ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

“Hlúpe” Rakúsko – RAKÚSKA VLÁDA dá 750 miliónov eur na očkovaciu lotériu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Jeden zo starších statusov ministra financií Igora Matoviča. Dnes už vidíme úspešnosť opatrení a vieme tak posúdiť rozhodnutia politikov.

Problém je, že nikdy nevidíme, aká by reálne bola situácia pri „inej ceste“, teda pri zvolení iných možností.

“Hlúpe” Rakúsko
RAKÚSKA VLÁDA dá 750 miliónov eur na očkovaciu lotériu✅ Ľudia môžu vyhrať 500-eurové poukážky do obchodov, hotelov, reštaurácií či na šport a kultúru … ešteže tam nemajú múdrosráčov, čo by vypisovali svoje drísty, ako majú nezodpovedného ministra financií, čo rozhadzuje bubáky,)
Škoda, že SaS nepodporila naše 500 eurové poukážky pre najviac dotknuté sektory – gasto, ubytovanie, šport, kultúru či služby. Bola by to pre ne obrovská pomoc v stovkách miliónoch eur … ale podľa SaS by 500 eurové kupóny bola veľká hlúposť … nuž, aspoň, že tí Rakúšania sú “hlúpi”, keď už my sme tak neskonale “múdri”.
Je ťažko robiť dobré veci pre ekonomiku a ľudí, keď vám pod nohy neustále hádžu polená tí, ktorí vám sľubovali nekonečnú pomoc.

Zdroj: FB

– – –

Nie je „hlúpe“ ani Rakúsko a nebolo ani Slovensko. Hlúpi sú len ľudia, ktorí  potrebujú motiváciu. A potom už ide len o zvolenú formu formu.

Práve k spôsobu, teda tej „inej ceste“ lotérie – nie zopár vysokých finančných odmien, ale množstvo drobných, ktoré ľudia okamžite posunú späť do ekonomiky, som písal tu:

Očakával som, že Covid lotéria bude viac motivačným nástrojom pre maximum ľudí, ako show verejnoprávnej TV

Teda o tej „Rakúskej ceste“…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Lenze Rakusko si to moze dovolit. Ich zivotna uroven je niekde inde. My tie peniaze surne potrebujeme inde – napr. zdravotnictvo – staci sa pozriet na Fakultnu nemocnicu v BA a podobne, infrastruktura, …..alebo aj zivnostnici, podnikatelia, ktori proste prisli o job, museli zavriet podniky atd… A hlavne sa treba pozriet, co robi Min.financii, aby zmiernilo dopady zvysenia cien energii, potravin, atd… Robi velku 0. Ano, ale hlavne, ze loteriu urobia, dochodcom poslu peniaze a co pracujuci, co vytvaraju zisky, platia dane? Nic? V Madarsku zastropovali ceny paliv, potravin, atd…. alebo v POlsku detto. Co urobili u nas? Nic… Tato vlada je totalne neschopna a boj proti „mafii“? Akej…ved pomaly vsetkych pustaju, tak aky to boj…Cele je to na figu…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img