ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Hrôzostrašná scéna na vlakovej stanici. 73 ročná babka padla pod idúci vlak

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Video nech si POVINNE pozrie každý, koho niekedy napadlo naskakovať alebo vyskakovať z rozbiehajúceho sa vlaku. Riziko zranenia je v takomto prípade naozaj vysoké.

73 ročná žena naozaj iba zázrakom vyviazla z nebezpečnej situácie bez zranení. Scénu ako z hororu zažili cestujúci v pondelok, na železničnej stanici v Trnave.
Krátko pred 22:00 h prijali železniční policajti oznámenie o páde ženy z nástupišťa. Po ich príchode na miesto už našli staršiu ženu sedieť v bezpečí, na lavičke. Policajti zistili, že pri tom, ako chcela nastúpiť do už idúceho rýchlika, sa neudržala a spadla do medzery medzi nástupišťom a vlakovou súpravou. Pomáhať jej pri tomto kaskadérskom kúsku mala neznáma žena, pravdepodobne jej kamarátka. Idúci kolos ju našťastie nezachytil, a podarilo sa jej dostať do priestoru pod nástupišťom. Na celý incident sa s hrôzou pozerali nielen cestujúci ale aj rušňovodič z druhého vlaku, ktorý ihneď upozornil výpravkyňu. Tá dala urýchlene znamenie na zastavenie vlaku.

Ženu sa podarilo vytiahnuť späť na nástupište bez zjavných poranení. Privolaná RZP dôchodkyňu na mieste jednorázovo ošetrila. Kvôli tejto mimoriadnej udalosti mal rýchlik meškanie 30 minút.

Policajti si dôchodkyňu, za jej nerozvážny čin a porušenie zákona, predvolajú a budú ju a aj jej „spolubojovníčku“ riešiť v správnom konaní. Za spáchaný priestupok im môže hroziť pokuta až do výšky 500 eur.

NIKDY a za žiadnych okolností sa nesnažte nastupovať alebo vystupovať z idúceho vlaku. Nech sa akokoľvek ponáhľate, VŽDY počkajte, až kým vlak riadne nezastaví. Nejde len o to, že porušíte zákon a za takýto skutok môžete dostať vysokú pokutu. V prvom rade takýmto konaním vážne ohrozujete svoj vlastný život. Toľko šťastia, ktoré mala táto pani, vy už mať nemusíte.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. a čo výpravca, tiež mohol zbadať, že ešte tie dve ženy chcú nastúpiť, tá minútka dve by ho nezabila, keby chvíľu počkal, teraz nemyslím tú babku, ale tú prvú ženu, ktorá utekala, aby mohla nastúpiť. Keď utekala vlak ešte stál, ale keď si otvorila dvere aby mohla nastúpiť tak sprievodca ktorí musel vidieť, že chce nastúpiť aj tak sa už vlak pohol. V prvom momente to nie je vidieť, ale keď si pustíte video, kúsok po kúsku zbadáte to. Ale napriek tomu treba byť opatrní

  2. OK, tak budme chrumkavi:

    „chudiatko 73 rocna dorastenka babicka, prisla neskoro na stanicu a ta sprosta kopa zeleza vaziaca niekolko tisic ton sa jej nepodsunula, aby mohla za jazdy bezpecne naskocit. je to odporne, vlaky by mali cakat na opozdilcov, aby nahodou nepadli pod ich kolesa, nerozporcovalo ich na kusky a aby deti, ktore to vidia nemali spatne snicky, hasici nemuseli hlavicku nakladat do igelitoveho vreca zvlast od telicka a aby rusnovodic nemal vycitky svedomia, ze niekoho nim vedena suprava zabila“.

    Tak je to fajn? Chceme prezit zbytok zivota v sebaklame a pretvarke?

  3. niie len 500€ pokuta,starej trube hrozi,dal by som je za to 30min. meskanie vlaku ktore sposobila kazdemu kto bol vo vlaku povinne preplatit listok.

  4. Anonym 15:32 a ty sa tomu čuduješ ? Za komunistov išli ženy do dôchodku aj v päťdesiatke podľa narodených detí. Za tejto zapredanej vlády to už bude onedlho aj v 75.

  5. Dochodci majú viac odvahy ako mladí ludia,vidím čo stvárajú na bicykloch,
    len mi nejde do hlavy jedna vec,prečo sa najskôr nezatvoria dvere na vozňoch a potom pohne vlak?

  6. Je pravda že sa hovorí že na starobu sa človek otáča na detský rozum, ale trochu úcty k starším by nezaškodilo pán Majo, nezabúdaj že aj ty budeš možno raz starý keket a nevieš či ti nebude náhodu drbat na rozum. Kto z nás nespravil v živote pičovinu a až potom rozmýšľal čo všetko sa mohlo stať. A to že vlak meškal 30 minút? No bože, v Kauflande pri pokladni čakáš dlhšie.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img