ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Aktuálne na niektorých sídliskách – kontajnery sú skutočne plné !!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Žiaľ občania kritizujúci nedostatok kontajnerov na stojiskách pred bytovkami majú pravdu.

Stačí prejsť sa po meste a fotiť. Jasné, nie vždy a nie na každom stojisku je stav rovnaký. S najväčšou pravdepodobnosťou sa stav mení aktuálne pred každou bytovkou a to dokonca aj obsahovo – prerábanie či upratovanie už v jednom byte môže situáciu meniť zo dňa na deň.

Občania v diskusiách píšu jasne – keď budú kontajnery plné, odpad budú vyhadzovať vedľa nich. Následne ďalšie potkany, ďalší neporiadok po sídliskách…

O toto ide samospráve?

Fotografia bola vyhotovená dnes predpoludním.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. dnes je Streda, chodia smetiari k cinziakom, dalsiu foto po zbere prosime…
    a obcania musia stlacat krabice, potom bude vsetko fajn.

  2. anonym 9. februára 2022, 14:11 – ak neviete, ako vyzera vysypany kontajner na odpadky, poslite prosim objednavku s kontaktom na Vas. Dohodneme cenu a foto sluzbu po oznaceni konkretnych kontajnerov ktore mate zaujem vidiet prazdne, pre Vas vykoname.

  3. Pán Majko. Vždy bol problém s kontajnerom na plast a papier. To čo ste odfotil je pravda. Ale veď kontajnery pribudli. Dali menej kontajnerov na KO, s ktorými problém nebol. Tie plné boli málokedy.
    Stále nechápem tieto články. Naučíme sa separovať a všetko bude OK.
    Skôr by som riešil, prečo mesto dalo kontajnery na plast, keď fľaše tvorili gro a sú už zálohované. Mali byt skôr kontajnery na papier.

  4. Koľko je bytových jednotiek v bytovke? A koľko majú kontajnerov na komunálny odpad?

    2.
    Koľko je bytových jednotiek v romskej osade na cukrovarskej? A aký veľký kontajner majú na odpad ? A majú vlastne smetné nádoby aj na papier a plasty?

  5. nabuduce mozno skuste pokrcit plastove flase, kym ich date do kontajneru.. to je taky lifehack, ktory objavi aj clovek s priemernym IQ.. ale chapem, ze je lahsie to tam hodit na debila v igelitke vedla.. to iste papier.. kazdy by chcel vsetko maximalne konfortne pre svoju osobu a nieje ochotny urobit ani to najlahsie.. TELCE!

  6. Toto je asi logika typu, že platím si za odpad, tak jebnem to tam na kopu a nestarám sa. Platím si aj za stočné, môžem sa teda vysrať aj susedovi pred dvere, nie? Lebo je demokracia nebudem predsa robiť to, čo sa odo mňa očakáva.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img