ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Vo Vinohradoch nad Váhom vodič rozbil dve autá a pred policajtmi sa schoval

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vinohrady nad Váhom / Po vodičovi, ktorý policajnej hliadke nafúkal 3,5 promile, vo Vinohradoch nad Váhom došlo k ďalšiemu incidentu ďalšieho vodiča. Dve autá poškodil vodič, ktorý následne nemal chuť sa za svoje konanie zodpovedať a z miesta činu ušiel. Privolaná policajná hliadka tohto vodiča hľadala aj doma, no v danom momente ho nenašla.

Prakticky denne dostávame správy z celého Slovenska o vodičoch, ktorý si za volant nesadli akoby „len tak náhodou“ po jednom poháriku, či pive, ale opití tak, že nie sú schopní auto šoférovať bez toho, aby iným zničili, v tom lepšom prípade výrazne poškodili ich majetok.

Ľudia strácajú zábrany a odhad vlastných schopností a tak polícia rieši rozbité autá v Seredi, na Vinohradoch a inde s rovnakými pokusmi vyviniť sa z tohto nezákonného konania vodičmi, ktorí by mali radšej rozmýšľať na absolvovaním protialkoholického liečenia, ako sadať sa za volant.

Polícia nám k tomuto incidentu poslala túto krátku správu:

„Môžeme potvrdiť, že polícia v Galante prijala v stredu oznámenie o dopravnej nehode v obci Vinohrady n/Váhom. Vodič, ktorý z miesta nehody ušiel, mal poškodiť 2 vozidlá. Škody boli predbežne odhadnuté na 1000 eur. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania. Zároveň preverujeme všetky informácie smerom k vodičovi, ktorý mal nehodu zaviniť“.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vo Vinohradoch je viacej takych a nie len chlapy ale aj zeny,stacilo by sa postavit za zakrutu a kontrolovat auta odchadzajuce z Remiga.

  2. Pocuj Milan, nejde ci bonzuje. Ale ak dakoho dochrame niekto za svoju sprostost opilecku, bude neskoro banovat. Auta tu lietaju po cestach, starostka da retarder pred a za zakrutou, v com vyznam neni vidno, po prednej hore a starej hore preteky. Denno denne.

  3. Pocuj Milan, nejde ci bonzuje. Ale ak dakoho dochrame niekto za svoju sprostost opilecku, bude neskoro banovat. Auta tu lietaju po cestach, starostka da retarder pred a za zakrutou, v com vyznam neni vidno, po prednej hore a starej hore preteky. Denno denne.

  4. No Vinohrady nikdy nesklamu,ja som bola vcera svedkom ako ta elita Vinohradska vcera podvecer v Sintavskej doline vytiahla nejakych chlapcov z auta a dovie ako skoncili,asi im zasa niekto dlzil.

  5. Pre Kacena videl som tiez som isiel okolo a vypadalo to vselijako len dobre nie.Asi neposluchali inak slusny chlapci (pracovity) len ich netreba nasrat.

  6. Pre ,,MILAN ,, ona nebonzuje ty falošný chudák ! Chcel by som ťa vidieť keby ti ,zrazil opylec niekoho z rodiny ,čo by si robil a pýsal potom ! .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img