ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

15 ročná budúca mamička Tiffany zmizla z domu a ešte sa nevrátila

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Na políciu včera prišiel otec mladého dievčaťa s tým, že sa mu dcéra nevrátila domov. Policajti ihneď začali po dievčine, z okresu Galanta, pátrať.

Tiffany mala zo svojho prechodného bydliska odísť vo večerných hodinách, ešte začiatkom decembra. Odvtedy sa nikomu známemu neozvala. Hľadané dievča, ktoré z domu odišlo už aj v minulosti, by malo byť v súčasnosti tehotné.

Tiffany Stojková je 165 cm vysoká, strednej postavy a má približne 50 cm dlhé hnedé vlasy. Naposledy ju videli v bielej mikine, tmavej sukni a čiernych čižmách.

Podľa našich informácií by sa dievčina mohla nachádzať aj v Českej republike, kde trávila svoj čas aj počas predchádzajúcej nezvestnosti. Ak ste dievča videli alebo viete, kde a s kým by sa v súčasnosti mohla zdržiavať, zavolajte na bezplatné číslo 158 alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prečo prišiel až včera keď nebola doma od začiatku decembra? Mesiac mu nechýbala?

    Zobrať im treba sociálne dávky… Ako sa starajú o svoje deti?

    Ale nie, to by prišlo OLAjNO a ďalšie volicske hlasy… Už teraz sú na hranici zvolitelnosti…

  2. aj nasa buducnost to je na platenie dani odvodov,oni sa budu mnozit,papkat,hrat automaty,vozit sa v mercedesoch a pori pravidelnej vyplate aj fet predavat,k tomu im da mesto aj socialne byty,ved oni su najvacsi prinos pre stat,ak mazurek povie,ze parazituju na state,tak sup vysoka pokuta za rasizmus.
    neoliberali v eu parlamente ako simecka a podobny zmrdi budu toto vsetko obhajovat a davat nam ich za priklad.dokedy?????

  3. Prečo otravujú verejnosť s problémami tejto komunity? Bežný človek má iné starosti, nie otehotnieť v 15-tich a vybrať sa kdesi za rodinou, keď je doma dlhá chvíľa.

  4. Určite utiekla zatym negrom špinavým. Do anglicka na súd orodovat a vyplakávať aby ho pustili za tú vraždu tej krásnej mladej učiteľky tu čiernu papuľu

  5. Ziadame diskutujucich, aby sa nevyjadrovali hanlivo a neslušne. Predsa len ide v podstate o dieta a nie je podstatne, ci z majority, alebo minoritneho obyvatelstva SR. Tiffany to s vychovou svojho potomka urcite mysli dobre a bude plnohodnotnym obcanom krajiny, ktora vidiac demograficky vyvoj, zial de facto vymiera.

    Mamicky ochotne deti mat v standardnom veku (no ten jej zrovna uplne standardny asi nie je) je potrebne si vazit a poskytovat im vsemoznu starostlivost a vyhody. Idealny stav bude, ked kazda zena bude mat aspon 3 deti, aby sa demograficka krivka zmenila.

    Drzme palce dievcinke a stastnemu oteckovi aby sa im a tiez dietatku maximalne darilo. Samozrejme, ked sa vrati domov…

  6. Pre ,,,Ľubo ,, presne a ďalší živočích na ceste pre sociálne dávky vychovaný . Nič —— skrátka sa rozmnožujú ,,,,,SZAPORODNAK .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img