ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

My sa tu trápne hádame o pár spojeneckých vojakov pre dve naše letiská, a zatiaľ našim slovanským bratom za našou východnou hranicou ide o všetko.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Modlime sa v týchto dňoch za Ukrajinu! Nechcel by som zakúsiť ten tlak a neistotu z toho, čo im prinesú najbližšie dni a týždne. Ich mocný sused im už roky rozkladá štát. Privlastnil si časť ich územia. Vedie zákerné vojenské operácie v pohraničných oblastiach a ešte sa zbabelo k tomu ani nevie priznať. Hneď za hranicami sa zhromaždilo množstvo divízií pravidelnej armády, ktoré čakajú len na povel. A presúvajú sa tam aj ďalšie. Ukrajina nemá spojenecké zmluvy s nikým, kto by mal povinnosť jej v tejto situácii účinne pomôcť. Nikto, ani samotní Rusi, nevedia, čo v najbližších hodinách urobí bývalý dôstojník spravodajskej služby, ktorý svoju veľmoc, Ukrajinu a celý svet do tejto situácie priviedol. Je to nebezpečný poker so životmi miliónov ľudí. Len na rozdiel od hazardnej hry, v reálnej politike sa niekedy nedá urobiť krok späť.
My sa tu trápne hádame o pár spojeneckých vojakov pre dve naše letiská, a zatiaľ našim slovanským bratom za našou východnou hranicou ide o všetko. Buďme s nimi solidárni! A pripravme sa, ak budú ľudia z Ukrajiny potrebovať pomoc. Rád by som bol, keby som sa vo svojich obavách mýlil. Ešteže sa zdá, že súčasný americký prezident nemá mentalitu Nevilla Chamberlaina!
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prečo nikto nepovie, že Rusko presúva vojsko bližšie k svojmu susedovi lebo mierotvorná americká armáda sa presúva bližšie k ich hraniciam. Dokedy sa američania nezačali rozťahovať v Európe tak tu bol kľud. Nebude náhodou problém v tej mierotvornej armáde, ktorá bojuje tisícky kilometrov od svojej krajiny. Veď nie je nič lepšie ako provokovať čo najďalej od svojej krajiny. To čo sa im nepodarilo v 1968 sa im podarí v 2022. A Ukrajine nepomôžu modlidby ale len zdravý rozum /a teraz do mňa/

  2. Kto nás oslobodil 45? A teraz sa mu poďakujeme? Žije sa dnes ľahko? Je dobrá doba? Bolo za komančov dobre? Kedy sa mali ludia radšej za komančov alebo teraz? Kopu otázok kopu názorov kopu odpovedí… uvidíme… rusom by som odporučil sústrediť voj. výbavu na opačnej strane a namieriť tam kam treba….

  3. Choďte už s tými protiruskými pi.ovinami viete kam. Keď sa niekto zastane Ruska hneď je rusofil, putinofil a neviem čo všetko. A tieto proamerické kktiny vás bavia? Čo pre nás kedy tí hajzli americký spravili? Po celom svete robia od konca vojny len bordel. Bez ostychu odpočúvajú a špehujú vlastných spojencov, bez akýchkoľvek postihov napádajú suverénne krajiny ale furt sa im väčšina politikov európskych aj svetových pchá do riti ako keby to boli nadľudia. USA, ktoré tak radi poukazujú na vojnové zločiny iných krajín, samé nerešpektujú a neuznávajú jurisdikciu Haagskeho tribunálu. Ale veľký brat spoza Atlantiku je furt nedotknuteľný.

  4. Ivan Šimko! Vy ste sa na staré kolená zblaznil! Veď som Vás poznal inak! Nie Rusi sú problém, ale niekto iný! Kto asi chce byť všade a využívať to? Skúste rozumne pouvažovať!

  5. Za normálnych okolností tu zvykne byť vynadané v prípade, že príspevok pochádza z FB. Ak je príspevok „v poriadku“, zdroj FB už nie je problém.

