ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Polícia vyhlásila pátranie po Sereďčanovi Igorovi Vrankovi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Galante vyhlásilo dnes pátranie po nezvestnom Igorovi Vrankovi.

V prípade, že ste nezvestného muža videli alebo viete kde sa zdržiava kontaktujte prosím ihneď políciu na tel. č. 158.

Ďakujeme.

 

 

zdroj: minv.sk

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 29.01.2022 o 14:15 hod.

Ministerstvo vnútra SR práve teraz zrušilo pátranie po nezvestnej osobe Vranka Igor.

Pozn. redakcie: Na oficiálnej stránke minv.sk bolo pátranie po tejto nezvestnej osobe aktívne a aktuálne ešte dnes 29.01.2022 o 13:41 hod. Na základe telefonického rozhovoru s otcom nezvestnej osoby a následnej komunikácie v diskusii sme požiadali autoritu – KR PZ Trnava o vydanie stanoviska k predmetnému prípadu.

KR PZ aktuálnosť pátrania preverilo a o 14:15 hod. nám bolo oznámené zrušenie pátrania.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Troška neskoro, keďže včera okolo 15:30 som vedel že nie je živý. Večer predtým som bol v trafike a bol vždy normálny ako vždy.
    Ľudia keď máte problémy, vždy sa to dá nejak riešiť. Myslite na svoju rodinu, kamarátov, deti. Vždy je pre koho žiť.

    Odpočívaj v pokoji

  2. Ako sa mohol obesit doma ked je ponom vyhlasene patranie kazdy pise hovori co sa mu hodi pravda moze bit ina.Chudak chlap kazdeho znas nieco trapi bojuje potichu zo vsetkymi problemami no pride den ked to nezladame a vidime riesenia tie ktore niesu prijemne .Dnesnej dobe sa neda na nikoho obratit porozpravat na koho sa obratit ked uz ani vlastna rodina nevidi na vlastnom ze ho nieco boli ,tazi.Cele je to smutne .

  3. Dom v Dolnej nekúpil keš určite a hypotéku platiť treba,tam ak príde niečo tvrdšie:automaty,alkohol,rozvod atď.tak to je rana na financie a tým pádom aj na psychiku.Automaty pinkal občas no nemyslím ze do takej miery aby to takto dopadlo.Nikdy nik nevie čo je za dverami či čo koho skutočne trápi bo ľudia sa aj boja o tom hovoriť a pritom by mali,komunikácia je prvoradá,mala by byť!!!Aj keby v tom bola smrteľná choroba.R.I.P.

  4. Pre anonim
    Ľebo ten co to sem zverejnil je asi totálny kokot pretože tento článok sem dal keď bol už niekoľkokrát hodín mŕtvy a práve polícia ho našla

  5. Pre Tak… A ty si aký k..ot keď si ani nečítal že ešte dnes bol stále v pátraní a polícia to zrušila až neska a je tam aj čas kedy? Vrac sa naspet do školy

  6. mám obavu, že takýchto prípadov bude pribudať…aj vedúci včera písal, že veľa ľudí je v prdeli a ešte o tom ani netušia…a to je, bohužiaľ, pravda

  7. Úprimnu sústrasť, celej rodine 🙏😥.Booože ľudia čítate, čo píšete ..???!!!
    Tuto stránku by mali ZRUŠIŤ!!
    Rodina stratila svojho najbližšieho a niektorí sa tu doslova predbiehaju v nevhodných komentároch…
    Môžete sa hanbiť aj na Vás príde….

  8. Je mi to nesmierne luto kamo.
    Igor, odpocivaj v pokoji, snad si nasiel pokoj……nech ti je zem lahka.
    Pojdem dnes vecer polozit sviecku pred trafiku…

  9. Igorko, odpočívaj v pokoji, ešte ten tvoj posledný deň v práci, sme srandovali večer, vôbec mi to hlava neberie, že si už tam hore!, 😇💔Nech to bolo akokoľvek, rodičom veľa síl, lebo nič nie je horšie ako to, keď stratia dieťa! Bol si skvelý chalan! 💔🖤😇

  10. Pre RODIČOV:z celého srdca úprimnú sústrasť,vždy je takéto niečo obrovskou tragédiou v rodine a pre rodičov viacnásobné.Ktovie čo ho trápilo a žiaľ nechal si to pre seba,možno mal málo dôvery k ľuďom a preto bol aj takým tichým človekom.V dnešnej dobe je veľmi ťažké mať čo i len jedného skutočného priateľa.Celá doba je na …. a ľudia ešte horší.

