ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Priestor pre vaše podnety na riešenie v oblasti cyklistiky v meste Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

oz Mám rád cyklistiku (MRC) / Erik Štefanek /   V našom meste Sereď a v jeho okolí je potrebné priebežne riešiť či už menšie alebo aj väčšie problémy, ktoré si vyžadujú pozornosť vedenia mesta, správcu alebo aj verejnosti.

V rámci občianskeho združenia Mám rád cyklistiku sme pripravili možnosť pre obyvateľov mesta Sereď a jeho okolia upozorniť svojimi podnetmi na problémy a situácie, ktoré by radi riešili v oblasti cyklistiky všeobecne. Keďže sa naše občianske združenie venuje rozvoju udržateľných a ekologických foriem dopravy, najmä cyklistickej, rozhodli sme sa vytvoriť pre vás priestor, prostredníctvom ktorého by sme chceli hľadať riešenia na vami nahlásené podnety.

Môže sa jednať o bežné podnety, ktoré sa objavujú počas bežného každodenného života, ale môže ísť aj o rozsiahlejšie a zložitejšie námety či problémy.

Formulár nájdete na adrese: https://www.mrc.sk/anketa_sered.php

Všetky prijaté podnety sa budú priebežne vyhodnocovať a tie, ktoré sú opodstatnené a týkajúce sa oblasti cyklistiky budeme ďalej riešiť, v prípade potreby aj v ďalšej komunikácii s autorom podnetu a príslušnými inštitúciami či úradmi.

Cieľom formulára je vytvoriť priestor pre zlepšovanie podmienok pre rozvoj cyklistiky v meste Sereď a jeho okolí.

 

 

zdroj: mrc.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pri článku,kde auto zrazilo cyklistu,bola debata,kde sa jeden komentujúci sťažoval,že už bol na MsÚ a nič sa ohľadom cyklotrás nevyriešilo.Teraz chcú od ľudí podnety,či je to ozaj na ich naliehanie? Inak by sa to už malo vyriešiť,lebo cyklisti na chodníku ma už ozaj vytáčajú.

  2. Aj ja jazdím po chodníku.Co som samovrah, jazdiť v Seredi po ceste?? Dnes išiel jeden šofér cez mesto v protismere min. 90kou!!

  3. Ak nie si “ samovrah” v Seredi bike jedine na chodníku alebo cyklotrasa.
    Treba vyriešiť v prvom rade bezpečnosť na cestách a obzvlášť v Seredi.
    Ruku na srdce občania mesta, nemáte strach deti pustiť na bicykli po ceste ?
    Môžme mať cyklotrasy v meste aké chceme, keď sa vytráca ohľaduplnosť , rešpekt a spolupatričnosť sú nám na nič.
    Sa pozrite ráno, veď deti majú problém prejsť cez prechod pre chodcov..,

  4. v meste kde sa cez den hakuje a vecer zabava? v meste ktore sluzi ako lacna noclaharen? v meste kde korupciu toleruju vsade? v meste kde perly hadzu sviniam?

  5. Neviem co tu píšete jazdím takmer denne na bicykli alebi uz aj kolobezke po meste a je to v pohode. Ako cyklochodnik by potešil ale kam ho dat. Su miesta kde by to islo ale potom su ešte ďalšie kde by uz beztak uzske cesty ostali ešte užšie. Všetko to je o vzájomnom spolunazivani kedy aj šoféri aj cyklisti musia dbať na toho druhého a nejazdit ako by boli na ceste sami. Vid skvelí príklad úsek Sereď – Horny Cepen je tam cyklochodnik ale 70% cyklistov sa trepe po ceste a ked na nich niekto zatrubi alebo da ostrekovače tak idú nadávať.

  6. Maher áno ako píšeš, je to najmä o tolerancii. A je jedno či je to šofér, chodec či cyklista. Čo sa týka úseku Sereď – Horný Čepeň to nie je cyklochodník, je to klasický chodník, navyše dosť rozpadnutý s priečnymi kanálmi – aj chýbajúcimi, tam sa na bicykli ísť nedá.

  7. Treba vyhnať do ulíc mest. políciu , je ich ako maku a nech pokutujú tých idiotov starý-mladý to je jedno čo sa premávajú po chodníku pre chodcov po meste.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img