  6. Hehehe, že v 45 nastalo oslobodenie? Humor ma už prešiel. Odkedy je poroba oslobodenie? Neskončili sme náhodou v ruskej sfére vplyvu? Tak kua o akom oslobodení tu ktosi píše, keď to bol obyčajný veľmocenský zábor? To si fakt niekto myslí, že vrah Stalin chcel niekoho oslobodzovať? Prečo Tie ruské špine, vyvraždili v Katyni celú poľskú inteligenciu. A prečo tí istí Rusi nechali vykrvácať Varšavské povstanie? No veď preto, aby sa krajina dala lepšie ovládnuť, pretože si na ňu robili zálusk. Takto tí Rusi veru oslobodzovali. A dnes sú ich motívy nie nepodobné tým na konci 2.svetovej vojny.

  7. Odporúčam čítať ukrajinské noviny. Väčšina diskutujúcich by bolo rado keby patrili k Rusku. Vedia že EU ich nevezme.
    Pokial Rusko bude anketovat Ukrajinu tak veľa Ukrajincov im pôjde v ústrety s chlebom.
    Rusko a Ukrajina patria k sebe

  8. Ja neviem, ako vy čo čítate, ale píšete príšerne. Väčšina diskutujúcich by bolo rado? Nie náhodou „by bola rada“? A krajiny sa keď už, tak anektujú, nie anketujú. Ja som v Reportéroch ČT nevidel, že by Ukrajinci očakávali Rusov s chlebom. Videl som presný opak, Ukrajincov odhodlaných brániť vlastnú krajinu. A vy uvidíte to isté, až sa tam objaví nejaký ruský vojak. Kiež by k tomu samozrejme nedošlo. A neviem, kde ste prišiel na takú kolosálnu blbosť, že Rusko a Ukrajina patria k sebe. Znamená to, že keď Slovensko bolo kedysi v Uhorsku, tak tam malo ostať navždy, lebo „patria k sebe“? Alebo, že Slovensko malo ostať v Československu, lebo s Čechmi „patria k sebe“?

  9. Na Ukrajine su skutocne mesta a oblasti, ktre su obyvane viac Rusmi, ako Ukrajincami. Treba hovorit pravdu. Tak, ako je tom na Slovensku – aj tu je hodne Madarov. To hovorime o narodnosti.

    Ale mame tu staty a ich celistvost a garantovanu nemennost statnych hranic. To Rusko ZIAL porusilo uz Donbasom a Krymom.

    To su fakty. Ze zatym mnohi chcu vidiet nieco ine, zial je tak, no na veci to nic nemeni…

  10. Zaujimave je, ze susedske krajiny ktore maju moznost zazit dobromyselnost a prajnost ruskeho suseda sa po tomto zazitku radsej hlasia do NATO. Kde ten rus asi robi chybu…

  11. Veď to je to, p.Majko, že je tam ruská menšina, ktorá vlastní ruské pasy, ktorá sa môže cítiť aj ohrozená. No aj keby bola skutočne ohrozená, tak samotný pocit ohrozenia nestačí, lebo je tu nejaké medzinárodné právo a územná celistvosť a pod. Ak napr. maďarská menšina na južnom Slovensku – či presnejšie povedané niektorí jej príslušníci – budú cítiť ohrozenie, znamená to, že maďarská armáda smie vpáliť na južné Slovensko a obsadiť ho? Nech sa páči, dávajme Maďarsku návod ako na to.
    A tiež dobrá poznámka „kto zažil rusa chce do nato“, ja sa tiež čudujem, že prečo keď je ruský politický systém tak príťažlivý, atraktívny, jedinečný a prosperujúci (ako sa tu o ňom v komentároch obdivne jeho nekritickí milovníci vyjadrujú), prečo sa im do SNŠ nehrnú nový členovia, ba z neho vystupujú, viď Gruzínsko.

  12. tomáš 23. januára 2022, 8:26 – pripadne inak: nepoznam JEDINEHO PRORUSKEHO TROLLA, ci Volodovho obdivovatela, ktory by sa balil a stahoval do RF.

    Zato poznam desiatky az stovky ludi, ktorych deti, zeny ci niekto blizky maka na Zapade a co je este horsie, poznam niekolko uplne prepnutych jedincov hlasajucich, ako genialny je Voloda a ako si musime vazit a uctievat Slovansku Rus a to roky ziju a pracuju v GB, Svajciarsku, Nemecku ci Rakusku.
    Preco do hajzla nepisu z Moskvy, Irkutska, Jakutska alebo inej na FB oslavovanej destinacie Ruskej federacie?

