ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

V novom roku nové dno. Vy to nevidíte?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Ján Magušin
V novom roku nové dno. Vy to nevidíte?
Sily temna aj v novom roku nesklamali. Pred generálnu prokuratúru nastúpil Kočnerov advokát, Fico a Gašparov syn. Postavili sa tu ako zástupcovia a kamaráti „najpočestnejšieho občana“, „pána inžiniera“ Norberta Bödöra. Klasická rétorika spochybňovania celého súdneho systému, obrana Žilinku, ktorý už je podľa ich vyjadrení vlastne akoby plnohodnotným spojencom temných síl. Vážení spoluobčania, iba pár otázok a pripomenutí.
1) Pamätáte si, aké rozhorčenie a hnev ste cítili, keď sme sa dozvedeli o vražde Jána a Martiny? Ako sme stáli na námestiach, zdesení z toho, kam to až zašlo? Potom sa spustila lavína svinstva, ktoré kričalo zo všetkých kútov, čítali sa prepisy komunikácie Kočnera a sudcov a všetkým nám bolo zle od žalúdka.
Odvtedy neprešlo zas tak veľa času. Medzitým sa ukázalo, že Kočnerov advokát Para sa mal snažiť už predtým diskreditovať prokurátora Špirka, zistili sme, ako na darebáckej chate koordinovali s Kaliňákom výpoveď. Advokátska komora ako totálne neschopná inštitúcia, si s týmto typom advokátov ale poradiť nevie. Dnes Para bez hanby stojí vedľa Fica na tlačovkách „za zákonnosť“.
2) Pamätáte si na to zdesenie a rozhorčenie, keď sa verejnosť dozvedela ako sa tu krájal štát pre nejakých multibohatých oligarchov, ktorí zbohatli za „sociálnej“ vlády Fica z našich peňazí? Bonul, eurofondy, Dobytkár? Pamätáte si na kauzu, keď jeden z trestaných Bödörových goríl zrazil nevinné dievča a vyviazol so smiešnym trestom? Veď to bolo nedávno. Keď NAKA začala stíhať aj vrchné poschodia, tlieskali ste im a nejeden bývalý Smerák hovoril, že už toho bolo príliš a bolo ich treba pozatvárať.
Odvtedy sa zdesenie a rozhorčenie otočilo. K vláde, k inštitúciám, k štátu. Ani sa nevraždí, ani sa nekradne bagrom, ako to bolo bežným javom predtým. A stav je taký, že Kočnerov advokát veselo reční s Ficom a Gašparom pred generálnou prokuratúrou a rozrýva posledné zvyšky práva a poriadku v krajine. A podpora Smeru stúpa.
Zabudli ste na vraždu vo Veľkej Mači, mnohí moji spoluobčania, zabudli ste rýchlo a teraz sa vezieme vo vlaku, ktorý nedopadne dobre. Ani pre nás, ani pre naše deti a vnukov. Ani pre krajinu. Ten cynizmus a nespravodlivosť je do neba volajúca. Vedeli by ste sa vy, čo lajkujete Fica a šírite rakovinu v celom národe pozrieť do očí pozostalým zavraždených? Nevadí vám tá partia Kočnerovho advokáta a jeho politického patróna Fica, ktorí ťahajú kamaráta z bahna aj za cenu povalenia štátu? Veď to títo ľudia bezohľadne a cynicky šliapu po tragédií z Veľkej Mače, vy to naozaj nevidíte?
Je problémom, ak sa nám pred oči tlačí zlo. Je problémom, keď kričí z plných pľúc a obhadzuje všetkých blatom. Ale najväčší problém je, keď sa zlo vyhlási za dobro a tejto prevrátenej lži uverí mlčiaca väčšina.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Stíhať niekoho sa dá len zákonným spôsobom!!To stojí v ústave,a to si ten Fico nevymyslel.To zistil ústavný súd a v iných kauzach .GP.Inak to proste nejde.S tým Kocnerom ,to ešte nie je u konca.

  2. Nezastavam sa Fica, Pelle a podobne, ale …. k zatykaniu a podobne treba dokazy. Ak ich niekto ma, nech to predlozi. Inak bliakanie o mafii je zbytocna strata casu. Ano, mysliet si mozeme vsetko, pretoze su indicie, …ale su to len indicie… Kazdy vieme, co robil Meciar a ako to tu vypadalo a ako dopadol? Spokojne, na dochodku vo svojej skromnej vilke. Takze co z toho vyplyva? Bud nevieme sudit tych, co si to zasluzia, alebo si proste dookola zasluzime politikov, ako su tito….

