ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Špina a odpadky po Seredi – dnes. Veselický sa občanom vyjadrovať nebude, lebo o ňom nepekne píšu v diskusii

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mesto Sereď je známe kriminalitou, predajom drog a – všadeprítomnou špinou.

Mesto už dvanásty rok vedie primátor a štatutár Ing. Martin Tomčányi, jeho zástupca Bc. Ľubomír Veselický a prednosta MsÚ  Ing. Tibor Krajčovič

– – –

Sereď / Mesto Sereď je čím ďalej, tým menej udržiavané, odpadky sa váľajú po verejnom priestranstve a vedenie mesta perom viceprimátora Veselického v mestom platenom webe verejne osočuje občanov a médiá, ktoré tento dlhodobo úbohý stav kritizujú.

Druhého „najdôležitejšieho“ výkonného funkcionára mesta Ľubomíra Veselického sme sa na stav s odpadom v meste chceli spýtať verejne, no odmietol s nami počas pracovnej doby v kancelárii MsÚ hovoriť. Občanom odkázal, že odmieta sa vyjadrovať, lebo ho „naši“ anonymní diskutujúci urážajú a my s tým nič nerobíme.

Veselický zabúda, že to bol on osobne, kto o SeredOnLine pred  niečo viac ako desaťročím napísal:

“ Nemajú ambíciu ihneď nahradiť klasické tlačové periodiká. Sú snahou o vytvorenie alternatívneho zdroja informácií pri maximálnom využití všetkých možností, ktoré internet ponúka. Teda flexibilitu, rýchlosť a najmä interaktivitu, ktorú tlačové média nikdy mať nebudú. Dostupnosť našich novín možno dnes označiť ako menej než polovičnú. Lenže kto z nás vie, koľko domácností bude mať prístup na internet o rok alebo o tri ? Do ich charakteru sme pri ich zrode vložili niekoľko vlastností. Otvorenosť, kritickosť, adresnosť, serióznosť a nezávislosť.

„Otvorenosť znamená, že budeme mať záujem hovoriť aj o veciach, o ktorých by niektorí jednotlivci, či skupiny najradšej mlčali.

Kritickosť zaručuje, že zistené skutočnosti budú nazvané pravým menom.

Adresnosť ponúkame v tom, že každý z článkov, ktoré si tu prečítate bude mať podpísaného autora a zistené nedostatky budú adresované konkrétnym zodpovedným osobám.

Serióznosť je zabezpečená osobnou zodpovednosťou každého autora za celý obsah článku.

Nezávislosť vnímame ako možnosť uverejňovať vlastné názory bez ohľadu na názor tých, čo dnes a rozhodujú o veciach verejných a teda o nás samotných.“

– – –

Veselickému dnes nevyhovuje ním vtedy verejne požadovaná a v praxi aj mimoriadne často aplikovanáOtvorenosť, kritickosť, adresnosť, serióznosť a nezávislosť.

Nevyhovuje mu ani možnosť uverejňovať vlastné názory bez ohľadu na názor tých, čo dnes  rozhodujú o veciach verejných a teda o nás samotných“, po ktorej tak veľmi volal dovtedy, pokým nebol vo funkcii viceprimátora.

V čase, kedy kritizoval predchádzajúceho primátora Vranoviča, Veselický ako poslanec sa občanom prihováral cez SeredOnLine takmer denne a to skutočne tvrdou kritikou a keď nestačilo, tak dokonca kuchárskymi receptami.

Dnes  zástupca primátora  Veselický ignoruje občanov, obyvateľov mesta a tých, ktorí mu aj v jeho požehnanom dôchodkovom veku platili  po desaťročie nezákonne vyplácané odmeny, stravné lístky a ďalšie vymoženosti, ktoré mu boli primátorom priznané v rozpore s vtedy platnými zákonmi. (viď výsledok kontroly vykonanej hlavnou kontrolórkou)

Veselický na výzvu Mesta Sereď po našom dlhodobom systematickom upozorňovaní na amorálne užívanie výhod a odmien, časť nezákonne vyplatených odmien vrátil do rozpočtu mesta. Zbytok nevrátil a asi už ani nevráti. A tento človek vo vrcholovej občanmi volenej funkcii sa nehanbí voličom a obyvateľom mesta odkázať, že pre ich príspevky v diskusii, sa vyjadrovať k témam  ktoré občanov trápia nebude. To, že znovu porušuje zákon, koná nemorálne a poškodzuje tak dôveru občanov v samosprávu, mu zjavne nevadí.