    Nie priatelu, to su ludia, ktori si to v hlave ulozili tak, ze verbalne naj fasa je Voloda s jeho ideologiou, mocenskymi ambiciami a zvratenou propagandou, no za predpokladu, ze su tu v demokracii, kde si pisu a vykrikuju kedy chcu, co sa im paci alebo na nahodu vypadne z prepnuteho mozgu, zarabaju Eurace a o RF alebo Ukrajinu nezavadili ani len okom na mape, nieto este osobne.

    To su presne degenerati internetu, ktorí by pri jeho dvoj dnovej odstavke skoncili v depresiach, lebo ich realne zivoty stoja za uplne hovno. A tie virtualne si prisposobuju sposobom, ktory ich skor ci neskor dostane do blazninca.

    Ale ved je demokracia, takze im drzme palce…

  13. grc cely tento clanok, cloveku sa az rozum zastavuje. Uz maju asi ludi za hlupakov. Ludia vedia kde je pravda a ako to v skutocnosti je. Takyto pisalkovia na pravde nic nezmenia.

  14. Ukrajina znamená odkrojené? A od čoho bola/koho bola odkrojená? Od USA? Pravda je však taká že kopu ukrajincov čo sem chodia za prácou preferujú európsku úniu pred ruskom, lebo tu je vraj lepšie! Aj my sme očakávali že tu bude po 89 švajčiarsko! Áno máme tu švajc ale zabudli nám povedať v ktorom roku vývoja…

  15. chápem túto diskusiu ako volnú debatu k problému . nerozumiem prečo začalo to nálepkovanie ľudí podľa názoru . si za usa si liberálne hovno ak si za rusov si komunista a klamár a moderátor debaty chytá diskutujúcich za slovíčka . aj to skôr spôsob ako normálnu diskusiu skôr zhatiť ako viesť .

  16. Kým bol v Rusku prezidentom Jelcin, ktorý sa snažil silou mocou zapáčiť západu a išiel Clintonovi po ruke, tak boli amíci a celý záp.svet spokojný. Odkedy tam je Putin a záp.firmy majú utrum tak je nepriateľ č.1. Pripomína mi to čo sa odohralo v Iraku a v Líbyi. Aj tam boli najprv prezidenti kamoši. Ale potom si povedali, že dosť a už z nich boli teroristi. Otázka na záver, ak naozaj príde ku konfliktu, je Európa pripravená na scenár, že nepotečie ropa, plyn a veškeré pre priemysel potrebné suroviny, budú kvôli nedostatku x násobne drahšie? Kto na tom všetkom zarobí? Európa to nebude, tá si to akurát dobre odsere. Ako vždy.

  17. Vlado 23. januára 2022, 22:50 – nevidim ako opodstatnene aj tak vlastnou ideologiou hodne ovplyvnene uvazovanie smerom co bolo za Jelcina.

    Dolezite je, ako si Putin dovolil dovolil poslat vijakov na Donbas – do cudzieho statu a ako si dovolil anektovat Krym napriek tomu, ze sa RF zaviazala k respektovaniu hranic Ukrajiny.

    Putin sa uz pri svojej inauguracii spraval ako car – oni to tam maju akosi v krvi. Dnes je uz ale doba ina, ako v zaciatkoch minuleho storocia, alebo pred napr. 35 rokmi.

    Dnes uz Rus nemoze rozkazovat inym suverennym statom, do akeho klubu vstupia a ci do neho vstupia.

    Ak sa ovsem nenajdu predstavitelia tychto statov, ktori si Rusov k sebe pozvu „oficialne“, aby potlacili demokraciu, utlacili vlastnych obcanov hlavnami tankov tak, ako tomu bolo v ´68 v CSSR, a napr. iba par dni dozadu v Kazachstane. A ani Bielorusko na tom nie je o nic lepsie.

    Vlado chapem ale, ze Ty tymto smerom uvazovat asi nebudes.

