ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

„Video má ako obyčajne tri minúty.“ – píše Šaňo Kaduc. – a my dodávame, je výborne výstižné.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Video má ako obyčajne tri minúty. Neviem ako bez použitia škaredých slov komentovať včerajšie vystúpenie cirkusu červených nokov, za ktoré sa miestami neskrývane hanbil ešte aj jeho podnapitý principál.
Takže len zacitujem časť jedného zo slušných komentárov.
P.Macko a ODS: Jednostranná a nekritická podpora pánov Fica, Danka a Pellegriniho a ich politických strán Rusku, ako jednému z účastníkov sporu, je v rozpore s životne dôležitými národno-štátnymi záujmami Slovenska. Je to podpora agresorovi, ktorý už použitím vojenskej sily narušil územnú integritu susednej krajiny.
História je plná príkladov, že jednostranná verejná podpora agresorovi konflikt neodvráti, ale naopak bráni mierovému urovnaniu sporu a podnecuje k jeho eskalácii.
Vyzývame politikov Smeru-SD, Hlasu-SD a SNS, aby prestali klamať občanom a pod falošnými zámienkami podrývať základné piliere bezpečnosti a existencie Slovenskej republiky. Vyzývame ich, aby prestali prekrúcať fakty a svojou jednostrannou podporou Rusku nepodnecovali eskaláciu napätia a vznik ozbrojeného konfliktu v našom bezprostrednom susedstve.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Milacik, zrejme mas na to nepriestrelne dokazy, tak urob s nimi to co by urobil kazdy slusny, poctivy a svedomity obcan, sup na policiu, podaj trestne oznamenie, poskytni to co mas a ja ti garantujem ze do mesiaca su vo vysetrovacke minimalne, mal by si to urobit lebo inak si spolupachatel.
    Jaaj ty ich nemas? Tak potom je to tliachanie do vetra a takymito prkotinami krm niekoho ineho.
    Kedze ich nazyvas zlodejmi tak budem aj ja.
    Skusenost poslednych dvoch rokov ukazala aj vam ktori ste ich volili, ze lepsia banda zlodejov vo vlade ako tlupa neschopnych psychopatov kt. nas stihli behom dvoch rokov dostat do takych sraciek ako nikto nikdy predtym.

  2. Už nás raz otočili na 20 rokov o 180 stupňov.
    Dnes stojíme opäť správne, nedovoľme komunistom
    a fašistom otočiť nás opäť.
    To video je fantastické, držím vám palce pri spracovaní
    ďalších.

  3. Trosku chore vnimanie reality. Nikto tu nechce znovu ruske vojska ci otacat sa len k rusku ci nastolit tu komunizmus ci fasizmus. Nech vam tu nejebe s takouto propagandou. Ale nasackovavat tu cudzie vojska a podpisovať nove okupacne zmluvy ktore maju sice ine nazvoslovie ale podstatu a ideu totoznu tak tak to je uplne za čiaru.

  4. slovensko ma stat napr.tam kde madarsko,nikomu sa nepcha do riti,riesia si svoju situaciu hlavne doma,nezozeru vsetku co EU nadiktuje ako nadrzany cap.ak treba orban ide aj do ruska,ale nema problem ist do EU parlamentu a bojovat za madarov (svojich obcanov).
    tejto slovenskej vladnej spinavej bande,slovo patriotizmus nic nehovori,skor naopak,cim horsie tym lepsie, pre USA okupantov.
    podla m.majka ak nas je 5mil,tak budeme lizat anal hoci komu kto sa nas skaredo pozrie.bohuzial slovensko je viac a viac krajina sralov a zapredancov.

  5. pagrc….vieš o tom že Orbán podpísal tú istú zmlúvu s USA okupantami asi tak 2-3 roky dozadu?…vieš o tom že časť tejto vlády hlasovala napríklad proti eurovalu ale ten nakoniec aj tak prešiel s výraznou pomocou ficovcov?

  6. Ratafak,to ako všetko myslíš vážne,?Nehorázne zavádzanie,nehorázne úplne vedľajšie argumenty.Uz si to počul už tisíc ráz,nie je to tá istá zmluva,Euroval? To čo si spadol z mesiaca?A Ficovci,a Merkelovci a Francúzsko a Veľká Británia a skoro všetci okrem Orbana a Sulika z Matovicom.Len neviem,čo tým chcel básnik povedať.

  7. ajaj…ty si ten čo si nevie ani vymyslieť prezývku?..tak daj aký je rozdiel medzi tou našou zmlúvou a tou čo majú maďari?….k tomu eurovalu: medzi nami a Merkelovcami, Francúzmi a aj VB a nami je trochu rozdiel a to hlavne v tom že všetci tí tebou vymenovaní sú o dosť bohatší ako Gréci na ktorých sme sa bolo treba skladať, to sa o Slovákoch povedať nedá….a naozaj bolo na nás či sa pridáme alebo nie….pagrc spomínal že táto vláda odsúhlasí všetko čo EU nadiktuje, tak som napísal príklad kedy tomu tak nebolo a aj členovia tejto vlády sa v minulosti postavili proti….rozumieš tomu už teraz?..

