ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Odštartovali hádzanárske turnaje

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

HK Slávia Sereď /  Pri dodržiavaní protipandemických opatrení sa odohrali žiacke turnaje žiačok.

Naša prípravka najskôr zamierila do blízkej Šale, kde uskutočnil turnaj v ich vekovej kategórii. Naše najmenšie nádeje konečne hrali a vyskúšali si, ako ovládajú základy tejto dynamickej hry. Medzi svojimi rovesníčkami sa nestratili a obsadili pekné 3. Miesto, keď nestačili na Dunajskú Stredu, ktorej podľahli 5:11 a v dramatickom zápase na domácu Šaľu A 6:7. Naopak zvíťazili nad Šaľou B 11: 7 a Zlatnou na Ostrove 11: 9.

Reprezentovali nás: N. Chynoradská – E. Chynoradská, S., T. a Z. Sojkové, T. Hercegová, T. a K. Mikošíkové, I. Rebrová  Tréneri: L. Sojka, Mgr. M. Novák

 

Pre staršie žiačky sme v ŠH OA zorganizovali tradičný Memoriál JUDr. J. Horvátha. Naše pozvanie prijali družstvá MOŠ Štúrovo a HK Junior Močenok. Družstvá sa medzi sebou stretli systémom každý s každým dvakrát. Zápasy priniesli zaujímavé momenty a krásne akcie . Dievčatá dokázali, že hádzaná ich baví a pri dobrej trénovanosti  rýchlo napredujú. Domáce dievčatá HK Slávie nenašli vo vyrovnaných zápasoch premožiteľa. Nad HK Junior Močenok zvíťazili dvakrát 12:10. S dievčatá zo Štúrova v prvom zápase porazili 22:18 a v druhom remizovali 17:17. Druhé miesto obsadili s tromi bodmi dievčatá a tretie s dvomi bodmi za remízy získalo Štúrovo, čo dokazuje vyrovnanosť.

Projekt je realizovaný podporou mesta Sereď

Najužitočnejšou hráčkou turnaja bola vyhlásená Emilie Fogelová.

Zostava: S. Polášová – E. Fogelová, L. Fogelová, E. Sojková, Z. Sojková, T. Blažeková, M. Gálová, K. Chrupková, L. Ončová, B. Nagyová      Tréner: Mgr. Milan Novák

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img