Po odchode z MsÚ sme sa teda prešli po niektorých verejných priestranstvách v meste a pánovi viceprimátorovi bezstarostne sediacemu vo vykúrenej kancelárii MsÚ prinášame pohľad na mesto, ktoré spoluvedie dvanásty rok.

Na verejných a verejne dostupných priestranstvách je dlhodobo špina, odpadky a neporiadok !! Mesto Sereď je známe kriminalitou, predajom drog a – všadeprítomnou špinou…

Verejné priestranstvá v meste Sereď dnes, 08. februára 2022 na fotografiách bez ďalšieho komentára:

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. fuj hnusné špinavé mesto plné sociek a feťákov.a ten starček ešte je na úrade?a on podlý komunistický aparátčik z jednoty sa nebude vyjadrovať občanom?majko voľakedy som proti ale ukážte tým špinavcom na úrade

  2. Premena sú to potkani všetci traja treba dať šancu ďalšiemu nech ukáže ako by sa postaral o mesto myslím že to bude príjemná zmena

  3. Takuto špinu oni nespravili toto je o ludoch ale je pravda že takto zanedbane mesto .no zvolebnieva sa snad to niekto da do poriadku.

  4. majko chod kandidovat za primátora,vyhraj volby a ukáž nám ako sa to robí. vypisovat na internete to vie každý.Máš moj hlas.Alebo sa bojíš?

  5. Anonym 8. februára 2022, 20:36 – dakujem za podporu, ale kratko po zalozeni novin som VEREJNE VYHLASIL, ze v Seredi na poslanca ani primatora kandidovat nebudem.

    Vyhlasil som to preto, aby som vylucil podozrenia, ze tych pri moci kritizujem preto, lebo chcem sediet na ich stolicke.

    Ja mam zaujem byt tam, kde realne dokazem veci menit, alebo zmenam vyznamne napomoct. Konkretne v Seredi to je publikovanim tej spiny, ktora sa v meste nachadza…

  6. Je pravda, že čistote mesta sa málo venuje starostlivosti. Ale na druhej strane je pravdou aj to, že ako sa píše v predchádzajúcom komentári, že je to viac o ľuďoch. Ani Veselický, ani primátor nám nevyhadzuje ohorky z cigariet von z okien, kde sú celé smetiská, ani nehádže fľaše od pálenky po trávnikoch, ani nevypľúva žuvačky na nové chodníky…, už nehovoriac o našej mládeži a našich spoluobčanoch.

  7. Banda z Mnv sobota je pre vás pracovná láskavo si choďte poupratovať ten bordel Za vaše neschopné a hlúpe rozhodnutia ohľadne odpadu a vyvazania

  8. Áno súhlasím. Mesto je špinavé a zanedbané, za čo je do značnej miery zodpovedné vedenie mesta. Na druhej strane však treba objektívne povedať, že je to o kultúre nášho národa a teda aj nás sereďanov. Pokiaľ viem tak ani Tomčányi ani Veselický nepijú alkohol a ani nefajčia. Takže k tým fľašiam a ohorkom nijak neprispeli. Po niektorých zmdoch by nestačila upratovať ani celá rota upratovačov.
    Kúsok odomňa kde bývam sú dvoje potraviny. Zmrdi ktorí si tu kúpia cigarety a malé fľaše s alkoholom rozhadzujú krabičky od cigariet, špaky a fľaše všade v okolí môjho domu. A častokrát nám ich hodia aj do záhrady. Manželka po tých zmrdoch neustále zbiera tieto odpadky. Riešenie je postihovať týchto nevychovancov. Prečo to v takom Rakúsku ide a u nás nie? No napríklad preto, že keď niekto vidí ako niekto odhadzuje krabičku či fľašu na zem tak to nijak nerieši. V Rakúsku na vás okamžite zavolajú policajtov. Lenže my chceme byť s každým za dobre a nech to vyrieši ten druhý. Na druhej strane by aj mesto malo prispieť svojou troškou do mlyna a primerane zvýšiť počet pracovníkov zodpovedných za čistenie verejných priestranstiev. Aspon do doby kým sa staneme kultúrnejšími. Toto všetko však nezbavuje hovorcu mesta povinnosti odpovedať na otázky miestných novín.

