ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Chcú poslanci strany SMER-SD a bezprízorní odídenci z iných strán vyvolať násilie v krajine?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Evidentne poslanci NR SR  za SMER-SD a nejakí poslanci vydávajúci sa za tzv. Republiku (do NR SR takáto strana vo voľbách nekandidovala) dno amorálneho správania, zákernosti a podlosti ešte nedosiahli.

V súčasnej dobe ho pomerne úspešne atakujú zverejňovaním „Zoznamu zradcov“ a ich prívrženci dokonca označovaním obydlí zákonodarcov patriacich poslancom, ktorí hlasovali za Obrannú zmluvu s USA.

Keď predchádzajúce konanie niektorých od demokracie hodne uletených jedincov bolo v rovine verbálnej, takýmto konaním sa nebezpečne blížia k vyvolávaniu nenávisti smerovanej k zákonodarcom, ktorí racionálne hlasovali v súlade s právom poslanca NR SR a sľubom skladaným občanom na Ústavu SR.

Tieto verejné vyhlásenia a výzvy sú tak ďaleko za čiarou, až je najvyšší čas na zakročenie príslušných orgánov vykonávajúcich dohľad nad dodržiavaním zákonov v krajine. Je na čase, aby generálny prokurátor „zabudol“ na svoju návštevu v Ruskej federácii a začal konať tam, kde mu to zákon ukladá.

A mal by konať skôr, ako budú orgány činné trestnom konaní riešiť násilné aktivity mentálne nevyspelých občanov náchylných nechať sa zmiasť takto jednoduchými propagandistickými aktivitami politikov majúcich strach pred vyšetrovaním ich nezákonného konania, či tých, ktorí sa po chrbáte mentálne nevyspelého voličského elektorátu majú záujem dostať znovu do politiky.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Priatelia Ruska zase vam ten zapad a Nato kazi dalsiu olympiadu? Dost ze za podvody a dopingy uz neviem ktoru olympiadu nesmeite mat svoju vlajku a dnes odhalili 15rocnu korculiarku na dopingu??? Tak toto dno uz neprerazi ozaj ziadna ina krajina..

  2. Anonym 11. februára 2022, 18:57
    Akurát rozdiel je v tom, že je nie som verejný činiteľ, ktorého rozhodnutie ovplyvní život tvoj a tvojich deti v negatívnom zmysle, a nie som tvoje urážky povinný strpieť 🙂

    Keď nemáš argumenty, neurazaj.

  3. Z toho čo teraz tzv. opozícia stvára je mi na grcanie a mám pocit, že jej konečne treba povedať, že to čo robia robí iba zmanipulovaná a nechutná zgerba. Nič proti Rusom (okrem okupácie 1968-1989) ale ja chcem žiť v spoločenstve vyspelých západných štátov. A to chcem aj pre svoje deti. Česť tým poslancom, čo sa hulákajúcej zgerby nezľakla. A kto chce do Ruska – dajte adresu a číslo účtu…pošlem vám na lístok. Na jednosmerný.

  4. Tak to vidím ja: zase sú dva metre , keď v parlamente obdobne konal expremiér , bolo to v poriadku. Na FB je veľa príspevkov k hlasovaniu bez akýchkoľvek náznakov násilia .

  5. Emm, takze poslanci su podla teba povinny strpiet aj urazky? Aj vyhrazky ich detom. Ty si sa ako tupy nebetycny uz narodil, alebo si sa k tomu dopracoval v pospolitosti.

  6. Ked chceš žit v spoločenstve vyspelých západných štátov,tak sa odtalto prestahuj,nikomu tu chýbat nebudeš.P.S.neviem ako si prišiel na to,že západné štáty sú vyspelé.

  7. Takze podla teba je vyspely zaprdeny kut na dalekom vychode ZSSR? Boze, to vam tam do tych gebul niekto kope? Ako dlho a kde si v tom tvojom bolsevickom zazraku zil?

