ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

„Berie niekto aj kanister a zápalky“ – pýta sa občan pred návštevou poslanca Vonsa

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Pýtate sa, či ešte stále žijeme na Slovensku, či je Slovensko právnym štátom a kde až zašla tuposť a arogancia  niektorých jedincov?

Nuž, tu máte odpoveď.

Čo myslíte, bude ešte horšie?

Peter Vons

Priatelia, PRAJEM VÁM a Vašim blízkym pohodový zasnežený víkend a zároveň chcem poďakovať Vám, ktorí ste mňa a moju rodinu upozornili na organizovanie akcie – status pod ktorým Vás znepokojil koment o benzínovom kanistri a zápalkách. Ja verím že ten, čo koment napísal to nemyslí vážne. Žijeme naozaj turbulentnú dobu a akceptujem že má niekto iný názor a že s niečim nesúhlasí ale tento spôsob riešenia vážne spochybňuje úmysel organizátorov že chcú pokoj a mier. A tak práve pokoj a mier z celého srdca prajem Vám aj organizátorom akcie a aj mojej rodine
Zdroj: FB💚

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Neschvaľujem tu žiadne kanistre ani trestné činy…ale som na strane nespokojných občanov…a tých je veru viac ako spokojných…nepochopím, ako môže byť v tejto dobe ešte niekto taký zaslepený a veriť politikom…NIKOHO v politike nezaujíma blaho a spokojnosť občanov, sami páchajú trestné činy, takže tí, čo im tak slepo dôverujú, ako keby im pomáhali v trestnej činnosti…schovajte sa pod sukne politikom a nestarajte sa o nahnevaných občanov s kanistrom v ruke, určite spôsobia menšie zlo ako táto naša zapredaná banda

  2. Nájde sa ešte niekedy taký človek/politik ako bol štúr alebo m r štefánik čo robili niečo pre túto krajinu aj bez nároku na odplatu s nasadením vlastného života?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img