ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Srba Djokoviča deportovali z Austrálie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dalo by sa povedať, že „Balkán narazil na civilizáciu“ a je to správne. Konečne tu je štát, ktorý nerobí rozdiely v pravidlách tam, kde je práve rovnosť tak veľmi dôležitá.

Austrália si prešla mimoriadne prísnymi opatreniami proti pandémii Covid-19, čo sa významne dotklo nielen bežných občanov, ale aj firiem.

Balkánsky športovec sa jednoducho odmietol prispôsobiť pravidlám platným pri vstupe na ostrov, neuspel ani na súde a tak sa dá skutočne povedať, že ostatné krajiny by si z tohto prípadu mali brať príklad.

Foto: Zdroj: Autor: Peter Menzel, edited by Petar Milošević – Novak Djokovic, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=100283716

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Na jednej strane, na každého jedným metrom..
    Žiadne výnimky pre „vyvolených“.
    Na druhej strane.., ten komentár fakt svedčí o nejakom komplexe.
    Balkán narazil na civilizáciu??
    A kam narazilo tlsté prasa Mikas a banda vyvolených prašivcov, čo pendlovala po svete a covidom nakazili parlament, „lebo výnimka“.., zatiaľ čo naši kamionisti kapali v prístave v UK, lebo nemohli domov kvôli delta variantu??

  2. Stačí pozrieť jeho fans na instagrame a FB. Za jeho týždeň mu pribudlo viac ako 35 % fanúšikov.
    Koľkí z vás by išlo proti pravidlám ? Novak to skúsil a zabojoval a stal sa symbolom vzdoru na celom svete. Získal si milióny nových fanúšikov. A nie ako tu na SVK keď zapíska blb z TT tak väčšina slovákov sa vzorne postaví do rady v mínusových teplotách a čaká kým im vyšprajcuju nos 18 roční študenti

  3. ani nevieš akému športu sa venuje, ale hlavne že sa nedal zaočkovať, to je pre teba najdôležitejšie, aby si bol fanúšik. Si už načisto zmagorený. Keby si si aspoň prečítal jeho vyjadrenia, tak on nikoho od očkovania neodhovára a ani nerobí proti tomu kampaň, na rozdiel od takých ako si ty.

  4. Austrália, nie je Balkán, je to krajina bývalých trestancov.
    Vie, čo je to zákon a ten platí pre všetkých rovnako, či sa to niekomu páči alebo nie.
    Je to krajina vyspelá nie len ekonomicky, ale aj kultúrne, spoločensky a politicky.
    Za takéto politické škandály aké vidíme u nás by dávno všetci sedeli v base!
    Kto tam má rodinu vie, aké náročné bolo obdobie od vypuknutia covidu. Pravidlá tam mali až neuveriteľné prísne a museli ich dodržiavať bez rozdielu všetci.
    Tak prečo nie Djokovič .
    Čo on je nadčlovek?

  5. balkansky sportovec sa vzoprel pfizer mafii a tato mafia je sakramensky silna,mozno vela zadubencov nepochopilo,ze nejde o chorobu,ale o ockovanie,ak by chcela australia vediet ci djoko je pozitivny tak mu daju pcr test a je to to najrychlejsie, najpresnejsie zistenie.alebo nevadi ked je zaockovany a moze uz byt pri vstupe pozitivny?

  6. Prečo mu potom štát Victoria udelil výnimku a pozval ho aj keď vedeli že očkovaný nebude ? Každá minca má dve strany a určite v tomto nemožno viniť len Djokoviča zato, že prijal pozvanie a sama Austrália v tom má riadny bordel.

  7. Autor clanku je odporca totalitneho rezimu ale nerozumiem ako moze v tom pripade napisat nieco taketo. Aby zdraveho sportovca nepustili do krajiny preto ze nema nejaky covidpas? Toto je demokracia? Je mozne aby sa na zaklade covidpasu posudzoval zdavotny stav?? A este to tu vychvalovat. Zacinam sa pohravat s myslienkou kto vsetko je na vyplatnej listine farmaceutickych spolocnosti. Velke media urcite ale ze by to zaslo az takto daleko?