  18. Miloško, neoháňaj sa Krymom ! Someň Kosovo, ktoré násilne odtrhli od Srbska. A kto tomu pomohol ? – USA a NATO. Tak sa teda ohýba pravda, ako Ti to vyhovuje. Tam spomeň fakty – koľko dní bol suverénny štát bombardovaný, koľko škody, koľko životov to stálo. Bol som v Srbsku, videl som na vlastné oči a počúval som ľudí.
    A povedz mi jeden dôvod, prečo by mal človek opustiť vlasť, len ak sa niekde žije lepšie. prečo sa neodsťahuješ do USA, Kanady, alebo trebárs Švajčiarska ? Prečo hneď posielaš všetkých do Ruska , kto povie že USA sú zdrojom konfliktov a vojen. Veď to povedal aj pán Matovič, tak asi to bude pravda, lebo veď oni len pravdu a len pravdu …..
    Alebo to je tá Tvojea objektivita ?

  19. Cvičenia na východnej hranici Ruska sa opakujú pravidelne na prelome rokov, pravidelne chodia varovania, že Rusko pravdepodobne čoskoro zaúčtočí na Ukrajinu. Nechápem ale, prečo teraz až taká histéria. Až to vyzerá, že sa snažia znížiť manévrovací priestor pri vyjednávaniach.
    Ak by Rusko chcelo zaúčtočiť, tak predsa nebude sťahovať sily 2 mesiace ak by to stihlo za štvrtinový čas, len aby západ mohol dodať narýchlo vojenský materiál v stovkách miliónoch dolárov…
    Prehráva jedine Ukrajina, ktorá to bude musieť prinajlepšom splatiť.
    Prinajhoršom sa to pos*rie a na jej území bude vojna, v ktorej si západ bude porovnávať pipíka s Ruskom…

  20. Presne, pravidelne chodia varovania o možnom ruskom útoku na Ukrajinu, len teraz je to akési naliehavejšie. Či reálne alebo k tomu viac prispievajú novinári..? Alebo amíci vymysleli konečne nejakú zámienku? 🙂

  21. Anonym 24. januára 2022, 11:33 – dakujem za mile oslovenie a hned na uvod – od nikoho (dokonca ani za peniaze) som si NIKDY nenechal hovorit, o com, kom a kedy mam pisat. Robim to co chcem a o com som presvedceny, ze to ma zmysel.

    Zaroven neviem, ci je na Slovensku viac ludi, ktori by mali tak podrobne a tolko krat precestovany Balkan. Cely Balkan, nielen Srbsko, ale aj konkretne Kosovo, Macedoniu, Albansko, Bosnu a Hercegovinu, Chorvatsko a to po cestach aj necestach, teda NIE po dovolenkovych destinaciach. Dokonca nechtiac aj v jednom z minovych poli ako pozostatku po konfliktoch z pred neceleho stvrt storocia.

    Zaroven som denne v kontakte so Srbmi zijucimi na Slovensku.

    V diskusii pod clankom:

    https://www.archiv2.seredonline.sk/2022/01/23/su-hry-pri-ktorych-vitazov-niet-su-len-porazeni/#comment-57237

    je moj prispevok, v ktorom Kosovo spominam jasne a zrozumitelne.

    Je zaujimave vidiet, ako neskutocne tu diskutujuci ako Ty bez stipky sebakontroly napise ciste klamstvo, ze ja niekoho niekde posielam. Opacne!! Ludia ako Ty posielaju prec z krajiny nas / mna – aj v prispevku, ku ktoremu teraz reagujem.

    Uz niekolko mesiacov sa v diskusiach domaham KONKRETNEJ specifikacie tvrdeni pisanych diskutujuicimi v uplne vseobecnej rovine.

    A vyzyvam diskutujucich oslavujucich Volodu a Rusko, aby napisali, kolko z nich, ich deti ci blizkych pracuje ci studuje na Zapade a kolko v Rusku.

    Odpovede? NULOVE. Len kopa prazdnych reci a fraz vo vseobecnej rovine, ktore skopci priemerne inteligentna opica. Nulove vlastne rozmyslanie, vyhodnocovanie faktov a NULOVA vlastna interpretacia. A uz uplne nulove osobne poznanie.

    Niekto tu napisal, ze svet sa v rit obracia – nie svet sam, to my sme na vine tohto stavu.

    Aj Ty si aj v tomto Tvojom prispevku zodpovedny za to, ze v nom zavadzas.

    Dnes je rec o Ukrajine a Ruskef federacii.

