ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

„poskok skorumpovanej mafie napína svaly“ – píše Igor Matovič

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
„Dobre mu tak, nech si žije so svojím svedomím,“ hovorí starosta Dechtíc Karol Zachar (SMER -SD) o našom poslancovi z Dechtíc Sebastiánovi. Nuž poskok skorumpovanej mafie napína svaly, lebo sa obáva, že žúrka smeráckej mafie, ktorá rozkradla za 12 rokov 30 miliárd eur zo spoločnej kasy sa skončila. Bastard.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. V nasej obci vsetci piju iba Jano nie … je to zradca lebo mi dojdeme domo z roboty zmlacime zenu dzeci a pekny den je za nami a co ON? nepije dzeci zenu nebije jak moze zit!!!! To neny Slovak!!!!

  2. Len sa pozrime späť a pripomeňme si príčiny , prečo sa dostal SMER k moci a tiež prečo sa tak dlho udržal.
    Myslím si , že história sa tentoraz zopakuje, lebo súčasná koalícia , robí preto všetko , čo vie. Možno tento raz to nebude SMER …ale im podobní…
    Ak táto politika začne vadiť aj Bratislave , títo skončia ako SDK, KDH a SDKÚ…

  3. Vydržať.
    Každým ďalším dňom sa blíži ich koniec. Po nasledujúcich parlamentných voľbách bude pre niektorých z nich aj nepodmienečný trest málo.

  4. hadam sa pani posranci, pardon poslanci neboja ludi. Nuz kazdy nesie zodpovednost za svoje ciny. Takto to dopadne ked vlastne zaujmy presadia na ukor svojich volicov. Len nech chodia pekne po kanaloch. Tesim sa na tie bilboardy co spominali vcera na tlacovke smeru. Asi bude este sranda :D. Teraz sa 79 smradov boji ludi, nebali sa vsak zahlasovat proti svojej krajine. Karma si ich najde.

  5. obcan 12. februára 2022, 16:46

    Si presná ukážka úbohej kotlebovskej primitívnej skrachovanej kreatúry. Drvivá väščina národa je za obrannu zmluvu s USA, s NATO, s kýmkoľvek,rovnako ako je tomu v celej EU a poslanci legitímne zastupovali väčšinu. Si zaostalý jedinec rýchlo podliehajúci dezinformáciam. Za útoky na slovenských lekárov vás mali pozatvárať.

    Ste niekde nabrali presvedčenie, že ste väčšina, ale mali by ste z tejto Ramzanovej teorie veľmi rýchlo vytriezvieť, aby ste na to nedoplatili.

  6. Výborné Slovensko. Konečne slušní ľudia si berú Slovensko späť.
    Matovič kope okolo seba a vypúšťa nadávky na každú stranu lebo vie že je to politická mŕtvola ktorá je u ľudí odpísaná.
    Každý poslanec a človek olano by sa mal hanbiť kde je SVK dnes.

  7. Knihomoľ 12. februára 2022, 17:18 – zle polozena otazka.

    Kolko Slovakov, Rusov, Ukrajincov, Poliakov, Americanov, trebars aj Cinanov alebo Egyptanov si praje vojnu?

    Myslim si, ze kludne mozmeme odpovedat – velmi, velmi malo. Mizive promile, ak hovorime o beznych ludoch. Kazdy obycajny clovek pri zmysloch viem, ze vojna nie je dobra alebo zla – VOJNA JE VOJNA a doplatia na nu bezni vzdy a vsade ludia.

    V aktualnom casopise ZIVOT to je rozobrane vyborne. https://www.archiv2.seredonline.sk/2022/02/09/modlil-sa-aby-prezil-osobny-pribeh-o-kontakte-s-vojnou-na-ukrajine/

    Viete, pisat dnes o vojne z pohodlia vykurenej obyvacka na Slovensku, v Cechach, Nemecku alebo kdekolvek v EU, je jednoduche a dovolim si povedat, ze az zvratene. Ludia, ktori 75 rokov nezazlili vojnu, netusia co vojna je.

