ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Päť osôb zadržaných pri protidrogovej akcii „Herodes“ v Seredi dnes sudca poslal do väzby – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Trnava / Okresný súd v Trnave dnes rozhodoval o vzatí do väzby piatich zadržaných osôb pri policajnej akcii NAKA pod názvom „Herodes“ v Seredi. Pred súdom ich čakala a odprevádzala početná rodina s pokrikmi a pod návalom emócií.

Sudca poslal všetkých 5 zadržaných osôb do väzby.


Foto a video so súhlasom: Kristína Kövešová

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. 5ks zoberú a 10 začne predávať to treba zobrať naraz tie hadice stále dokola banda jedna a hlavne všetky domčeky ci cukrovaska ci trnavská zrovnať zo zemou inák to bude stále 1zoberu 2 začnú a stále to isté

  2. Ten KTO ICH OBHAJUJE JE CIGÁN OLAŠSKÝ ALEBO AKO SI TÝTO PRAČUDESNÝ ŽIVOČICHY HOVORIA ,, RÓM ,, 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🐒🙉🐵🙈🐗🐷🐖💩💩💩💩🐁🐀🦛🦛🦛🦛🦛🦛🦛🦛🦍🦧 A PRETO NECH ZDECHNE TUCNÝ VYKRMENEC A NADAVAT MÔŽE AKURÁT IBA NA TÝCH TULEŇOV ALEBO HROCHOV JEHO BRATRANCOV A PRABRATRANCOV ALEBO BRATOV A PODOBNE ŠPINA PRAŠIVÁ TUČNÁ ! ZDOCHNI ČÍM SKOREJ !

  3. Pre Čau ty si tez hadica určite ináč by si si ich nezastával množite sa jak dobosky v pecivarnach invalidi ste jak sa narodiťe robiť ani za Krista pána a keď vás začnú zatvárať za to že predávate fety tak kričíte jaj devla aj dade a že rasisti tak vám treba všetkých do jedného vás pozatvárať a aj invalidný dôchodok zobrst aj socialku nič vám nedať Sak hadice si vedia zarobiť cvarga jedna smradlava

  4. Vi zdechlini skurveny iba viete nadavad o ocuzovat ich pozritesa Na seba skor a potom vipravajte Vasa skurvena vlada im niepomaha a niedavate im zadnu sancu aby pracovali zato ze su cigani ich mozete ponizovat a niedvat im zadnu pracu sak co maju spravit musa volajako zit vi ste horsi nez ten Hitler vi rasisti skurveny gazovci ta a kas im tak zavite chodte presavad aj vi abych ste nezdechly od zavisti !!!

  5. Dufam ze boh vidi vase komentare a ze vas odsudi za vase odsudenie na inych osobach mozete sa hambit vi odsuzujete inych zato ze su cigani a smejete sa im ale boh je hore pride ras na kazde ho ket sa butete spovedat bohu vi chudaci vi hitleri snusni

  6. Vi co vsetci konentujete romoch si nie myslite ze ste lepsi od nich sak vi ste horsi nez oni lebo vi ste rasisti skureny lebo vo vas pruti hitlerova krv

  7. A v tebe prúdi aká krv ? Vsade po vás košíky z obchodov pri bytoch sa vám drží smrad kričíte , kradnete , drogy predávate a smeti hádžete po zemi a znecistujete vzduch to je aká krv ?

    Na tvojom mieste nekomentujem a začnem doma vetrať, videm von pozbierať smeti, zavriem hubu a do redakcie pošlem fotku z úradu práce ako si hľadáš robotu 👌

  8. staci ze v cloveku je jedna kvapka ciganska, cely clovek je cigansky. Vzdycky len problemy stakymi, tolko sanci dostali a vzdy len problemy. ja niesom rasista ale myslím ze nemoze byt normalny clovek iný než biely.

  9. hento su len kone. pravy dileri dostali echo,nohy na plecia a su ffuc na chvilu,ked sa to utisi tak su spet a obchod pokracuje.
    tak je to vzdy a aj bude v tejto bananovej republike.
    preto aj hlavny seredsky varic je doma a vari dalej

  10. keď jedného cigáňa berú tak už Neviete ako máte kritizovat ale že vaši tam sexuálne zneužívaju maloleté deti to je všetko v poriadku lebo to je biely keď vraždia zase všetko v poriadku lebo to je biely A vaše svine biele keď predávajú drogy To je v poriadku že biele svine vychudnuté vraždia robia to najhoršie čo sa dá robiť A ešte budete kritizovať a Hitlera volať A keď vaši robia to zle aký Hitler by mal ísť na nich

  11. mozno keby si stravila trocha viac casu v skole, ako na chrbte ci kolenac, tak by si vedela citat, pisat a ze ludia im nezavidia, ale opovrhuju nimi.. nie pre ich povod, rasu, ale koli ich spravaniu..

  12. „Kazdy si je strojcom vlastneho stastia“ niekomu staci 600€ vyplata druhy potrebuje 600€ na splatku mercedesu..pojde kazdy jeden tam kam ma 🙂 ..mozem len odporucit – cierny golf a sivy passat ( ked uz pre nic ine tak aspon pre bezpecnejsie cesty )

  13. Vopred sa ospravednujem za chyby…..

    Kto opravoval chodniky na semaforoch?
    Kto opravoval kanalizaciu po celej seredi?
    Bol to nejaky biely?? Opravovali cele chodniky po seredi a vy in nadavate a preklinate? Kto zvas robil na Tych chodinkoch a kanalizacii? Nikto! Vtedy Boli dobry ked vam to opravovali?? Pracovali v dazdi a zime to je v poriatku. A toto si od vas zasluzia nadavat?? Ked to je tak tak nabuce nenechate ich urobit nic a urebte to Sami ked ste taky mudry! Robia to za minimale mzdy dostavaju 2 alebo 3 eura na hodinu. Vy dostavate po 7,50 alebo 5,50. Tymto ludom nadavate a urazate ich Bez toho Abu ste ich poznaly. A diskriminujete ludi za farbu plety? Je my vas luto

  14. V prvom rade sme lepší!! lebo máme dokončenú aspoň základku kde sa učí gramatika, kdežto „väčšina“ nemusí lebo šak iní budú za nich robiť.. Žalostné čítanie, Štúr sa až v hrobe musí otáčať od tej gramotnosti vás chudenvov občanov. 🤦🏽‍♀️🙏🏼
    ..no šak aj tá práca tak vypadá keď škola žiadna, učnovka žiadna len ako lacná pracovná sila 😉
    A keby sme ich nepoznali aký sú a ako sa správajú a kradnú v obchodoch pritom majú penez jak šupek máme iný pohľad na nich/vás. Tak chyba je určite v nás čo drvivá väčšina pracuje aj keď pomaly skapiname len aby sme mali z čoho vyžiť, doma si slaninu nevalame..

  15. Keď už chcem vykrikovať a vypisovať tak nech sa to aspoň prečítať 😉
    Môžeš sa jedine tak ty strčiť. Pravdu akú pravdu? Že nato doplatili no tak im treba, nebodaj ich mám chudence pokutovať.

  16. Čo kotlebu..keby Igor Matovič zostal premierom..tak by ste videli..už chystal na Vás zakon…len škoda že mu to nevišlo..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img