  3. Šanika, pobavil si ma porovnaj :
    kauza dobytkár – rozkrádanie za 10 mil. eur, ( údajne najväčšia úplatkárska aféra), teraz vyplatenie pandemickej pomoci kdesi na Cyprus – za 14 mil eur behom pol roka;
    teraz – dotácie v poľnohospodárstve pre vybranú firmu – cca 4500 eur na jedno prasiatko
    Kuciaka dal dolu Kočner ? ozaj tomu veríš (teraz ma nazvi konšpirátorom) – myslím, že doplatil v záujme vysokej hry na svoju naivitu (pozri : Ukradnutý štát, Zuzana Piussi) – celá táto mozaika do seba celkom zapadá – najprv mediálne tlaky na Fica – zrušené amnestie, podpora mimovládok a podobné Robkove huncútstva sa obrátili napokon proti nemu.
    Keď si pri dopravných nehodách – spomeň aj Lipšica, ktorý zabil chodca na prechode a nešiel natvrdo sedieť podľa zákona ( netvoril mimochodom ten zákon on sám?)
    Ale asi až taký rozdiel ako píšeš tam nenájdeme.
    Šaňo -. to čítam dobre, “ že zistili sme ?? komploty na poľovníckej chate “ .
    Šaňo naozaj si bol v tom aj Ty, alebo je to iba rečnícky zvrat?? Nezisťuješ aj IP adresy ľudí, ktorí nereagujú podľa Tvojich predstáv ? Pravdu povedia, predpokladám to.
    A to že sedíme v špatnom vlaku – súhlasím. Uź minimálne dva roky. Plagiátori si držia popredné miesta vo vláde a v parlamente, daňoví podvodníci šéfujú financiám, bývalí mafiáni parlamentu. A to ešte sa ideme zadĺžiť za posr…né F 16, a pustíme si sem cudziu armádu. A v tom sa vezú všetci : aj Ficko, aj Maťko.
    Takže neglorifikuj týchto amatérov, všetci majú za ušami.

  4. …asi skutocne musi prist k niecomu velkemu (mozno aj k vojne), aby sa vsetko rozdrb..lo a bolo zasa opat co budovat – aj ludsku moralku a medziludske vztahy, ktore su momentalne na bode „0“. Aspon to tak vnimam cez nasich politikov

  5. Pre občanov v Seredi by bolo oveľa väčším prínosom, keby majitelia ubytovní zriadených v rodinných domoch v meste Sereď sa starali o svoje ubytovacie zariadenia a ich nájomníkov, namiesto vyvolávania vášni na internete. Je nešťastím keď pochybní nájomníci týchto ubytovní sa stanú dílermi fetu a v ubytovniach a blízkom okolí dochádza k rozsiahlej distribúcii drog týmito nájomníkmi a ich maloletými deťmi. Priľahlé ulice k týmto ubytovniam sú neustále obsadzované feťákmi zháňajúcimi obživu a nespočetným množstvom taxíkov, ktoré dovážajú ďalších záujemcov, presne tak ako sa to deje napr. v uliciach za poliklinikou.
    Tak to vidím ja.

  6. Miloš, ale šikovne si prehodil výhybku. Debata sa vymkla spod kontroly ?
    Ale s feťákmi máš pravdu. zákon je slabý a bezzubý, “ demokracia“ to napísal dobre. Chýba nám morálka, tam je hlavný problém.

  7. Na prelome rokov sa zvykne bilancovať. Už dva roky morí Slovensko najväčšia politická zberba v našich dejinách. Teda dosť času vystaviť účet pre „najlepšiu slovenskú vládu v histórii“. Ich sociopatický vodca nám všetkým sľúbil zmeny na aké nezabudneme. Tak si ich pripomeňme

    – Išli sa zbesnieť pri vykonštruovanom podozrení o údajnom plagiátorstve Danka. Len čo sa dostali k moci, zistilo sa, že oni sú skutoční, masoví plagiátori. Aj potom, čo boli z plagiátorstva usvedčení, odmietli vrátiť podvodne získané tituly a tvária sa, že je to v poriadku.

    – Vyhlásili, že keď sa dostanú k moci, skoncujú s praktikou „našich ľudí“. A teraz nič iné nerobia, než dosadzujú „ich ľudí“ až tak, že menia zákony, aby vyhodili z práce tých, čo nie sú „ich ľudia“ a to dokonca bez akéhokoľvek overiteľného dôvodu.

    – Tvrdili, že presadia spravodlivé zákony. Namiesto toho rozložili právny štát na nepoznanie.

    – Išli z kože vyskočiť, keď vykrikovali, že sú proti politickému zasahovaniu do kriminálneho vyšetrovania a konania OČTK. Teraz nerobia nič iné, len takto zasahujú do najrôznejších obvinení. Kvôli tomu sú ochotní škandalizovať aj tých, čo právo a zákon stále ešte bránia – generálneho prokurátora i Inšpekciu PZ SR.

