ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Obyvateľka Serede našla pohodenú injekčnú striekačku na ulici. Pracovníci združenia STORM ju bezpečne zlikvidovali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bezpečne v komunite Sereď /   Dnes ráno nám zodpovedná obyvateľka mesta Sereď nahlásila pohodenú injekčnú striekačku na ulici Ivana Krasku. Po telefonáte sme vyrazili na miesto a bezpečne sme ju zlikvidovali.

Ďakujeme, že nahlásením prispievate k verejnému zdraviu.

V prípade, že nájdete pohodené injekčné striekačky volajte na číslo 0917 816 654 alebo napíšte do FB skupiny Bezpečne v komunite Sereď.

– – –

Bezpečne v komunite Sereď je projekt, ktorého cieľom je ochrana zdravia obyvateľov a návštevníkov mesta Sereď prostredníctvom zberu a bezpečnej likvidácie injekčných striekačiek na území mesta. Projekt je realizovaný Združením STORM v spolupráci s mestom.

Minimalizujte riziko náhodného paranenia sa. Ozvite sa nám a čo najpodrobnejšie popíšte miesto nálezu. Najlepšie je, ak vyhotovíte fotky najbližšieho okolia a pošlete nám mailom alebo uverejníte v skupine na Facebooku. Podrobným popisom uľahčíte nájdenie injekčnej striekačky a jej následnú bezpečnú likvidáciu, v čo najkratšom čase. 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Na druhej strane zasa musim povedat, ze na titesi od Kolkarne smerom ku mostu uz nie je az tak vidno striekacky a podobny bordel. Ani ti zombici s ruksakmi sa tam uz nemotaju. Som velmi rad, ale ktovie kolko nam to tu vydrzi, kym sa to znova nerozbehne…

  2. Zatiaľ je vraj kľud aj v záhradkárskej osade v Šintave.Ten pako čo tam predával sa asi stiahol inde. Len bordel tam po sebe nechal. Už tam aj horelo ktovie ako to dopadlo.

  3. Zase ste tu vsetci trápny.ach vy banda zbabela insie ste neni len tu sa viete sťažovať a ohovarat druhych ludi rovno do oci to newiete ani jeden povedat

  4. Samá ihla a fetosi sústredení pri poliklinike,normálne zombiland na jednej strane a na druhej sami alkoholik sama fľaška pri tom obchodíku a nešťastní ľudia a zufalci do záverečnej.clovek sa tam boji ísť aj niečo nakúpiť no hrôza.

  5. Pri poliklinike sa to stale zhorsuje. Kazdy vecer sa tam tocia auta a behaju tam matohy. A ta akoze „ubytovna“… no strach a hroza

  6. Ubytovňa v rodinnom dome veselo fičí na plné obrátky, nikoho to nezaujíma a už vôbec nie majiteľa. Vlastne veď on nemá ani kedy, keď robí v médiach a na sieťach medvediu službu pre opozíciu a naháňa im ich primitívnou kritikou ďalších voličov. Super.

  7. Presne tak sami fetos a opilec ale ešte aj ženy tam pijú na verejnosti.a tvária sa tam jak nejaky biznismeni.no na grc

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img