ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Neporiadok vedenie mesta nedokáže odstrániť ani z pred nehnuteľností, ktoré mesto vlastní

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Upozornenie na neporiadok po celom meste vyvolalo živú diskusiu pod článkom, aj na sociálnej sieti. Občania dlhodobo hodnotia mesto ako neudržiavané a špinavé.

Ak by  viceprimátor Ľubomír Veselický  nechcel vidieť realitu v meste z pohľadu SOL a snáď odmieta   zverejnené fakty v článku uverejnenom pod titulom  „Špina a odpadky po Seredi – dnes. Veselický sa občanom vyjadrovať nebude, lebo o ňom nepekne píšu v diskusii“, alebo mu  nestačia  fotografie z niekoľkých ulíc, stačí tak málo. Treba z kancelárie MsÚ zariadenej a vykúrenej z peňazí občanov, ktorým odmieta odpovedať na otázky vyjsť a ísť sa pozrieť do každodennej reality zanedbaného mesta.

Môže zo sebou zobrať aj primátora Martina Tomčányiho. Obaja určite dlho neboli ani len v nehnuteľnostiach patriacich mestu, za ktorých stav aj zodpovedajú.

Sociálne byty na Trnavskej ulici a priestor pred nimi je dlhodobo smetiskom, o ktoré sa nik nestará.

Aktuálne fotografie pre vedenie mesta a zodpovedného správcu nehnuteľnosti prinášame aj dnes.

Téme neporiadku v sociálnych bytoch a pred nimi sa venujeme pravidelne. Stav vedenie mesta napriek vytrvalému poukazovaniu nerieši a tak je táto mestská nehnuteľnosť už roky nie najlepšou vizitkou úrovne riadenia mesta.

Článok o ignorovaní občanov L. Veselickým nájdete tu:

Špina a odpadky po Seredi – dnes. Veselický sa občanom vyjadrovať nebude, lebo o ňom nepekne píšu v diskusii

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prišla som po dlhej dobe späť do Seredi. Fakt sila, aké smetisko. Pamätám činnosti VPP, tieto práce už mesto neorganizuje, či ako to je? Alebo to majú ozaj na háku…

  2. Nasi zenisti tam urobia okolo minove pole a snad povodcovia odpadkov preziju tu caste buchanie sampanskeho Ak nie bude sa vyplacat menej socialnych davok

  3. No je to naozaj vidieč, že ste prišli po dlhej dobe, lebo VPP tu stále behaju hore dole po meste a upratuju, Aj ked je pravda, že je to viacmenej len centrum mesta.
    Žial pravda je aj to, že to nie je o meste, o VPP-čkaroch, o primatorovi, ale z 99% len a len o ľuďoch čo tu žiju…. !
    Je to ak vždy a všade. Prečo po Rakusku nemusia chodiť 100-vky VPPčkarov čistiacich ulice???
    Na to množstvo ľudí, ktorí tu žiju ako prasce, by sme tu potrebovali najmenej 70-80 zamestnancov VPP, ktorí by každý deň vrátane sobot a nediel čistili ulice celého mesta vrátane všetkých sídlisk, ale aj okolie Váhu, camping, park, okolie šintavských baní, ramena, celý Čepeň, atd atd atd. Asi som to podcenil, zrejme aj 100+ takých zamestnancov denne.
    Pokým sa tu nenaučíme všetci chovať ako slušní ľudia, ktorí si vždy a všade po sebe poupratuju, dovtedy tu budeme žiť tak ako doteraz. To je žial realita nielen Serede ale celého Slovenska.
    Zaujimalo by ma /ak žijete na Slovensku/ ako to vyzerá vo Vašom meste a jeho okolí. Skuste dať nejake foto.

  4. To máš pravdu, najprv nech sa pán Majko zamyslí nad tým ako on žije, býva,a potom nech kritizuje iných,oni si asi berú príklad z Pána Majka a nie iba oni,ale aj ostatný naši spoluobčania.

  5. Vela reci skutek utek. Tu nepomoze ani demokracia to .len ukazuje co tu mame.
    Je to len o ludoch. Bordel sa lahko robi ale zle upratuje ide o to ako to mame upratane v hlave..!!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img