  8. Pre anti 11. februára 2022, 20:28: je stratou času vysvetlovať niekomu čo vysvetlenie nechce prečo a v čom sú krajiny smerom na západ od nás vyspelejšie ako tie od nás na východ. A prečo sa aj dnes uteká aj keď sa nemusí na západ (napr naše deti do škôl, či iní za prácou ) a nie na východ….
    A trochu osobne – tebe určite nechýbam ani miliónom iných…to je naozaj pravda. Ale pamätaj si, príde ten čas, keď zistíš ako si sa mýlil, keď si si myslel, že ťa niekto skutočne potrebuje. A ten čas, čas tvojho precitnutia príde práve vtedy keď to budeš čakať najmenej.

  9. Ahoj. Zabudol si že západ je vyspelý na úkor ostatných štátov smer na východ. Ekonomika v usa pomaly ale iste stagnuje, dnes bol článok že inflácia dosiahla 40% čo znamená to že peniaze ktoré sa tlačia do obehu nie sú ničím kryté pre zabrzdených vysvetlím ak by sa podarilo rozbiť matičku tak by sa dostali k obrovským zásobám nerastných surovín atď atď čo by komunite ktorá točí svetovou ekonomikou veľmi prospelo ale čo potom koľko by to celé vydržalo? Inak zaujímavé je že ten korona vír dáko obchádza vjakov ktorý sa v tisícoch pripravujú a prepravujú

  10. Takto sa šíri demagógia: skutočnou pravdou je, že inflácia v USA dnes dosiahla 7,5%, jadrová 6,1 % (pozor -podobne ako u nás) a je najvyššia za posledných 40 rokov. A viem to napriek tomu, že som zabrzdený. A že dlhy sa kryjú ďalšími dlhmi a nie zlatom platí už dlhé roky. Ak si ty neni zabrzdený- ako posudzuješ iných- tak uznáš, že mám pravdu.
    A pre kolegu nad tebou- ale aj východ je vyspelý- napr. Japonsko či Južná Kórea. Všakže.

  11. Slušný občan plne podporuje aby bolo zverejnené kto hlasoval za a kto proti. Keďže sú to naši volení zástupcovia a občania majú plnú právo vedieť kto ako hlasoval.
    A pokiaľ slušný človek cíti že bol oklamaný tak má právo ísť pred dom daného poslanca a dať demokraticky najavo čo si o tom myslí.

  12. Takze ked sa ten poslanec bude citit ohrozeny tym, ze sa mu sprosta luza tlaci do zahrady, kde mu chce dat demokraticky najavo svoje myslienky a vyuzije moznost, ktoru mu dava zakon a pouzije na svoju ochranu zbran, tak to bude v poriadku. Ma na to pravo.

  13. Anonym 7:11,niečo mi to pripomína,poznáte to príslovie „Kto seje vietor…atd?Kto začal vlastne tieto móresy( inak ani ja s takýmto nesúhlasím)Kto chodil pred domy politikov a strašil tam malé deti a rodinu?Kto sa začal správať ako nepritecny v parlamente a každý chvíľu tam saskoval?Kto vniesol do spoločnosti takú mieru nenávisti?,

  14. Anonym 11. februára 2022, 20:27

    Nikde tam nevidím vyhrážky deťom ani rodine. Je verejný funkcionár a je zrejmé, ze to bude mať vplyv aj na jeho rodinu, s tým mali počítať keď vstúpili do verejného života. Ale to neznamená, že sa môžu vyhrážať deťom – lenže to tam nikde nie je. V článku je len kopec zvastov a urážok na ľudí, ktorí nesúhlasia s tou zmluvou. Ale to je cieľom, odvrátiť pozornosť od samotnej zmluvy a vykresliť všetkých odporcov ako zver. Už sme si zvykli na tieto zaujate články.

    Anonym 12. februára 2022, 8:01

    Nie ‚za‘ zakon, ale ‚za‘ to, že nesplnili žiadosť väčšiny národa v demokratickej krajine – väčšina národa je proti zmluve s USA.