  8. Pre doplnenie.
    Keby si pozorne čítal svetove noviny vedel by si na základe akého kalmstva dostal Djokovič výnimku.
    A prečo mu potom víza zrušili.
    Súhlasím plne s ich postupom.
    Pravidlá platia pre všetkých.
    Len preto že je svetová 1 musí byť výnimka. ? Rodičia tam žijúcich detí sa tam nevedia dostať kým sa plne nezaočkujú. Tak prečo by mal Djokovič? Len za to ,že hrá tenis je niečo viac ?
    Každá krajina má svoje pravidlá. Kto sme my ,aby sme Austrálii porúčali čo má robiť?

  9. Tak keď si to čítal vo „svetových novinách“ tak to musí byť určite pravda😁😁😁😁ty oblbnutá ovečka😁😁😁😁

  10. Pre pagrc. Keby bol Djoko pozitívny tak sa ani na letisko nedostane , nieto ešte do lietadla. Austrália si stanovila podmienky, že bude púšťať do krajiny len zaočkovaných, alebo do určitej doby covid prekonaných a basta. !
    To sú ich podmienky pre vstup.
    Buď ich rešpektuj, alebo choď do pr…e! To je celé.
    Djokovič poznal ich podmienky, tak nechápem čo sa rieši .

  11. je evidentné pre niektorých ťažké stráviť to, že sú krajiny kde sa zákony a opatrenia dodržujú….rád by som Djokoviča videl na kurte ale Austrália si stanovila striktné pravidlá a na naše prekvapenie evidentne platia pre všetkých…výsledkom tých opatrení je že ich umrelo v prepočte 31x menej než nás….v naších číslach to znamená že by nás neumrelo 17 300 ale necelých 600,….može sa nám zdať že niektoré jednotlivé opatrenia nedávajú zmysel, ale ako systém im to funguje dobre…

  12. Konecne sa tu zacalo cenzurovat a mazat cele prispevky. Milos este daj povinnu registraciu a potom si tu budes pisat uz len sam tu tvoju propagandu.

    Ratafak uz konecne pochop jeden zakladny fakt. Na sk je preto tolko mrtvol lebo ludi nechali doma liecit paralenom a cakat na smrt. A v Austrálii to tak urcite nieje.

  13. 😆“ V Austrálii to tak určite nie je, „anonym, to by si sa čudoval. V Austrálii je to presne tak isto .Chces ísť k lekárovi, zavolas mu a buď ťa objedná na vysetrenie, alebo ti predpíše lieky online. Keď sa ti stav zhorší, pošlú sanitku.
    A hlavne, ľudia tam ani zďaleka toľko nechodia po lekároch ako tu . Veľa vecí tam funguje online😆

  14. Prečo v nadpise článku píšete “Srba” všetci dobre vieme kto je Nole je to tenisový boh a tý čo mu nedopriali hrať tenis sú obyčajné lajná na ktorých mená si po pár dňoch nik nespomenie

  15. V Austrálii sú skoro všetci zaočkovaní, tam im ani paralen nie je treba, keď dostanú covid, prejde ich to ako malý soplík. Na rozdiel od zaostalej lúzy na Slovensku.

  16. anonym 17. januára 2022, 17:27…prečo si sa prestal podpisovať?..aha takže za tie nízke čísla úmrtí v Austrálii určite nemôže striktný systém opatrení, ktoré sa aj dodržujú a zároveň vysoká miera zaockovanosti…to sa proste nehodí, to by sme museli uznat že opatrenia a očkovanie fungujú a to sa nam nechce, takže radšej vymyslíme že austrálski lekári majú asi nejaký prevratny spôsob liečby covidu s ktorým sa zabudli podeliť…tak daj, v čom je ten úspech austrálskych lekárov, aký na to majú liek? Ako tam teda liečia ten covid?

