ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda na Čepeňskej ulici v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach polícia dokumentuje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo na Čepeňskej ulici v Seredi. Tentokrát sú dve havarované osobné autá v podstate v križovatke pri bývalých pekároch.

Na mieste nehody zasahuje jednotka HaZZ zo Serede a polícia.

Bližšie informácie prinesieme po ich preverení. Za informáciu ďakujeme čitateľovi SOL.

Jazdite opatrne !!

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak na toto už nemám ani slová…kto nevie prejsť Čepenskú ulicu, nech si ani nesadá za volant…a ešte takto v noci, prázdna, rovná a široká ulica…

  2. Ja pozdravujem toho dementa, ktorý dnes pred 22.00.preletel na železničnej stanici cez prechod pre chodcov,ako blázon a skoro ma zrazil 😡.

  3. Zdrogovana ciganka na Octavke si bola pri poliklinike kupit fet aj s dalsimi cigosmi a vybehla z bocnej ulicky na Cepensku jak keby bola na hlavnej piča sprostá. Jeden z nich asi s nakupom hned po zrazke zmizol z auta, kto vie preco 🙂

  4. Tieto telce co nevedia jazdit treba odchytit a okamzite im zobrat vodicaky!!! Co robi seredska policia? Kde maju hliadky? Kolko nehod sa tam este musi stat?

  5. Viem odpoveď na tvoju otázku, čo robia policajti…kontrolujú nezmyselné opatrenia a jebú na to, čo sa robí v meste a na cestách 😤

  6. Vidíte, všetci vieme čo sa tu deje, len vedenie mesta a policajti spia alebo sa tvária, že to vedieť nechcú…občania aj povedia ale strážcovia poriadku sa spravia radšej hluchí…

  7. pre Pre Null 25. januára 2022, 7:43, ne je bu co sa deje na cestach ale o tkomto case zastavuju -otravuju ludi co idu z poobednej z prace, chamrat!!!

  8. netreba rozsirit policajnu stanicu, treba tam pomenit ludi. Treba tam ludi co robit chcu a nie takych co hraju hry na telefone celu sluzbu. Uz ani len nepamatam kedy som ich videl vecer v uliciach. A to chodim vecer autom cez mesto kazdy den. Potom to tu takto vypada, same preteky po meste, kazdy jazdi jak blazon. Neviem ako je to s kompetenciami mestskej policie, ale tym by som kupil radar a nech meraju. Aspon dakto by tu robil v Seredi. To ze riesia len staticku dopravu je malo. Viem ze sa musia drzat takona, ale ak by boli vacsie kompetencie myslim ze by sa to v meste trochu zmenilo. Ale ako sledujem ich pracu, mam pocit ze v poslednej dobe zaskakuju aj statnych policajtov.

  9. mestských policajtov je tuším niečo viac ako 30 kusov, – videliste ich niekedy chodiť po meste , sedia v autách ako debili dvaja a čakajú na nákladiaky kedy prejdu cez most.
    Začo berú plat ????? Primátor veľké brucho je ich vrchný veliteľ, ale on retard nevie veliť ani riadiť, ale určite vie hrabať!!!!

  10. kde su ti zeleny smradi povalacsky, taku policiu aku ma sered nema nikto,znova sa fet rozbehol na plne obratky,preteky aut kazdy den,vie o tom primator?alebo ma aj cez den oci zatvorene?

  11. A mali by stále kontrolovať tiráky cez most…prečo prestali???
    Za polhodinu som ich z okna narátal 6!! Už netreba peniažky??!!!

  12. Keď už by tak chceli zabrániť nešťastiu aby sa most nezrútil tak by tie kamióny zastavovali a otáčali už pred mostom a znemožnili vodičom čo nečítaju dopravné značenia vjazd na most.nie inkasovať pokuty ,čakať a prizerať sa od zastávky na autobus či to most vydrží.

  13. Ďakujeme za link na článok, v ktorom nie je vlastne nič vysvetlené…ľudia, ktorí boli svedkami nehody podali informácie, ktoré polícia zrejme odignorovala…vinník nehody zase nebude potrestaný, nanajvýš nejakou smiešnou pokutou a ďalej si bude veselo ohrozovať svojou rýchlou jazdou ostatných 🤮

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img