  15. Veď súdruh Blaha sa tým ani nejako netají, že chce vyvolať revolúciu (pre lepšiu stráviteľnosť však používajú eufemizmus „sociálne nepokoje“) na spôsob Kuby, v štýle jeho veľkého hrdinu CheGuevaru, ktorého bustu má vo svojej poslaneckej kancelárii, ktorého portrét nosí na tričku a ktorého pozdravom (zdvihnutou zaťatou päsťou) sa pri každej sebapropagácii prezentuje. Je znakom pohnutých čias, že takýto prípad pre psychiatra (ktorý by mu určil diagnózu temnej triády: narcizmus, machiavelizmus a psychopatiu) je hrdinom plebsu. Mimochodom tie tri spomínané črty charakterizujú ľudí na základe miery bezcitnosti ich manipulatívneho správania, ktorými dosahujú osobný prospech bez ohľadu na to, aké dôsledky to prinesie druhým osobám. Pripomína mi veľmi postavu Stavrogina z Dostojevského románu Besi. Netreba to vôbec brať na ľahkú váhu, takýto psychopati, ktorých v dejinách podcenili, spôsobili neskôr veľké nešťastia pre celé národy. Treba na neho skrátka uplatniť ustanovenia zákona 125/1996 Z.z.

  16. Kľudne to mohol pán poslanec urobiť sám. A Majko má tému. Všetko je možné nežijeme za komuša. Špinavá banda sa požiera navzájom.

  17. Rozmýšľam ako hlboko môže naša spoločnosť ešte spadnúť…dospeli sme do štádia kedy je u nás možné zabiť nepohodlneho novinára či inému podpalit auto, utočime na lekárov, policajtov a teraz možno prídu na radu aj politici s iným názorom…a časť obyvateľstva to schvaľuje, lebo si myslí že toto je demokracia…v ďalšom leveli už začneme útočiť na seba…chceli by sme nemecké platy, švajčiarske dôchodky ale myslením sme niekde medzi afrikou a balkanom…

  18. Ratafak,nie my utocíte,ale VY utocite,a to na všetko,a potom len ukazujete prstom na druhých.Taketo móresy ste Vy zaviedli na Slovensko!!!!!!

  19. Akože Kuciaka ktorý odhadoval aj kšefty ficovej konkubiny Troškevej zabil nejaký privrzenec dnešnej vlády?,.na lekárov neutocia antivaxeri a covid pochybovaci ale voliči dnešnej koalície ktorá presadzuje očkovanie a zavadzala pandemicke opatrenia?…že tým politikom čo schválili dohodu sa tiež vyhrážajú voliči vlády a nie voliči Smerohlasu?..si si tým naozaj istý? Nemáš to trochu pretočené?

  20. pre ratafáka a spol. „Vy vaši súkmenovci ste do tejto spoločnosti zasiali nenávisť. Zneužili ste masku slušnosti / tzv. slušné SVK/, aby ste sa dostali
    k moci, a potom sa správali k ľuďom horšie ako ktokoľvek pred vami. Neopovažujte sa dnes moralizovať. Nemáte na to právo. Každý by mal začať od seba. Nehrajte sa na nevinné obete. V spore o to, kam sme sa dostali, niet nevinných.

  21. anonym, keď niekoho vyzývaš na lynč, tak vystúp v prvom rade z anonymity, aby ťa bolo možné recipročne nakopať dobre do riti.

  22. A ešte niečo,nesnažte sa zase generalizovať,je to hnus a už sa môžte ozaj hanbiť Ratafak,zase sa tu snažíte navodiť ,že antivaxeri sú nejaki prívrženci opozície a Tí dobrí v tejto otázke sú prívrženci koalície,ste už ozaj normálni.Fuj tajbl hanbíte sa.Toto nie je nejaká otázka politickej príslušnosti.

  23. 13.31, takze podla teba: ty a tvoje deti za tvoje nazory musite byt popraveni a tvoji rodicia sa na to musia pozerat pred tym ako zastrelia aj ich.
    Rovno strelit, bez lyncovania. Takto si to predstavujes? Ved si to zasluzis.

