ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Do klubu prichádza Martin Košťál

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď /  Stredovú formáciu ŠKF ORION TIP Sereď posilní 25-ročný krídelník Martin Košťál, ktorý naposledy pôsobil v poľskom klube Jagiellonia Bialystok. S vedením nášho klubu sa dohodol na zmluve do konca aktuálnej sezóny.

“Pre Sereď som sa rozhodol aj z toho dôvodu, že vidím veľkú šancu prebojovať sa do hornej šestky. Veľmi sa teším na túto výzvu a verím, že sa nám to po úvodných kolách spoločne podarí. Je to pre mňa nový začiatok po rozviazaní zmluvy v Poľsku. Chcem pomôcť mužstvu čo najlepšími výkonmi, streliť nejaké góly či pridať gólové asistencie,” povedala nová akvizícia Serede.

“Martin je kvalitný hráč, ktorého poznám ešte z pôsobenia v Trnave, následne odišiel do Poľska, výbornú sezónu mal aj v Senici. Sľubujeme si od neho, že zvýši konkurenciu v ofenzívnej fáze. Je to rýchlostný typ hráča, ktorý vie streliť gól. Veríme, že táto spolupráca bude vzájomne prospešná pre obidve strany,” vyjadril sa k príchodu novej posily generálny manažér ŠKF ORION TIP Sereď Marián Černý.

Martin Košťál začínal s futbalom v rodných Nových Zámkoch, neskôr pôsobil aj v kluboch FC Nitra FC Spartak Trnava. V “malom Ríme” si zahral aj najvyššiu slovenskú súťaž. Za trnavský Spartak odohral celkovo 18 ligových zápasov, v ktorých zaznamenal jeden presný zásah.

júli 2017 sa presunul do poľskej Ekstraklasy, kde nastupoval za klub Wisla Kraków. V tomto tíme odohral celkovo 23 duelov a strelil 2 góly.

januári 2019 podpísal kontrakt v ďalšom poľskom klube – Jagiellonia Bialystok. Na svoje konto si pripísal 29 zápasov.

Sezónu 2020/2021 strávil na hosťovaní v FK Senica. Za Záhorákov odohral vo Fortuna lige celkovo 27 zápasov, v ktorých zaznamenal 6 gólov. Ďalšie dve stretnutia si pripísal v Slovenskom pohári – Slovnaft Cupe, raz skóroval do siete SFC Kalinkovo.

Po skončení sezóny 2020/2021 sa Martin Košťál vrátil do Jagiellonie Bialystok. Počas jesennej časti 2021/2022 nastupoval za Jagielloniu Bialystok II. Odohral 14 stretnutí, v ktorých strelil 6 gólov.

 

Martin, vitaj v ŠKF ORION TIP Sereď!

 

VIZITKA – MARTIN KOŠŤÁL

Narodený: 23. 02. 1996, Nové Zámky

Vek: 25

Národnosť: SR

Výška: 179 cm

Váha: 65 kg

Preferovaná noha: pravá

Pozícia: stredopoliar

Číslo dresu: 7

Reprezentácia: SR U21

Predchádzajúci klub: Jagiellonia Bialystok (Poľsko)

Ostatné kluby: FŠ FKM Nové Zámky, FC Nitra, FC Spartak Trnava (mládež), FC Spartak Trnava “B”, FC Spartak Trnava, Wisla Kraków, FK Senica

 

Autor: Peter Cuninka

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. … a ďalší, ktorý je kúpený.
    Super. To je krásne. Tlačíme peniaze do tejto bandy a štadióna a pritom ich vieme použiť oveľa lepšie aj inde.
    Tlieskame…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img