  17. uz sa tu nestrapnuj ratafak,si tu za trula,o akych lekaroch tu pises?covid je uz cista politicka zalezitost,pises sice inteligentne,ale naivne.ty sa ako podpisujes? to je tvoje prave meno?
    si taky trulko klavesnicovy mag.

  18. Aaa, je to tu..došli argumenty a nastupujú urážky…o liečení covidu v austrálii nás informoval obyvateľ, ja sa pýtam ako konkrétne to robia…vždy sa podpisujem Ratafak plachta, no sú tu prispievatelia čo sem popísali a nazdielali také kraviny že už sa hanbia aj podpísať prezývkou….Ps: ty si ten anonym si čo v minulej diskusii myslel že u nás v poslednej vlne neumreli tisíce ľudí? Pôjdeš vysvetlít pozostalým že covid je už cista politická záležitosť?

  19. Vidim ze sa nic nezmenilo…chudacik co ledva ukoncil ucnovku a za zivot precital akurat tak jursky park tu bude druhych nazyvat rojko snilek a vsevedko..

  20. Ratafak na zaklade toho co sa deje nie len v Austrálii ale na celom svete a hlavne aky smer a zmeny riadenia to nabera verim ze covid nie je nahoda z netopiera. Toto je cielena a riadena akcia globalneho zoskupenia. Ludia ako ty, Majko a dalsi ste použití ako užitoční šváby ale Klaus Schwab a spol. ma svoj ciel.

    Ale skuste si pozriet aspon toto a mozno nieco zacne v hlavach docvakavat a kolecka zapadavat.

    https://

  21. Hadate sa tu ako udereni… Pritom je jasne, ze nejaka krajina ma svoje pravidla. Niekto tie pravidla chcel obabrat a tak ho vyhodili. Takisto si nebudete do bytu pustat niekoho, koho nechcete. Zbytocny bol cirkus okolo toho. Mali ho hnat hned a bol by pokoj.

  22. anonym 17. januára 2022, 22:09
    no to je taky koment, ze sa nedivim, ze v Seredi prekvita predaj drog. TO myslis ako vazne? Takym ako ty, by mali odpojit internet, lebo kvakat tu o nejakej konspiracii moze naozaj clovek, ktory to ma v hlave totalne pomylene a zo vsetkych tych hoaxov si spravil tzv. vlastny nazor. Mne vykapala pred vianocami na tuto marhu cast rodiny, tak tu prestan trepat nezmysly…

  23. No vidis a ja si myslim ze by skor mali vsade teba hnat. Lebo ako zaockovany a viac netestovany to vklude a potichu roznasas medzi obyvatelstvo. Takze udereny si ty lebo si to vobec neuvedomujes

  24. boha, tak na začiatku podla vás ten vírus ani neexistoval, potom ste zistili že asi hej tak bol za tým Rockefeller, potom Matovič, potom Gates, potom zase Soros a teraz po novom Klaus Schwab…raz je testovanie nebezpečené lebo na vatičke nám dávajú samotný vírus, potom sú na nom zase nanoboti ktorý sú ovládaný cez 5G a teraz by ste zase najradšej testovali všetkých – aj očkovaných….keby ste si vy konšpirátori aspoň uvedomovali že každé 3 mesiace tu píšete a zdielate iné s.ačky…