  8. Ako vždy Ratafak, o čom je tento príspevok? A ako vždy,nechcem skončiť u Ficovcoch,ako to pokazde dokážeš.Proste vo všetkom je na začiatku Fico,a na konci tiež.Ked vás to ešte baví,tak nech sa páči.Mna to už nebaví.!!!

  9. Ak Madarsko skoci do studne my skocime tiez? Ake ma vyhody ta zmluva? Vobec sa nepodpisuje koli udrzbe f16 ako sa snazia nahovorit. Ta je dohodnuta v kupnej zmluve na f16. Stacilo si zachovat nezavislost, suverenitu a nie sa spravat ako ritolez. Ale nevadi. Na kazdeho raz pride. Narod im to spocita. Mozno uz vo volbach.

  10. skúsim to vysvetliť ešte raz – ja som reagoval na pagrca ktorý Orbána označil za bojovníka za svoj národ, vždy sa za neho postaví, bojuje, nezapredá atď….tak sa pýtam v čom sa líši tá zmlúva ktorú podpísala naša vlastizradná vláda od tej ktorú podpísal bojovník za národ Orbán….to je všetko…

  11. Kto sa snaží nahovoriť, že sa pospisuje kvôli údržbe F16???a kedy a kde sa to snažil nahovoriť???

    Aké ma výhody tá zmluva? Napríklad spolupatričnosť a participácia napríklad vo vzťahu k Poľsku, Litve, Lotyšsku, Estónsku, Rumunsku, Bulharsku. Alebo napríklad investície do vojenskej infraštruktúry vo výške 2%HDP.

    Nezávislosť? Suverenitu? Keby naša malá mečiarom vymetená a ficom totálne doničená krajina ležala medzi ukrajinou a ruskom, tak zmizne z mapy jak prd vo vetre aj s nezávislosťou. Keď zmizne z mapy ukrajina tak máme len to šťastie. že sme v NATO a EU.

  12. Ratafak,Ty veríš tomu,čo hovorí Nad,Korcok,Procko,Tabak,Remisova.Ja verím tomu,čo povie,Generálna prokuratúra,čo hovoria niektore Krajské prokuratúry,čo hovorí ústavný súdca Drgonec,odbory,riaditeľ výboru jadrovej fyziky a v neposlednom rade mierový aktivisti,ktorých v zastúpení Chmelar rozobral zmluvu do posledného srobku.,.Lisi sa hlavne tým,že pomenúva veci,ktoré nie sú američanom povolené keď ťa to tak zaujíma,tak si všetkých tých,čo som pomenoval vypocuj.Ale už vidím Tvoju reakciu,vyberieš si z tohoto všetkého úplne nepodstatnú vec a na Tom budeš rajtovat.To je totižto Tvoj spôsob diskusie

  13. politikom spravidla neverím, ja sa len asi po piate pýtam stále tú istú a jednodúchú otázku:….takže ešte raz: v čom sa líši tá naša zmlúva oproti tej maďarskej?..čo američan na Slovensku može a v maďarsku nie?..stačí jednoducho, veď to nemože byť také ťažké to napísať ak to máš naštudované z toľkých zdrojov…ďakujem

  14. Lisi sa hlavne tým,že pomenúva veci,ktoré nie sú američanom povolené

    cize ziadna vlastizrada, lezenie do riti a strata suverenity. To co nechceme, nie je povolene. a ked to povedal skoroprezident….
    Na to ze mas cez 70 si hoodne naivny.

  15. Chmelár dlhodobo celé roky šíri ruskú propagandu a chová sa ako ruský agent. Je ho dlhodobo vídať na všetkých oslavách ruskej ambasády od kladenia vencov až po protesty za účasti husákovho syna. Generálny prokurátor odkryl farby pri §363 jeho cesta smerom k ruskej prokurátúre v čase keď systém, ktorého sme radi súčasťou koná opačne je jasným dôkazom kadial jeho cesty vedú a budú viesť. Netreba zabúdať a je nutné pripomenúť, že značná časť firmy SMERodina je tvorená oligarchiou pôvodného SMERu, preto aj tá podpora pri jeho volbe. Ostatná časť koalície sa nechala nachytať.