    Staci ale jeden priamy kontakt s vojnou, staci pozerat sa do hlavni nabitych samopalov na blokposte na Donbase drzanych v rukach vojakov, ktory vas povazuju za nepriatela do momentu, pokym sa nedokaze opak – to je pocit, ktory vojnu pripomenie. „Len“ naznaci, ako to vo vojne funguje…

    Priatelia, my (nemyslim nas tu v diskusii, ale SR) o tom, ci konflikt na Ukrajine bude alebo nie, NErozhodneme ani z miziveho promile. My netusime, co sa tam deje, my sme neboli na rokovaniach a pri telefonatoch ludi, ktori rozhoduju o svete – momentalne o tom, ktory je k nam az privelmi blizko.

    Jeviem, ci si niekto pamata, ked som v minulosti pisal, ako by sme nemali brat na lahku vahu ozbrojene konflikty na Blizkom vychode a uz vobec nie na Balkane. A to je podstatne dalej. No aj to je blizko na to, aby sme si hovorili ze sme v bezpeci.

    Dnes vojna je a podstatne vo vacsom rozsahu hrozi vedla nas. A to je uz, akoby bola u nas. Lebo to sa nas dotkne za kazdych okolnosti.

    Preto nevyhnutnost zmluvy a jasneho zadefinovania, kde sme a kto garantuje, ze tie blokposty ktore som nie raz prechadzal na Donbase, nebudu niekde pri Kosiciach, alebo napr. pod Donovalmi.

    Chapem, ze niektori ludia – a je ich hodne, netusia, o com je rec. Verte tym, ktori to vedia, lebo videli a zazili. Tak, ako verite, ze Zem je gulata, 2 a 2 su 4 a ze na splodenie noveho ludskeho zivota je potrebny tato a mama…

  8. pre Miloš Majko:to ste veľmi dobre popísal len koľko ľudí to pochopí.Pravda sa zle počúva a veľa ľudí píše že má pravdu len nevedia čo pravda znamená.Ten Život som nečítala nie je to tam vaša žena?A ten zaver je nádherný.Kto rozmýšľa aj pochopí

  9. Kdo pravdu nepozna je len hlupak,
    Kdo ju vsak pozna a nazyva ju klamstvom je zlocinec..

    A tak logicky Fico,Pelegriny,Kotleba a Mazurek
    su zlocinci…

    A 30% Slovakov co ich volí su bud zlocinci
    alebo hlupaci …

    A tak sa Slovaci zobudte a prestante bryzgat na Matovica
    Nebyt Matovica a Kuciaka navzdy sa topime v Smerackych srackach..

    Dalo sa predpokladat ze Smer bude tazko znasat volebnu
    prehru ….ze povedie permanentny boj proti proti
    sucasnej vlade…ktory v tychto dnoch vrcholí…

    Treba len verit a mat nadej ze pravda ,spravodlivost raz zvitazi
    a Slovensko sa raz stane rovnocennym partnerom vyspelej
    demokratickej Europy

  10. A co je pravda?

    Nie je to subjektivna fantasmagoria vytvarajuca sa v hlavach ludí
    s rozlicnym stupnom vzdelania,inteligencie ci zivotnych skuseností…

    Pravda len jedna a zhoduje sa objektivnou skutocnostou…

    Pravdu v zivote skor nachadzaju ludia mudri a citliví…

    Co si vy myslite o pravde?
    Dajte !!

  11. Miloš /prepáč za tykanie/, nepomýlil si sa v predposlednej vete? Často si podceňoval tzv. „školu života“, no dnes si to napravil. Vďaka.

  12. V Iraku sú chemické zbrane povedala Amerika Angličania to potvrdili. V Iraku sa nenašiel ani len biolit na muchy. Ozaj vie niekto čo je to pravda. Je hrozne mat za kamoša klamára. No a ako to je pánom Matovičom vedia aj za hranicami Slovenska. Vantaim nextaim cerenka ma ostrihala.

  13. Matovič síce ukázal, že na funkciu premiéra určite nemá ale na pomenovanie istých súvislostí býva veľmi trefný. Smer pre svoju záchranu zvolil cestu extrémnej radikalizácie a súčasná frustrácia časti obyvateľstva z covidu mu nahráva. Pevne verím, že po skončení pandémie sa jeho strana dostane tam kam patrí. Na smetisko dejín…

  14. Anonym 18:22 To vážne? Na smetisko dejín.? „To mám nejradeji, Když tak lidi blbnou na qvadrat“.To k tvojej múdrej analýze.A prosím Ťa dopredu ,len má neoznacuj za ruskeho agenta,alebo smeráka.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img