  25. „Co se o Novakovi Djokovičovi neví:
    Dal 1 000 000 eur italským nemocnicím na boj s Covid19
    Dal 1 000 000 eur srbským nemocnicím na boj s Covid19
    Dal peníze Španělsku na boj s Covid19
    Daroval peníze Austrálii na boj s lesními požáry
    Daroval finanční prostředky na programy Melbourne City Mission pro chudé děti
    Koupil CT skener pro bělehradskou nemocnici Dragiša Mišović
    Pronajal si soukromé letadlo, aby dopravil dívku se vzácným onemocněním do Spojených států na léčbu
    Dal 1 000 000 $ na Australian Open ve prospěch juniorů
    Dal 500 000 eur na boj se záplavami v Srbsku
    Věnoval 110 000 eur na boj proti povodním v Bosně a Chorvatsku
    Vybráno 1 500 000 $ pro školky poškozené povodněmi
    Dal miliony eur na vzdělání chudých dětí do třinácti let.
    Zaplatil zimní přípravu 15 srbským tenistům
    Nabídl Lorenzovi Musettimu jízdu soukromým tryskáčem, aby nezmeškal Wimbledon nebo školní test
    Boj za zájmy hráčů v celém tenisovém kolotoči ATP a WTA
    Je vzorem pro svůj zdravý životní styl a stravování
    Svou povahou a psychickou odolností je vzorem pro mnohé sportovce
    Je vzorem ve své pracovitosti a sebekázni
    Hrajte každý turnaj nejen proti soupeřům, ale taky proti divákům ovplyvnenými médiemi
    Dominoval na hřišti jak proti Nadalovi, tak proti Federerovi, celou svou kariéru odehrál v éře Nadala a Federera.
    Avšak jeho největší hřích je to, že je Slovan!! “

    Avšak významnejšia je jeho odvaha postaviť sa svetovej tyranii, odmietnuť poslušnosť, zostať slobodným, čo austrálskym bacharom vadilo najviac. Vzhľadom na všetky hore uvedené skutočnosti a jeho nezlomný postoj je svetová osobnosť, ktorá v súčasnej dobe je a bude vzorom pre všetky generácie národov a národností a nie len Slovanov. Tento jeho obraz a odkaz bez besnenia austrálskej vládnucej moci by sa do sveta nedostal, čo si fašisti pri svojej obmedzenosti neuvedomili.
    A kto je Alex Hawke: pozri wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Hawke
    A teraz je zreteľnejšie čo autorovi tohto článku na ňom vadilo

  26. Nevedomost a tupost mudrlantov co pre tento svet spravili hovno je neskutocna. Djokovic dal milony na liecbu covid a prasata blbe to budu dezinformovat. Milos skor nez si tu zavesili tento hnoj si si o nom aspon nieco precital?

  27. Od publikovania clanku som sa v diskusii nevyjadroval jedinym slovom. Neriesil som dokonca ani primitivne utoky a cielene zakerne ohovaranie.

    Tu je moj postoj:
    https://www.archiv2.seredonline.sk/2022/01/18/antivaxeri-na-svoju-propagandu-zneuzivaju-klamstvo-deti-aj-sportovcov/

    Clanok neriesi samotneho sportovca – netajim sa tym, ze ma sport nezaujima a realne netusim, co je vyhosteny sportovec zac.

    V kratoko a obsahovo mimoriadne jednoduchom clanku je napisane:

    “ Konečne tu je štát, ktorý nerobí rozdiely v pravidlách tam, kde je práve rovnosť tak veľmi dôležitá.

    Austrália si prešla mimoriadne prísnymi opatreniami proti pandémii Covid-19, čo sa významne dotklo nielen bežných občanov, ale aj firiem.“

    Napriek zvyraznenemu textu, pointu clanku umyselne alebo pre mentalne limity zial nepochopil kazdy.
    Na druhej strane, co by nas vlastne malo viest k uvazovaniu, ze rovnost pred zakonom, pravidlami a nariadeniami by mal pochopit kazdy jedinec zijuci v krajine, v ktorej sa KORUPCIA STALA SUCASTOU ZIVOTA a sposobom sebarealizacie?

    Zial, je tu doba, kedy informacie podlozene faktami su sirene podstatne menej a neochotnejsie, ako klamstva a hoaxy. Nad faktami je totiz potrebne rozmyslat…

    Moj prispevok je ako vzdy podpisany. Mozno by bolo fajn, keby sa podpisal kazdy – aj ten, kto ineho verejne osocuje, ohovara a snazi sa ponizit aj uvedenim cisteho klamstva. To len ze potom by verejnost vedela, kto pise a dost pravdepodobne aj to, aku ma na to klamanie a osocovanie motivaciu…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img