    O okupovanej Ukrajine, ktorej ukradli kus uzemia a o tych, ktori okupuju a dnes dokonca maju zaujem dalsim suvernnym statom hovorit, co mozu a co nie.

    Presne ako Ty v diskusii pises, co mam robit ja. Aka to podoba…

  22. Pre 24. januára 2022, 5:32
    Miloš, pre kristove rany, nepretláčaj furt jednostranný pohľad na vec. Domáhaš sa faktov. Aké fakty chceš, alebo ťa uspokoja? Veď väčšinu toho čo je prezentované tu je od iných médií a blogerov ako Goda a spol. Chvalabohu, že Šebej už neni v parlamente, lebo to by bolo plaču 15x denne v tv, o zlom Rusku. Precestoval si Balkán, Ukrajinu, fajn. Rozprával si sa s kopou ľudí, super. Lenže nie si sám. Ukrajincov, Srbov, Bielorusov, Rusov, atď. stretávam pravidelne, aj pokecáme keď je čas. A div sa svete, aj u nich platí 100 ľudí, 100 názorov. No vieš na čom sa zhodlo väčšina Ukrajincov? Že najlepšie im bolo za ZSSR. Nie za Stalina, ale cca posledných 30 rokov do 90ho. A potom ako tak za Janukoviča. Ale došiel majdan made in u.s.a. a bolo po radosti. Mimochodom som sa dosť pobavil, že Putin si dovolil poslať vojakov do Donbasu, na územie cudzieho štátu. To fakt? Pokiaľ viem, potvrdená bola iba materiálna pomoc proruským povstalcom. A úprimne, Bush si ako dovolil poslať vojakov do Iraku, Afganistánu? Všetci vieme, že invázia do Iraku bola na základe falošných dôkazov, ale nevadí, USA môžu. Podstatné je, že ropa tečie do správnych tankerov. Zlikvidovali Saddáma, oddrbali Kaddáfiho,následky v podobe migrantskej krízy si Európa odnáša doteraz ale to je všetko v pohode. Lebo furt sú tu vo vládach idioti, ktorí skáču ako biely dom píska. A novinári tomu usilovne pomáhajú. Jedna vec ma teší, nikto a nikdy v Rusku nevyhral. A verím, že sa to dlho nezmení.

  23. Pre 24. januára 2022, 18:07
    Mongoli boli úspešní, ale na Kulikovom poli dostali na frak a odvtedy už hodne upadali, až sa rozpadli. I keď v tej dobe ešte Rusko ako také neexistovalo. Išlo o rôzne kniežatstvá. Rusko sa zjednotilo do impéria až za vlády Petra I. Veľkého.

  24. Vlado a rozprával si sa s tými „správnymi“ Ukrajincami? 😂 Ako je možné, že tí tvoji Ukrajinci si dovolili toto povedať? Tí správni predsa nemajú radi Rusov.

  25. Od začiatku covidu tvrdím, že to tu máte totálne zamorené platenými ruskými trolmi. Toľko komunistov čo je tu už neexistuje, tu sa asi všetci zišli 🙂 Dnes neexistuje nikto kto by emigroval do Ruska a prakticky nikto kto by tam dovolenkoval. V USA žije 1 200 000 slovákov. V rusku asi nikto. Z ruska nikdy nič dobré neprišlo, nikto by nechcel žiť komunizmus, diktaturu, autokraciu. Máte tu aj dosť zaprdených nostalgických a už senilných ešte stále živých origoš komunistov, svojho času asi funkcionárov, štbákov, pomocníkov verejnej stráže, mierotvorcov a tvorcov nekonečnej zaostalosti.

  26. Vlado a tých ukrajincov, ktorí spomínajú ako dobre im bolo za ZSSR stretávaš v slnkom zaliatom nástupníckom štáte – Rusku alebo v tej zlej diktátorskej EU?