    – Sľubovali, že vo vláde budú len odborníci a vzápätí bábkoherečke s IQ húpacieho koníka vytvorili ministerstvo na želanie, z ktorého jej ušli obaja štátni tajomníci. Jedinou kvalifikáciou ministerky kultúry sú jej skúsenosti s koňmi!!! Psychopatovič tvrdil, že sa nevyzná vo financiách, ktoré mu musí spravovať jeho Pavlínka. Ale bez hanby sa nechal menovať ministrom financií s ambíciou „finančnej revolúcie“ na úrovni karafy vody s limetkou ku každému obedu?!

    – V opozícii vystupovali ostro proti rodinkárstvu, pri moci ju masovo zavádzajú. Napríklad naše školstvo je deformované vyučeným obuvníkom a vysokoškolským plagiátorom, ktorého jedinou kvalifikáciou na post ministra školstva bolo to, že je frajerkou Sulíkovho syna. Sulík samotný prepašoval svoju dcéru do vládnej delegácie na Expo do Dubaja v novembri 2021, vybavil jej zmluvu na preplatenie výletu štátom a to aj jej zamestnávateľovi – podľa Sulíka je to „prkotina“.

    – V opozícii tvrdili, že politici nemajú zasahovať do výkonu štátnej správy. Teraz prišli so zákonom, ktorou si celú štátnu správu (vrátane Polície!) politicky sprivatizujú!

    – Ich mantrou v opozícii bola „transparentnosť“. Len čo sa dostali k moci, pripravujú zákony utajene bez toho, aby boli k príprave pozvaní tí, čo sa ich to týka (prvou obeťou bol

    Úrad pre verejné obstarávanie, celá kultúrna obec atď. atď. atď.).

    – Sulík tvrdil, že keď Bugára na exotickej dovolenke náhodou oslovil Kočner, musí Bugár skončiť v politike?! To tvrdil ten istý Sulík, čo bol nielen Kočnerov kamoš, ale aj poskok, ktorý mu robil ako predseda parlamentu spravodajcu o všetkom, čo Kočner pre svoje intrigy a kšefty potreboval. Sulík však sám kvôli brataniu s Kočnerom v politike neskončil a drzo sa nanominoval za ministra.

    – V opozícii jačali, že si minister vnútra nesmie vyberať prezidenta PZ SR, tak bola promptne schválená zmena na transparentnú voľbu cez parlament. Teraz otáčajú všetko späť, pravý opak toho, čo tvrdili, aby sa k moci dostali!!! Transparentný výber prezidenta PZ SR zrušili a vrátili sa k čisto politickej voľbe.

    – Sudcovia Správneho súdu museli prejsť výberovým konaním napriek mnohoročnej praxi. Ale riaditeľku Slovenského pozemkového fondu odvolali náhle bez udania dôvodu, hoci vyhrala výberové konanie a dosadili tam náboženského fanatika podľa svojho vzoru, ktorý žiadnym výberovým konaním neprešiel. Bola to arogantná politická nominácia.

    – Psychopatovičovi veľmi vadila údajná Počiatkova vila vo Francúzsku. Jeho poskokovia dodnes na túto tému jačia. Ale keď sa prišlo na to, že Sulík vlastní v Austrálii farmu, jeho reakcia bola: „Zabite ma!“ To myslí vážne?

    – Zrušili bankový odvod, ktorý stabilizoval bankový sektor s ohľadom na občanov. Dôvod? Lebo Fico! Zato sľúbili, že banky znížia poplatky. V skutočnosti ich zvýšili! Ale tým sa už táto politická zberba nepochvália.

    – Ich biedne kariéry začali masívnym nadužívaním Sociálnych sietí (najskôr Sulík, potom Kollár), kde nešetrili často aj umelo vykonštruovanou kritikou. Teraz ich chcú obmedziť, až cenzurovať, keď sa tam objavuje oprávnená kritika ich chaotického, amatérskeho a arogantného vládnutia.

    – Predvádzali svoju moc nad obyvateľstvom často zmätenými, či dokonca kontraproduktívnymi a stále sa meniacimi pandemickými opatreniami, ktoré sami arogantne porušovali (viď Kollár, Holý apod.). Pre porušenie týchto opatrení použili najbrutálnejšie vyhrážky, ktoré na nich ale neplatili.

    – Pod vedením psychicky narušeného podvodníka s DPH, plagiátora a zbohatlíka vystavili tento národ obludným experimentom, ako bol „black-out“ (to je po trnavsky „lock-down“) a hlavne povinne „dobrovoľné“ celonárodné testovanie, ktorým sme sa vzápätí stali rekordérmi na svete v počte infikovaných a obetí.

    – V opozícii boli za akúkoľvek demonštráciu, Matovič osobne organizoval protesty. Keď občania demonštrujú voči ich fatálnym zlyhaniam, sú to „opice, bitkári, extrémisti a psychopati“ (viď minister arogancie Naď).

