ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Seredskí policajti chytili rekordmana s 3,5 ‰ vo Vinohradoch nad Váhom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Za svitu mesiaca riešili policajti z okresu Galanta hneď dvoch opitých vodičov. S množstvom alkoholu v ich organizme by bolo ťažké ísť po svojich, nieto ešte šoférovať.

Tohtoročného rekordmana zastavili včera večer seredskí policajti v obci Vinohrady nad Váhom. Pozornosť policajnej hliadky upútal vodič auta Audi Q7 svojou cik-cakovou jazdou. Jej príčina bola zrejmá ihneď po dychovej skúške. Policajti namerali 37 ročnému mužovi 1,69 mg/l alkoholu, čo je až 3,52 promile.

 

O niečo „triezvejšieho“ vodiča zastavili policajti v Sládkovičove, v miestnej časti Vincov Les. 39 ročný Srb v noci policajtom nafúkal bezmála 2 promile.

 

VODIČI SKONČILI V POLICAJNEJ CELE

Oboch vodičov policajné hliadky obmedzili na osobnej slobode. Po vykonaní potrebných úkonov dostali obaja možnosť vytriezvieť v galantskej cele policajného zaistenia.

Policajti vodičov obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Za šoférovanie v opitosti im môže hroziť strata slobody až na 1 rok. Obaja sú riešení v tzv. supperrýchlom konaní a už o pár dní sa postavia pred sudcu.

 

NESADAJTE ZA VOLANT OPITÍ

Pravidelne upozorňujeme vodičov, aby za žiadnych okolností nešoférovali opití. Len v meste Sereď a jeho okolí chytili policajti od začiatku roka 6 účastníkov premávky pod vplyvom alkoholu. Opätovne teda vyzývame vodičov, aby sa správali zodpovedne a pokiaľ si vypili, aby zvolili iný, bezpečný spôsob dopravy.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre mini. Svet by bol krajší keby keby osa nechodil nadrbany na aute x rokov. Nadrbany chodil už ráno do roboty a bez ploskacky nevedel existovať. Bol by som zvedavý co by si vravela keby zrazil tvoje dieťa, alebo niekoho z rodiny. Ale veď to vlastne písal určite niekto z rodiny. Ale veď to je v rodine.

  2. Osobne ho poznam. Ano, robil chyby, doplatil. Vobec ho nelutujem, mohlo to aj horsie dopadnut. Ale nastastie sa nic nestalo. Uz dolietal 🤣 No co ak je chori???

  3. Az teraz podrobnejsie pozeram tu spravu policie – citujem:

    „Policajti namerali 37 ročnému mužovi 1,69 mg/l alkoholu, čo je až 3,52 promile.“

    3,52 PROMILE A DRBE SA ZA VOLANT AUTA? Ineho auta ako na kolotoci na hodoch?

    To je co za dementne a bezcharakterne prasa? Takeho bula len bit a bit, lebo od dobroty evidentne nevie, co by robil…

    Asi som uz videl moc rozbitych aut frejermi, ktori si mysleli ze im sa to stat nemoze a oni to daju aj prakticky v bezvedomi.

    Asi som uz hovoril s prilis vela ludmi, ktorym takito bezcharakterni a arogantni zmrdi znicili zdravie, zmrzacili tela, ci zabili pribuznych…

    Ktorych majetok taketo ozrate prasata znicili a este sa snazili tvarit, ze to nie oni soferovali, to niekto iny.

    Tohoto policajti zastavili skor, ako niekoho stihol zabit, zmrzacit, alebo rozdrbat mu pri ceste odparkovane auto.

    Je mi uplne jedno, kto to je – pre mna a verim ze pre kazdeho normalneho cloveka, to je arogantne, nezodpovedne a ignorantske prasa !!

  4. Kedy ten človek šoféroval bez alkoholu ? Veď podľa mám triezvy ani šoférovať nevie , nebola hodina keby ten človek nemal vypité , lieta na tom jeho supernovomtatkomkupenom aute jak Schumacher … čo sa čudovať ved to majú v rodine , chvalabohu a dúfam , že ten vodicak dlho neuvidí ( aj keď love sú vybaviť sa dá a taticko vybaví aj nemožné )

  5. Ha tak teraz som sa pobavil, ze tatko mu kupil auto😂 to nemyslis vazne a ktovie zaco… pokial viem tak osa ma firmu a zarobil si sam…

  6. Osa ma auto na leasing ako vsetko… a teraz si dufam tie komentare uziva tak ako on vypisoval ked bol napity jak bomba… nikomu nezelam nic zle len to co si zasluzi a toto nie ze si zasluzil ale to bolo uz nutne… este ze tu firmu ma uz na Vinohradoch a nie v Seredi moze chodit na bicykli a vysypat sa do jarku prinajhorsom a nebude uz ohrozovat ludi

  7. To že chodí ožratý vie každý, ale to, že okrem seba do auta naloží aj deti, to už je mega prúser… Keď sa chce zabiť, nech sa ide v tichosti do stodoly zavesiť, nie ešte takto ohrozovať ostatných okolo a hlavne vlastné deti…tupé sprosté hovado, nič iné… Doživotný zákaz viesť motorové vozidlá. Nič iné si tento arogantný šašo nezaslúži!

  8. Pre Občan pokial viem osa v aute deti nemal a ako ho poznam do roka ma vodicak naspet a pre dalsieho komenatora jeho zena ma vodicak takze sa nadalej moze vozit na jeho aute alebo inom alebo taxikom to je jedno penazi maju dost alebo si najde osobneho sofera

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img