  16. tak nič no, tešil som sa že sa dozviem niečo nové, ale vidím že asi nie….všetci tu vedia že tá maďarská zmlúva je iná – lepšia ako naša, ale už nikto nevie v čom..:-D…lebo toto Blaha, Fico a spol vo svojích statusoch nepísali..:-D

  17. jeden dva rozdiely tam len predsa su.
    U nas maju Usaci nad zverenymi priestormi operacnu kontrolu, v Hu maju vyhradnu kontrolu a notifikacna povinnost u nas je jednoznacne kategorizovana (do 3 rokov Tč)

  18. Ratafak,to čo tu hráš aké divadielko,že aby ti niekto vysvetlil,že je zmluva ina,ako Maďarska.?Veď vysvetlí Ty,v čom je rovnaká?Už Ti niekto napísal,že kto komu verí,snáď si nemyslíš,že niekto tuná má na to,aby vysvetľoval Tebe nejaké medzinarodne zmluvy.To Ty si presvedčený,že je tá istá,lebo to preberas od ľudí,ktorým si nejakým spôsobom naklonený.U mňa je to presne naopak,tak si nechaj tu blbu aroganciu pre seba a na mňa tu moc nemudruj.

  19. Anonym 2. februára 2022, 9:02….každému je jasné že nikto z nás tú zmlúvu nečítal takže všetci vieme hovno a vobec nie som presvedčený že je tá istá – to by som sa nepýtal….ak ty preberáš nejaké názory niekomu komu si naklonený, ok je to tvoja vec ale mne to nepodsúvaj, ja sa celý čas slušne pýtam….ja sa chcem dozvedieť len to že ak obrannú zmlúvu s USA podpíše Orbán tak je vnímaný ako zástanca národa čo nepredá svoju krajinu atď ale keď obrannú zmlúvu podpíše slovenská vláda tak je to strata suverenity, lezenie do análu USA, zapredanie atď….tak buď to budeme vnímať rovnako aj pre Maďarsko, Slovensko a dalších x štátov čo tú zmluvu majú alebo je naozaj zmluva iná a teda chcem vedieť v čom….ja ti vysvetlovať v čom je rovnaká nebudem, ja to naozaj neviem ale sú tu ľudia čo vedia a píšu že je iná, tak sa slušne pýtam v čom, ale odpoveď sa mi nedostáva….ak ti otázky prídu ako mudrovanie, tak problém bude v prijímači..

  20. Ratafak,už som Ti to napísal,a končím,Drgonec,Chmelar,GP,odbory,vyjadrenia riaditeľa jadrového úradu,diplomati a v neposlednom rade aj opoziční politici.A Ty tu môžeš vypisovať do aleluja,lebo nevidím konec tejto blbej debaty.Cas ukáže.Mysli si ,čo chces.

  21. ok, ja som si aj myslel, že sa konkrétnej odpovede na jednoduchú a konkrétnu otázku nedočkám…..ono totižto ak by to niektorí z tých tvojích nestranných a objektívnych zdrojov niekde uviedol a ty si to čítal tak by to pre tebe nebol problém buď svojími slovami popísať alebo odkázať na konkrétnu pasáž…..je to ako vždy, ste schopní pekne zopakovať všeobecné frázy ktoré si prečítate u Chmelára, Fica, Blahu atď, ale ak sa vás diskutujúci spýta na niečo konkrétne čo v tých statusoch nenájdete tak ste v koncoch..proste vlastnú hlavu nepoužívate a neexistuje jasnejší dokaz toho ako s vami niektorí politici(ktorým ste naklonení) cvičia..a už sa to potvrdilo v x-tej diskusií

  22. Ratafak,teraz si opísal čo ja,a teraz napíš čo ty?Ty veríš tomu,čo hovorí Korcok,Nad,a iní vysoko vzdelaní ústavní činitelia.A ja verím,to čo konkrétne PRI ROZBORE,rozumieš,konkrétne!!!!! keď ostatných vynechám vysvetľoval Drgonec,Chmelar ,sudkyňa krajského súdu( bohužiaľ som zabudol jej meno),,a to bod po bode,rozumieš!!!!!A by taký láskavý,a nepodkladaj mi sem neustále Fica a Blahu.Korcok,a Nad mi nič nevysvetlovali,proste je to tak a tak to musí byť,a kto má iný názor,tak je Ruský agent! Gratulujem..

  23. Anonym 2. februára 2022, 12:40…čo ja? ja sa stále dokola pýtam v čom je tá naša zmluva pre nás nevyhodnejšia ako tá maďarská pre maďarov..neviem to, bol som upozornený že som sadol na lep tak sa pýtam ako to je…nedozvedel som sa to ani od Korčoka ani Nada, ani od Blahu, ani od Chmelára, ani od teba a ani od pagrca….no dozvedel som sa že zatial čo Orbán je velký vlastnec tak táto vláda je zapredaná…tak sa pýtam v čom je ten rozdiel…stále tomu nerozumieš?

  24. Kto sa to snazi nahovorit? V priebehu poslednych dni taki ako Nad v napr. na telo, Korcok, Kollar, Krupa a ini vlastizradcovia, je ich tolko blbcov ritoleznych, ze uz v podstate nestoji ani za rec im venovat trosku mojho drahocenneho casu. Ak urobili zle, raz sa im to vrati, vlastne kazdemu. Minimalne volic spocita a tym padom su z nich politicke mrtvoly.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img