ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

V ostatných voľbách sa voliči Smeru hanbili ísť voliť, lebo kriminálne bačovanie Smeru bolo v médiách na dennom poriadku.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Myslím, že aj seriózne médiá si berú tento prieskum príliš k srdcu. Ak porovnáme prieskumy Focusu a AKO, tak vidíme, že Focus dlhodobo pridáva 1-3% Smeru. To si môže dovoliť, je to v rámci štatistickej odchýlky. A v tomto januárovom prieskume sa nič zásadné nezmenilo. SmeroHlas má spolu dlhodobo v priemere 33% (u AKO 31-32, u Focusu 32-34) Tak je to aj teraz, len Hlas o 1,4 klesol a Smer o 1,3 stúpol. To by sa možno dalo vyhodnotiť ako trend, aj by to malo logiku. V ostatných voľbách sa voliči Smeru hanbili ísť voliť, lebo kriminálne bačovanie Smeru bolo v médiách na dennom poriadku. Hanbili sa aj tí, ktorí Smer volili. (v exitpoloch vyšlo Smeru 12% namiesto skutočných 18%, pretože sa mnoho voličov Smeru pri vychádzaní z volebnej miestnosti k voľbe nepriznalo) Keď sa Pelle odtrhol, tak sa mnohým stabilným voličom Smeru uľavilo, že majú náhradu. Teraz je však Smer už v oveľa pohodlnejšej pozícii, nenesie zodpovednosť za nič a môže bezbreho zneužívať pandémiu, aj podporu dezinfowebov ruskej hybridnej vojny. A to dokáže lepšie ako Hlas. Ani ostatné strany sa nepohli mimo štatistickú odchýlku. Mierne, o percentíčko stúplo PS a Republika. To môže byť trend, alebo aj kolísanie. Ak je niečo na tomto prieskume nové, tak je to (momentálny) nárast protiamerických/proruských nálad. To má logiku, pretože Rusi zintenzívnili svoju aktivitu v médiách aj v teréne. Ale z dlhodobejšieho hľadiska je to až smiešne, koľko pozornosti a katastrofických „analýz“ táto momentálna nálada zlomku voličov vyvolala.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Veľa ľudí čo volili Olano už tej strane hlas nedajú. Je to mŕtva strana.
    Dnes Smer znamená boj proti tejto vláde a má veľkú podporu občanov. Ľudia zomierajú a ekonomický padajú a to vďaka tejto vláde ktorá kradne ešte občanov aj na prasatách…

  2. …len s tym rozdielom, ze to co sa momentalne deje v spolocnosti, moze len a len sucasna vlada na cele s nadou kazatelskou babikou

  3. Presne napísané, cez médiá sa ovplyvňuje voľba a ani jedno medium sa nezaoberá celým politickým spektrom, presne sú namierené a nevidia chyby svojich chlebodarcov.

  4. A kto je vlastne zvedavý na ich prieskum? Na takéto blbosti sú peniaze? Je to hlúposť a zavádzanie ľudí. Aj štatistiky sú pravdivé? Kto zistí, že je to pravda? Papier veľa znesie.

  5. ludia a koho chcete volit??? su tam rozne osobnosti-kombinacie, psychopat zlodej podvodnik mafian diler drog vekslak a rozny prizivnici co sedia v parlamente ani nevedia ako sa tam dostali a len stlacaju tlacitka ako opice co im ukazu vodcovia! ani jeden si nezasluzi vas hlas, tak budicek slovac!!!!

  6. Parlament je len vzorka nášho národa!!! Kto pricetny ide vrieskať na námestí, len aby Ficko odklonil pozornosť od svojich káuz. Už ste zabudli?? Vadala, troskova, jankovska…

  7. Volil som už viac strán, zatiaľ som vždy naletel, naposledy som volil olano, naletel som bláznovy, za čo sa mám hanbiť, blázon sa musí hanbiť, a jeho pomáhači ešte viac.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img