ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Vo veľkokapacitných očkovacích centrách TT SK bolo cez víkend podaných 4 836 dávok vakcín

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|   Trnavský samosprávny kraj počas 15. a 16. januára 2022 očkoval vo veľkokapacitných očkovacích centrách v Dunajskej Strede, Skalici a Trnave.

Dokopy bolo podaných 4. 836 dávok vakcín Janssen a Pfizer/BioNTech, z toho 417 dávok vakcín bolo podaných deťom vo veku od 5 do 11 rokov.

 

Sobota 15. januára 2022 

·      VKOC Dunajská Streda – 694 dávok vakcíny Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane), z toho 70 vakcín dostali deti od 5 do 11 rokov.

  • VKOC Skalica – 318 dávok vakcíny Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane), z toho 36 vakcín dostali deti od 5 do 11 rokov.
  • VKOC Trnava – 2.564 dávok vakcíny Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane).

Nedeľa 16. januára 2022

  • VKOC Trnava – 949 dávok vakcíny Janssen (od 18 rokov vrátane) a 311 dávok vakcíny Pfizer/BioNTech pre deti od 5 do 11 rokov.

 

O očkovaní počas najbližšieho víkendu budeme informovať na našich sociálnych sieťach a na webovej stránke www.trnava-vuc.sk.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A preco si presiel z aktivneho na pasivneho prispievatela. Jeto nejaka tvoja samoliecba zavislosti alebo si otvoril svoju mysel aj inemu nazoru alebo si prisiel nato ako si sa nechal ojebat s tunajsou vakcinacnou propagandou a uz ta nebavi svet😀

  2. Pozrel si si toto a uz si to pochopil?
    https:/

    Alebo taketo nieco a to uz nacisto zlomilo tvoju vieru k vakcinacii ked si si uvedomil ze mozno uz aj ty mas v tele taketo nieco.
    https:/

  3. Obyvatel v prvom rade ty by si mal podstúpiť samoliečbu. Ty si myslíš že tie anonymné sračky čo sem nonstop serieš niekto normálny číta? Že nastub a rumble a ako bónus už v odkaze “prosíme o sdílení”. Už ti viacerí dobre radili, aby si sa liečil, nedal si si poradiť a je to s tebou čím ďalej tým horšie. Ľutujem tvoju rodinu, ty im tieto sračky asi predčítavaš aj pri nedeľnom obede ako čítanie z biblie.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img