  24. Ratafák, vražda novinára vyvolala obrovské protesty. Protesty, ktoré nám všetkým konečne detailne ukázali, kto je slušný a kto nie. Pridali sa aj hudobníci a herci a to je už niečo. Slušné Slovensko. Skvelý názov pre skvelú vec. Slušné je teda všetko to, dalo by sa povedať, pokrokové: Progresívne Slovensko a Spolu, SaS, Za ľudí a pravdaže Obyčajní ľudia.
    Teraz si tu už hovieme, svorne, slušnosť zavládla. Vo vláde, v parlamente,
    v spoločnosti je už kultivovaná, normálna nálada. Na najvyšších postoch máme samých erudovaných predstaviteľov s dobrou minulosťou. Už teraz sa naozaj nemusíme hanbiť pred svetom. Už naozaj. Konečne sme sa toho dožili. Ach, aké krásne je to prežívať. S radosťou si väčšina národa ráno netrpezlivo v stánku kupuje naraz všetku tlač (minimálne všetky mienkotvorné denníky)
    a tešia sa na komentáre od našich skvelých politických komentátorov. Radosť čítať túto „nezávislú“ žurnalistiku. Slušné Slovensko, to je ono! Už vieme, aká je to slasť.

  25. Ak podrobnejšie sledujete protesty posledný rok, tak drvivá väčšina tých postavičiek, čo chodí proti korona opatreniam protestovať sa objavuje aj na protestoch proti Obrannej zmluve s USA. Posledný rok chodili robiť bordel pred domami lekárov, teraz zmenili rétoriku a venujú sa Obrannej zmluve s USA. Opozícia týchto nešťastníkov, jednoduchých ľudí, neznalých veci, žiaľ iba využíva na svoje ciele. Opozičné strany pár jedincom z ľudu, čo tam chodia zo seba šašov robiť ponúknu kandidátku v komunálnych voľbách a ostatným trocha gulášu a bude vybavené a keď sa dostane opozícia k moci, bude pokračovať v tom, kde skončila…a ľudia budú zase oklamaní.

  26. Majko a Ratafak plachta nie ste ten isty clovek ked si tak hrkutate svorne? Bych sa ani necudoval keby to tak je. Dvaja neoblomny obhajcovia Olajna. Stare prislovie hovori na kazdu svinu sa voda vari. Ked Matovic chodil bliakat k ficovi to nevadilo, teraz ked niekto nalepi dakomu na plot ze hlasoval ZA tak to uz vadi. Co sa hanbia zato ako hlasovali? Nikto im nelezie do zahrad, ani nevylamuje dvere. Len hlupucky novinari to chcu zdramatizovat tak prifarbuju. Ze pan Majko, vam neni zle z novinarov ktory prekrucaju pravdu a vymyslaju si? Aky mate na takych novinarov nazor?

  27. Ratafak, razíš tu teóriu, že antivaxeri sú výlučne prívrženci opozície. To je zvláštne ako si k tomu dospel. Podľa teba sú očkovaní voliči koalície a neočkovaní voliči opozície? Ajajaj…

  28. Očkovanie proti covid 19 chráni zdravie. Dajte sa zaočkovať,chrante svoje zdravie občania. Američan ma iné záujmy nikomu nepomôže.

  29. no asi nestihneme všetko ale skúsim na niečo odpovedať.
    -nie som volič Olano a nevidím nikde že by som ich nejak extra obhajoval
    -anonym 13:04 ma obvinil že ja/my útočíme na všetko..ja som na to reagoval otázkou…mnoho z vás ale nechápe písaný text….je zaujímavé že na generalizáciu toho anonyma nikto z vás nereagoval tak ako na moju otázku…no objektívnosť asi čakať nemožem…
    – a ľudia prosím vás kto z koaličných poslancov nejakým sposobom osočuje lekárov/vedcov tak ako to robí napríklad Mazurek či Blaha voči Sabakovi či napríklad Čekanovi? Čítali ste niekedy tú smršt vulgárnych nadávok ktoré sa objavujú pod statusmi týchto pánov – tí ľudia sú tak vyhecovaný či to je čistá koncentrácia zlosti a nenávist?…ktorý z koaličných poslancov vytvára okolo covidu, lekárov a vakcinácie takú histériu ako práve títo dvaja poslanci?….
    plus pridávam rozhovor priamo od člena Republiky, ktorý tieto útoky vlastných spolustranníkov odsudzuje : https://www.postoj.sk/90798/kotlebovci-mi-hovoria-ze-po-ockovani-umriem-ich-nezmysly-ma-ako-lekara-urazaju

  30. Ratafak😂😂😂😂😂😂,veď vieme,ako sa stavali k ozajstným odborníkom,ktorí nesúhlasili s plošným testovaním.Ved vieme,ako sa stavali k lekárom,ktorí mali iný názor na pandémiu.Uz ozaj ta nikto nemôže brať vážne.