  11. Poznala som Igora, bol vzdy usmiaty a vesely. Ale tato doba je velmi zla, samy stres hlavne mlady ludia to horsie znasaju. Najuprimnejsiu sustrast rodicom a pozostalej rodine👏Odpocivaj v pokoji🌹🕯️🌹

  12. Kks mne sa to fakt nesce verit toto.bol to dobry kamarat velmi.Ale mne sa nezdal nejak bol troška iný ako býval.aj som sa ho scel opýtať či sa niečo zle nedeje,ale reku načo.a teraz takto bum co som sa tu dozvedel.je ho veľká škoda.bol fajn chalanisko.odpocivaj kamarát v pokoji.uprimnu sústrasť celej rodine a aj kolegyňi v trafike Martinky.

  13. Ach Igor. Človek by tomu neverí že práve on a takto..Bol to človek veľmi dobrý ku každému pekne pristupoval vždy každému rozdával úsmevy dobrú náladu ,zažartoval ☹️. Neublížil by nikdy bol slušný.Dobracisko od kostí bohvie s čím vnútorné bojoval. Čo ho tak unavilo že skoncoval s tým . Nájdi pokoj ..viem že už si Anjelikom tam hore tak nás stráž. Rodine prajem úprimnú sústrasť 😥.

  14. Je to ako zlý sen ešte svtrok si robil kecal vlastne vždy si vtipkoval.nikde si nechodil akurát tak na pivo tešil si sa z kúpi domu, chcel si predať byt ach neviem čo ťa to napadlo …. Kto vie čo ti hlavou chodilo a ako dlho to sa nedozvieme no je ťa škoda kamarát úprimnú sústrasť celej rodine

  15. Je smutné že si nikto nevšimol ze sa sním niečo deje… Bol to super chalan… A určite ho niečo trápilo lebo do trafiky som chodievala a pri poslednú bol úplne iný… Úprimnú sústrasť celej rodine

  16. Veľmi mi je ľúto, čo sa stalo. Bol to milý chlapec s dobrým srdcom. Úprimnú sústrasť prajem celej rodine. Milý Igino, odpočívajú v pokoji…

  17. Zostanes v ❤ nikto mi uz neda odpoved preco😥 Vyjadrujem rodicom,sestre,celej rodine,uprimnu sustrast..moc mi je to luto🙏😥 Vecer si mi robil kavu a dnes uz sa len v hlave pytam preco😥🙏

  18. Nech odpočíva v pokoji aj ket bol nikdy odporny a ojebaval okrádal ludí stále si sám pýtal tringelti a zaokruhloval ceny nech mu je zem lahka

  19. Ty čo si sfetovaná, ty hlupaňa, on si pýtal tringelty? Zaokrúhľoval ceny? Okrádal? Veď on mal peňazí, tebe sa ani nesníva! Krava jedna sprostá!

  20. Pre Lucia:
    Neviem síce kto si,ale kazdy kto velmi dobre poznal igora si akurat tak o tebe musí mysliet,ze si cistá trubka ked si dovolis napisat nieco hentaké na osobu kterú si zaiste vobec ani nepoznala…Pretoze Igor bol uplne iným clovekom ako tu ty na neho píšeš…A co ai to vlastne aj dovolujes,urázat tu človeka,ktory tu uz neni medzi nami,more co nemas kožu na tvári???
    Sa zbadaj!

  21. Pre Lucca…keby som vedela kto to je tak jej rovno dám jednu medzi oči…mojim deťom vždy dal lízatko keď som išla okolo . A urážať človeka takýmto spôsobom a este nepravdivo je odporne

  22. Lucia ty truba sprosta zakomplexovana.Aspon tu nevypisuj sprostosti ze okradal ludi.On mal penazi dost,sa ti ani nesniva.Nebol odkazany na tvojich 0,10 centov.Bol to dobry clovek,ktory na tu dobrotu doplatil.Karma je zdarma,a tym stetkam co ho vyciciavali sa to vrati.Urcite sa tu najdete ktore ste to.

  23. Lucia myslím že to je trochu nemiestne a drzé že o ňom tu píšeš ja som ho tiež poznala keď robil rozvos obedov u Matusku mne sa zdal dobrý a usmievavý človek a preto mi ho je ľúto nech odpočíva v pokoji 🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️💐💐

  24. Nemyslím si že by Igor mal pletky s ku.. On bol slušný a vedel si vždy urobiť poriadok. Dal najavo ak by sa mu niečo nepáčilo.
    Len otázne je či nebol prepracovaný dost dlhodobo pracoval sám..a či nemal syndróm vyhorenia…
    A Lucia menovita.a čo k tebe napísať.Pisat po pohrebe a ešte TAKTO PRIMITÍVNU VEC O PAR CENTOV tu písať komentár.Igor by sa pohupal na tvojom IQ hlupáci koník.Daj si hupacieho koníka niekde von a sa ti vrátia tvoje centy aby si toľko neplakala alebo si sa mala lepšie učiť ….a ak sa správal zle tak sa mu niečo nepáčilo..
    Igorko dobrý človek chýbaš tu a odpočívaj v pokoji

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img