoré označili Maďarsko za nepriateľský štát a dlhodobo obklucuju Maďarsko svojimi zakladnami, pričom na Slovensku by bola nepriateľskou mocnosťou pre Maďarsko dosadena babkova vláda, a pričom je cez Slovensko najjednoduchšie zaútočiť na Maďarsko, a pritom má, samozrejme čisto hypoteticky, Maďarsko na Slovensku strategicky dôležitú základňu, ktorá odstrašuje a udržiava Maďarsko v bezpečí pred touto nepriatelskou mocnosťou, ktorá má na svedomí najviac vojen a úmrtí civilistov od 2. sv. vojny.

    Teraz je tá rovnica správna. Čisto hypoteticky…

    A teraz si dajme odpoveď, kto je vinný za vzniknutú situáciu…

    Podľa mňa ani Slovensko, ani Maďarsko, ale cudzia nepriateľska mocnosť, ktorá bude nielen ekonomicky ťažiť z vojny ďaleko od jej hraníc.

  3. pre Anonym 13. februára 2022, 22:11
    Super video, ďakujem. I keď mnoho ľudí to tuná – nechcem menovať napr. tomáš a spol. to odsúdia ako hoax a konšpirácie. Rusi urobili dobre, že zabránili ukrajinským banderovcom, teda pravému sektoru aby naďalej robili bordel aj na Kryme. Držím im palce a som zvedavý na 16.2., keďže Bidenovi sa asi snívalo, že ho Putin prišiel nakopať do tej senilnej starej riti a on sa chudák posral.
    A pre Farkaša, čisto hypoteticky môžu aj Eskimáci obsadiť Kanadu alebo Island, alebo koaly Austráliu.
    A čisto fakticky Turecko nedávno priamo ohrozovalo Grécko – obaja sú členmi NATO. Kritizoval alebo sankcionoval niekto Turkov? Nie.
    Turecko spolu s Azerbajdžánom napadli Arménsko. Turci používali zakázané kazetové bomby. Zomreli tisíce ľudí. Výsledok? Od NATO ani OSN žiadne sankcie, ani nič pod. Preto verím a dúfam, že sa bud. nájde vláda, ktorá nás z NATO vyvedie, lebo je nám na 2 veci. I keď mnohým sa tu zdá, že len čo by sme z neho vystúpili tak okamžite nás niekto napadne.

  4. Hypotetická situácia, Európa je jednotná Rusko ajUkrajina tiež sú súčasťou EÚ. Potom blbovia z USA povedia s tou činov niečo treba urobiť. Hurá poďme do boja. Zbytočné rozpisovať.

  5. Ľudia kľud.. Európske akciové trhy už sa už prepadajú. Takže vyvolávanie paniky plní svoj účel.
    Ešte uvaliť sankcie na Nord Stream 2, donútiť Nemecko na dovoz amerického bridlicového plynu vyťažrného v Kanade a už Ukrajina nebude humUSAkov zaujímať.

  6. Bože toto tu je všetko tupé. Tí istí antivaxeri na čele s Obyvatelom sa tu teraz bijú za Rusov, v čom to asi bude, normálni ľudia vás už prekukli

  7. Je to zaplatené, rusi dlhé roky financujú vo viacerých krajinách strednej európy hlavne postsovietskych s veľkým množstvo slabo vzdelaného obyvatelstva propagandu za účelom rozvratenia EU a poškodenia NATO. Platia trolov, má peniaze za každý príspevok, ako pri covide, tak pri volbách, pri ukrajine, čo príde. Hlavne klud, rozumný ľudia sa vždy vedeli zmobilizovať a lúzu prekonať, tak verme, že tomu bude nadalej tak. Sme pevnou súčasťou NATO a EU a veríme, že to tak ostane.

  8. Špinavá banda z USA nemá čo hľadať v Európe a diktovať Nemcom s kým môžu obchodovať. Verím že somár sa najde a napíše že som rusofil.

  9. co tu trepes ty cvok 21:54,co ma NATO s ukrajinou?je ukrajina v eu?je ukrajina v NATO? francuzko aj nemecko davaju ruky prec od ukrajiny a tiez su v NATO,bola napadnuta niektora europska krajina?bol napadnuty stat ktory je v NATO?
    UZ VAM NACISTO JEBE NEOLIBERALI?ten chuj korcok s nadom su uz vo vojne a mnoho dalsich primitivov.

  10. Anonym 14. februára 2022, 23:11
    Ty sialenec, nezaujimaju ma tvoje blaboly.
    Len som sa spytal toho vyssie, ci nahodou aj on nie je v NATO. Lebo ak je Slovak tak je v NATO a zvelebeny „putinko“ nakope prdel aj jemu. Aj tebe. Ani viac nereaguj.

  11. Dolár sa tlačí ako toaletní papier aj tie letiska nám zrekonštruujú za 100 miliónov dolarov. Matovič predrbal už miliardu na testovanie covidu. Klus povedal ze Slovensko nemá na obnovu letísk peniaze.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img