  31. ako sa stavali k tým odborníkom?….vypisovali o nich x statusov na facebooku a nechali ich následne dourážať v komentároch, ohovárajú ich že sú podplatený farma mafiou a že zarábajú na pandémií tak ako to robia Blaha či Mazurek? vysypali pred UVR kopu hnoja ako Medvecký? Organizujú protesty proti opatreniam? Chodia im vykrikovať pred domov….kto z koalície robí takúto štvavú kampaň proti lekárom/vedcom?…prosím ťa daj nejaké konkrétne príklady – ja som ti ich dal niekoľko….a tu ti pridávam další – Miroslav K. bojoval proti opatreniam, napádal očkovacie jednotky, zúčastnil sa aj blokácie pieštanského lidlu, zomrel krátko po tom čo sa zučastnil akcie LSNS…https://www.cas.sk/clanok/2612703/znamy-antivaxer-zomrel-na-covid-miro-50-sa-zucastnoval-vycinania-antiruskarov-a-robil-z-toho-videa/
    …kolko tých konkrétnych príkladov z radov „druhej strany“ si schopný dať ty?

  32. Tak dam ti azpon posledny Kukan bol propagator vakcinacie a dost vitálny clovek a uz je tam. Ale urcite nebol ten infarkt alebo porazka z trombou po vakcinach.

  33. Ratafak, neviem či je to z tvojej strany zámer, ale akosi si nespomenul Matoviča. Ten pourážal všetkých odborníkov, ktorí na pandemickych opatreniach participovali a nie raz.

  34. a Kukan nejak napádal lekárov alebo proti nim štval?…prečo ho tu spomínaš?…či len tak aby si zase odskočil od témy?..

  35. Matovič to nezvládol, právom bol zosadený z postu premiéra a ani na financiách nemá čo robiť….ale daj mi prosím ťa výrok, ktorým by on vyprovokoval ľudí k tomu aby napádali lekárov…akým sposobom proti nim štval?…..za to čo on nakecal sa hnev obrátil práve proti nemu samotnému a nie proti lekárom tak ako keď Blaha či Mazurek napíšu že sú podplatení farma firmami, že umelo vytvárajú pandémiu, navyšujú počty hospitalizovaných atď….naozaj v tom nevidíš ten rozdiel Matovič akurát spravil tupca zo seba, hentí štvú ľudí proti lekárom…

  36. Ratafak toho Kukana som ti dal len ako kontra na tvoj link ked poukazujes ze nazaockovany zomrel. Tak si predstav ze zomieraju aj zaockovani. Dalej poukazujes na link s lekarom co pochvaluje vakcinaciu. Nakolko tento lekar zastava dosť vysoký post a je z nemocnice kde sefoval Lengvarsky tak sa ani necudujem ze rozprava to co rozprava. Samozrejme ze je aj priamo financne zainteresovany a motivovaný ci uz proviziou, zahranicnou stážou a pod. benefitom. Ale toto lekari priznavaju az ked su v dôchodku a uz su mimo financnu benefitnu hru.

  37. obyvateľ…..nie je nepoukazujem na to že očkovaný zomrel, ale na to že jeden z najznámejších antivaxerov, ktorý zároveń robili bordel v Lidli alebo napádal očkovacie tímy bol sympatizant LSNS…bavíme sa o tom, že kto tu útočí na lekárov, nie o účinnosti vakcín…

  38. Ako hlboko vie Obyvatel klesnúť dokazuje to, že smrť 82 ročného deduška váľa na vakcínu. Ešte sa dá klesnúť hlbšie? U Obyvatela určite áno, nechajme sa prekvapiť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img