ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

„Bohatí, ktorí nezistili čo im ešte môžu ukradnúť oveľa bohatší.“ – píše Pavol Varga

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Zamyslenie na víkend:

Dnes , vy nariekajúci senožráči nad cenami energií a žranice, budem sprostý a krátky. Ako vaša pamäť. Spomienky na bohatých ľudí Slovenska, ktorí si nedokázali od momentu – „Bez komunistov to nejde“ podnes – uvedomiť, že sú najväčšími boháčmi sveta.
Bohatí, ktorí nezistili čo im ešte môžu ukradnúť oveľa bohatší.
Takže, boháči rozmýšľajúci a idúci „cez žalúdok“ mali by ste si spomenúť na tých, ktorí vám vymazali pamäť.
Za dvanásť rokov vás Fico, po včerajšku už s politickou mŕtvolou Pellegrínim, okradli o 46 miliárd eur.
To netvrdím ja, ale verím, že ekonomický poradca Fica vie o čom hovorí. Peter Staněk.
Potom čo ten eštebákov nominant na poste ministra, Jahnátek zo Smer-SD, prezradil o zvýšených cenách energií – „Ľudia zaplatia a štát zarobí“ , vybehol súdruh Peter Kažimír s povestným grafom o poklese cien energií za Fica o 80 percent, aby korunu ekonomického diletanstva korunoval predseda Smer-SD.
Faktúry neplatiť, faktúry trhať.
Tak mi nenariekajte nad cenami potravín, keď ste schopní zožrať seno Fica rovnako, ako ruský kolchozník v čase otavy žral seno a súdruh Nikita Chruščov ho poslal sa pásť a seno mal šetriť na zimu.
Rovnako, ako vaši dedovia a babky keď vládli za Zapotockého, čo vás obral o všetky úspory v menovej reforme, sa sťažovali na menšie rohlíky a vyššiu cenu :
„Nepravda, to iba robotníkom a roľníkom narástli huby“.
A držíte huby sedemdesiat rokov a žeriete seno.
Dnes spuchntý alkoholik znova pobeháva a chruščovuje, aby vám vymazal pamäť. Za hlasitého pokriku „ekonomických“ médií, ktoré tvrdia, že Fico je lídrom ekonomických tém.
Ja im tiež verím.
Rovnako, ako vy, senožráči socializmu a bratského Ruska čo sa valí s rovnakou „potravinovou pomocou“, ako po vojne.
Lacné potraviny od Putina predávané z paliet.
Rovnako, ako vy, senožráči, lebo aj pre vás je nejakých trikrát po tisícke a tri tisícky hovno peniaz rovnako ako politickej mŕtvole Pellegrínimu v jeho „účtovníctve“ strany.
Vrátim vám, senožráči, trocha optimizmu.
Ste najväčší boháči sveta, lebo vás málo okradol sociálny Netvor z Hrušovian a vy ste nastavení na väčšiu rabovačku.
Lebo dôležitejšie, ako vaše žalúdky, sú prepchaté bruchá mafiánov, oligarchov a kriminálnikov, napríklad z kauzy Dobytkár či bohatý obed kamaráta Výboha v Dubaji.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Autor článku to zobral systémom na hrubú r.. hrubý šmirgel.
    Ale aj tak má 100% pravdu.
    Nevzdávajte sa a nenechajte sa znechutiť.

  2. áno budovatelia socializmu umierajú vééééľmi pomaly a idioti im stále ponúkajú akési istoty. Z Bahám zdravý

  3. Je požehnaním žiť v rovnakej dobe ako tento osvietenec. Ty idiot,ľudia vám už zvysoka seru na večné lebo Fico lebo Smer lebo Fico lebo Smer.Halo ozralo už dva roky tu vládne vaša elita a jediné čo dokázali je ozobracit ľudí kapisto
    Bol som sprostý….

  4. Viem si predstaviť, že nám budú vládnuť novinary, všetko vedia majú prehľad poznajú zlodejov atď. Varga bude predseda vlády.

  5. Neviem kto potrebuje propagandu, Varga či Majko. Jeden píše pre vzdelaních a druhý to zverejňuje. Kde sa dá ešte niečo čítať, čo napísal Varga, na akej stránke okrem Sereď online.

  6. Alibaba ta jeho pravda je hovno platná. Alebo poučenie z krízového vývoja KSČ Vasiľ Bilak. Zlodeji striedajú zlodejov vo vláde.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img