  27. pre Anonym 23:36 – Hlupák americký troll nevie, že je troll Kým ruský troll vie, že je označovaný za ruského trolla a má toho amerického spravidla v paži, americký troll sa hrá na všetko možné, od liberálneho demokrata až po záchrancu sveta, ale vyjadruje sa naopak nemožne. Skúsim vysvetliť americkému trollovi čo to vlastne troll je. Troll je v internetovom slangu účastník online diskusných fór, chatov či blogov, ktorý začína hádky, provokuje čitateľov na internete a rozsieva nezhody tým, že zverejňuje zámerne provokatívne, urážlivé alebo irelevantné príspevky k citlivým témam. To je výsada amerických trollov. Trpia nejakými komplexami a preto sa musia vykydať všade, kde majú pocit, že niekto na nich reagovať. Myslím si, že reagovať na kydy každeho amerického trolla je strata času, energie a napokon – načo to robiť, keď to tomu amíkovi robí vyslovene dobre? To je vsio, tak nám ……… pomáhaj.

  28. Ratafak. Ak Vlado býva v EU, tak predpokladám, že tých Ukrajincov stretáva tu. Nemyslím si však, že ak by bol v Rusku, tam by ich nestretol. Možno ešte viac ako u nás.

  29. Emmm…jasné ale zrovna u ukrajincov snívajúcich o ZSSR by som čakal že budú žiť a pracovať v Rusku a nie v EU….nie je zvláštne že sa im oplatí pracovať a žiť v jednom z najchudobnejších štátov EU než v jazykovo a kultúrne bližšom Rusku?

  30. Predpokladám, že Ukrajinci žijúci na západe Ukrajiny idú sem a na východe do Ruska. Ich presne počty nepoznám, tak hovoriť presne o niečom a niečo konštatovať je nemožné.

    Bežnému človeku je jedno kde robí, potrebuje uživiť rodinu a kde to má bližšie, tam ide.

    Každopádne aj v Rusku aj u nás je lepšie ako na Ukrajine.

    Všetky slovanské jazyky sú si príbuzné a viac menej si medzi sebou rozumieme, to nám súdruhovia na západe vždy závideli.

  31. áno, ak sa bavíme o SK vs. Rusku tak može zohrávať úlohu vzdialenosť….u tej hromady ukrajincov (ale aj Rusov) pracujúcich a žijúcich v Nemecku, Beneluxe či UK tá vzdialenosť už takú rolu hrať nebude…

  32. A vieš či ich je tam viac ako v Rusku? Alebo sú to len tvoje dohady?

    Druhá vec… Hovoriť v Rusku o vzdialenosti a porovnávať ju so vzdialenostami v EU je asi trosku mimo, nemyslíš? Vieš akú rozlohu ma Rusko?

  33. ja som nikde nepísal že ich je tam viac ako v Rusku, také čísla nemám…hromada Ukrajincov a aj Rusov pracuje v destináciach ktoré sú od Ukrajiny (a aj od západnej časti) vzdialené viac ako Moskva …ja naozaj nepredpokladám že nejaké masy by išli pracovať za Ural či dokonca na Kamčatku, takže sa baviť o celej rozlohe Ruska nemá zmysel…..a napriek tomu že Rusko má k Ukrajine jazykovo a kultúrne bližšie sú státisíce a možno aj miliony ukrajincov a rusov, ktorí si radšej zvolia život v EU než v evropskej časti Ruska….proste im europsky sposob života vyhovuje viac a napriek tomu sú schopní nadávať na EU a vychvalovať Putina….

  34. Rusko nemôže diktovať iným krajinám čo majú robiť, ale USA môže varovať Bielorusko, aby neposkytlo svoje územie na útok voči Ukrajine. Zaujímavé porovnanie. Ozaj, už niekto došiel na to aký dôvod by malo Rusko na začatie útoku?

  35. Sopornan 26. januára 2022, 14:05 – je to trosku, vlastne podstatne INAK. Vsade maju nejakeho populistickeho politika, ktory chce kapital pre seba vyzlct na ukor cohokolvek a kohokolvek.

    Fakty:

    Chorvátsky premiér Andrej Plenković sa Ukrajincom za prezidentove slová ospravedlnil, ukrajinské ministerstvo zahraničia vyjadrilo „hlboké sklamanie“.

  36. Anonym 26. januára 2022, 13:42….ak myslíš že Rusko nemá dovod, tak prečo potom to tá koncentrácia vojakov na hraniciah a obklúčenie Ukrajiny?

  37. ja tiež nepoznám dovod prečo sa Rusi zhromažďujú na hraniciach, ani prečo sú na donbase, ani prečo anektovali Krym….to asi vedia iba v Moskve…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img