  9. Spolocenstva vlastnikov bytov poziadajte o pomoc Slovakov zo Seredskej mafie ktorim nie je cistota v meste lahostajna. Preco platite samosprave ktorej vysledky prace denne vidite. Skuste to inak. V Talianskych mestach ma vysledky lokalpatriotizmus za menej penazi.

  10. minule ukazovali pokus kdesi zo zahraničia – cvičené vrany za každý ohorok vhodený do odpadu dostali pamlsok – to by sa zišlo aj u nás. Je to o kultúre národa, ale mesto by malo dať na poriadok viacej bacha. Už teraz sa desím, ako bude za chvíľu vyzerať ten novobudovaný priestor za Progresom ( kde bol Kubač). Slávnostne ho otvoríme, potľapkáme sa po ramenách… a za pol roka tam bude ďalšie miesto špiny a bordelu. Ako aj tam okolo VÚB – je to tam nové, pekné – ale tiež tam bude na leto plno špiny. Nielen opravovať a vynovovať – ale hlavne UDRŽIAVAŤ !

  11. Na tej hokejke to tam pofajcuju na balkóne a špaky hádžu na chodník treba zvýšiť daň hokejkárom a hotovo. Alebo okná za zamurovat nech kukaju do prde. Le.

  12. Bodaj by nebolo tolko bordelu teraz po meste ked bol taký vietor budme radi že nám strechy nepoodnášalo.A čo sa týka tých flaštičiek , jogurtíkov a špakov tak to je pravda povalujú sa kade tade ale to je len o ludoch a nie o primátorovi mesta a taktiež sú tu aj kamery a mestská polícia!!!

  13. ADREA BIELIKOVA, Ty čo píšeš o tom, že nikto nezbiera odpadky, a ty krásavica kedy zdvihnes hovno po tvojom psovi??? Ešte sa aj pozrieš hore do okien či voľáko nekuka na teba! Hlavná vec, že máš pred papulu kôš aj sáčky!!! Tak ty zavri papulu, zamec si pred vlastným prahom,💩💩💩

  14. na špaky treba viac drogovo závislích. Chodia a zbierajú ohorky na trnavskej a bratislavskej, robia to roki je ich málo nestíhajú

  15. Pan Veselicky sa nebude vyjadrovať k občanom tak potom nech sedí doma na vajciach a nech svoju funkciu prenechať mladším myslím že za tie roky co tam je nič neurobil také peniaze za nič by som brala aj ja

  16. akoze neurobil nic ved je prvy vzdy tam kde sa volaco rozdava alebo otvara prvy sa tam ide najest lebo asi ma maly prijem aj dochodok asi 300 eur ako niektory dochodci

  17. Pán Veselický nemieni komunikovať? Nie je hovorcom mesta? Nie je poslancom a zástupcom primátora? Tak potom na čo tam je? Veľa ľuďom je to jasné. Len jemu to ešte nedošlo. Zvláštne, že mu vadí, že na neho tu po ľudia nadávajú a pohŕdajú ním. Myslím, že nielen tu. Ale tu je to možné anonymne. Vychádza to z jeho vystupovania a jednania s ľuďmi. Ale ako na to prišiel, keď traja králi z úradu svorne tvrdia, že SOL nečítajú?

  18. Veselický je nenažratý chuj čo sa nažrával aj u nás na recepcii až mu žgrany pukali a my futbalisti sme sa na nom rehotali.On je taký dožierač a vyžierač preto je na tolkých akcijách

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img