ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Slovensku by pomohol návrat starých politikov – tvrdí Rudolf Zajac

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Rudolf Zajac

 

Sem tam sa stane, že sa objaví správa, že niektorý bývalý politik by sa možno chcel vrátiť do politiky. Hovorilo sa to o Mečiarovi, mal jeden chabý pokus o com back, sem tam iný ( aj taký, ktorý ešte nevie, že je už bývalý politik, akým je A. Danko). A sem tam sa to spája s menom Mikuláš Dzurinda. Myslím, že by to v jeho prípade bolo reálne a rozumné rozhodnutie. Isto je to dôsledok neschopnosti súčasnej koalície urobiť čo len viac ako jeden rozumný krok a aj dôsledok súčasnej opozície, ktorej jediným spoločným menovateľom je deštrukcia. Človek tŕpne pri akomkoľvek, aj jednoduchom kroku, čo spraví koalícia, kto v nej bude mať iný názor, spravidla opačný, čo všetko si dokážu odkázať cez média atď atď, nakoniec to ,denne zažívame. Ešte sa nikdy nestalo, aby súčasne jeden premiér, jeden predseda parlamentu a jeden minister, boli usvedčení plagiátori, ale bez dôsledkov. V Nemecku či v Rakúsku iba podozrenie z plagiátorstva vedie podozrivého k okamžitej demisií, dokonca aj v Čechách ( pani malá a jej králiky). Opozícia dnes bojuje proti tomu čo kedysi sama presadzovala, tak napríklad proti stratifikácií nemocníc ( napriek tomu, že to bola za jej čias a aj dnes hlúposť) alebo proti zmluve s USA. Bojuje proti prezidentke spôsobom, ktorý sa veľmi podobá primitívnej šikane, pri čom vie, že nemá šancu na úspech, naopak, v budúcnosti sa jej to vráti ako bumerang.

Ale späť k návratu M. Dzurindu. Sem tam bratovi Petrovi zo žartu hovorím, že na Slovensku bude musieť vzniknúť nová strana, nech sa pokojne volá SSR ( Strana Sitnianských Rytierov). Viem si v nej predstaviť veľa bývalých politikov, napriek tomu, že dnes sú otlčení unavení, trochu dešperátní, a ehm staršie ročníky. Určite by v nej mohli byť takí ako F. Mikloško, P. Zajac a samozrejme aj M. Dzurinda I. Miklos a veľa iných. Šancu by mali a Slovensku by to pomohlo.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ……
    to je ten milý pán čo sa uzákonilo 20korún pri každej návšteve lekára….alebo sa mýlim???….čo k… došli zásoby?….v tomto štáte len toľko, velebnosti du blejt…čistá hanba

  2. Henten posahani kreten co mal zajacie umysli a zavadzal 20ks za recept a nemal ani sajnu o zdravotnictve cista fantasmagoria jeden vacsi ko..t jak druhy jak teraz pekny den.

  3. Počul som že aféra gorila je Dzurindojev vláde. Pan Zajac by mal šancu na comebac v prípade návratu cyklistu. Cyklista radil Ukrajincom preto tam je takmer vojna.

  4. zaujímavé,že Zajacove tzv.reformné zdravotnícke zákony platia už pomaly dvadsať!!!rokov,doteraz žiadna garnitúra nepriniesla nič nové,hoci ich mali možnosť zrušiť

  5. steinar 6. februára 2022, 17:06 – nie, nedocvaklo. Skratkou „ks“ sa vseobecne oznacuju kusy (pocet).

    Nevedomost je to Vasa, len ako anonym sa za nu hanbit nebudete…

    Pre teda Vasu NEvedomost – v minulosti sme mali menu „Slovenska koruna“ so skratkou „Sk“. Nahradila Korunu Cesko-Slovensku, ktora mala skratku Kcs.

    Ak mate zaujem svoje vedomosti si doplnit, aby ste nemuseli za Vasu neznalost zakladnych veci ku ktorym sa verejne vyjadrujete osocovat inych, mozete navstivit nase Muzeum totality. Najdete v nom okrem tisicov dalsich exponatov aj vsetky Slovenske koruny (papierove bankovky aj kovove mince) a aj Kcs.

    Presne Vy ste pripad, ktory potvrdzuje spravnost rozhodnutia muzeum zalozit, aby ludia VEREJNE nedristali na nete hluposti a nerozsirovali tak bludy.

    Aj ked… – nepredpokladam, ze ludia ako Vy maju zaujem o doplnenie si vedomosti, kedze ste to mohli kludne spravit aj na dialku este pred VEREJNYM potvrdenim Vasej hluposti. ;-

  6. Pán Majko…mohli by ste sem pri uložení príspevku dať jednoduchý skript, ktorý by skontroloval, či má prispievajúci IQ aspoň 80?? 🙂

  7. Pre vyholeného lúzra steinara: 20 slovenských korún nebolo za recept, ale návštevu lekára, bolo to dnešných cca 70 centov. Koľko si začal platiť za návštevu lekára Eur za Fica? 5 alebo 10, to je zajacových asi 300 Sk, už si vytriezvel?

  8. steinar 6. februára 2022, 19:16 – srdecna vdaka za odporucanie. Ubezpecujem Vas, ze v muzeu travim hodne casu, preto vysledky mojej prace, resp. zaluby oblubuju nielen navstevy, ale aj rozhlas ci televizie.

    Tak to proste je, niekto robi nieco zmysluplne a iny je hlupy, ostatnych uraza na nete, vala jeden vulgarizmus za druhym a robi ramena za klavesnocou mobilu.

    Co teda, uz ste si precital, kde ste vo svojom prispevku (ale aj dalsich) urobil fatal error? 😉

  9. Chvalabohu, ze sme tu aspon chvilu mali Dzurindu s Miklosom, inak by sme neboli ani v NATO ani v EU a nasa celoplošna zaostalost by bola na urovni dezolatnych prispevkov od steinara v tejto diskusii. Fico by Ramzana nepripominal len fotkou ale aj cinmi a toto medium by bolo zrejme zakazane na najblizsom zjazde oligarchie na sumracnej. Alebo priamym zadanim GP.

  10. Nazrite do historie a tam zistíte napr. aj to,že zlate časy pre Pentu nastali pri vláde pravicových zoskupení SDKU-DS,KDH,SMK a ANO..Dzurindová vláda začala vytvárať súkromné zdravotné poisťovne a tie si vytvárali neoprávnený zisk, z povinných odvodov,ktoré tam pritekali pravidelne každý mesiac…článok v denníku SME z 23.1.2008..v odseku financie..Je jasne,že odvody sú dane a tie nemôžu pretekať cez súkromné zdravotné poisťovne,ako ich výnosy..nájdite si historiu ..Nočne dialogy slovenskeho rozhlasu..23.4.2004,kde vtedajší minister zdravotníctva R.Zajac priznal,že na Slovensku zomierajú ľudia,ktorých by bolo možne zachrániť,no na prístroje a vybavenia chýbajú peniaze…No je zaujímavé,že nepovedal aj to,že peniaze chýbajú aj preto,lebo si zdravotné poisťovne si tvorili bezprácny zisk z povinných odvodov..aleluja

  11. Zajac bol ten, čo začal rujnovať Slovenské zdravotníctvo. Potom pokračovali po ňom ďalší. To, že zaviedol 20. korunové poplatky za recept ,nebolo to najhoršie. Horšia bola privatizácia nemocníc. Sprivatizoval diagnostické zariadenia, ktoré vykazovali zisk a lôžkové časti nemocníc nechal štátu, ktoré vykazovali stratu. Dúfam pán Májko že by Vám to malo stačiť!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img