    – V opozícii sa im páčili blokády ciest spôsobené protestmi autodopravcov. Keď autodopravci štrajkovali proti jeho vláde, Psychopatovič vykrikoval, že je to neslýchané bránenie verenej doprave a poslal na nich policajtov.

    – K moci sa dostali tým, že podozrivo financovaná žltá tlač, zrejme s pomocou vtedy advokáta Lipšica, masívne vykrádala vyšetrovacie spisy a selektívne v nich vyberala, čo sa Psychopatovičovi hodilo a naopak zatajovala, čo sa nehodilo (napríklad intímnosti Lipšica a Zsuzovej, sexuálne úchylky Kollára, bratstvo Sulíka s Kočnerom apod.). Proti všetkým pravidlám i zdravej logike zmenou zákona dosadili Lipšica za špeciálneho prokurátora. Odvtedy sa masívne vykrádanie vyšetrovacích spisov stalo priam štátnou službou.

    – Psychopatovič sľuboval, že nezrušia školské obedy zadarmo. Zrušili ich.

    – Psychopatovič sľuboval, že nezrušia študentské cesty vlakom zadarmo. Zrušili ich.

    – Psychopatovič sľuboval, že nesiahnu na dôchodky. Zmrazili ich a znížili ten trinásty.

    – Psychopatovič sľuboval, že nezrušia minimálnu mzdu. Pripravili jej zmrazenie.

    – Psychopatovič sľuboval, že onkologickí pacienti budú mať zaručenú operáciu do dvoch týždňov. Ako minister financií odmietol vyčleniť prostriedky na liečbu onko-chodôb.

    – Sľúbili hmotnú zodpovednosť politikov. Nesplnili to.

    – Ústredný motív ich túžby po moci bol „boj s mafiou“. Keď sa k tej moci dostali, urobili z bývalého mafiánskeho poskoka predsedu parlamentu!

    – Títo plagiátorskí nímandi po nástupe k moci odstavili všetky veľké osobnosti kultúry, ale aj vedy (najnovšou obeťou je Stanislav Mičev, ktorý z Múzea SNP urobil špičkovú národnú inštitúciu s medzinárodnými kontaktmi a projektmi).

    – Táto politická zberba nás potichu v réžii ministra arogancie predala najväčším hrdlorezom, ktorí budú vysmiaty 9 000 kilometrov doma za oceánom, keď my tu budeme ako ich trenažér vojenských provokácií vystavení ruskej odvete až po raketové útoky.

    Psychopatovič už ako minister financií (?!!) vyhlásil, že za ich vlády neprepukol žiadny korupčný škandál. Vzápätí sa ukázalo, že Krajniakovi podriadení v pezinskej úradovni rozdali bez vyššej kontroly schránkovým firmám 24 miliónov eur, kým poctiví podnikatelia najmä v gastro-priemysle krachovali. Myslíte si, že „posledný križiak“ vyvodil akúsi politickú zodpovednosť?! Áno, vtedy keď sa zľakol, že bude po Pčolinskom zatvorený, ušiel z ministerského kresla do parlamentu. Ale rýchlo mu otrnulo. A zjavne nadobro, je teflónový…

    V rozpore s Psychopatovičovým vyhlásením o korupcii za ich vlády vyšlo najavo, že rodinná firma tajomníka Kyseľa dostala na 6 ošípaných podporu 27-tisíc! Ani s príslušným ministrom, Matovičovým protežantom Vlčanom, to nepohlo.

    Toto vyhlásil Psychopatovič ako opozičný poslanec 15.4.2015 v parlamentnej rozprave: „Pán predseda, kolegovia, kolegyne, mám relatívne málo rokov, ale z toho, čo som čítal, presne takto si predstavujem politické procesy v 50. rokoch. Jednoducho vládna moc, boľševici, ktorí si zmyslia, že zrazu oni majú pravdu a majú patent na rozum, si povedia, že tí, ktorí chceli pre štát dobre, sú zločinci, ukážu na nich prstom a verejne ich pred celou spoločnosťou popravia. Rituálne politicky zavraždia…“ Nie je vám to povedomé?

    Vláda tejto politickej zberby prekračuje všetky normy, pravidlá a zákony. Odpočúvanie vodcov opozície by za vlády Róberta Fica mobilizovalo US-ambasádu a jej nohsledov na nepríčetné jačanie o porušení pravidiel politickej súťaže. V opačnom prípade je každá špinavosť povolená a západní diplomati, politici, aj predstavitelia EK zaťato mlčia nielen k tomu, ale aj k masívnemu rozkladu právneho štátu a porušovaniu ľudských práv. Ten kto tento nelegálny odposluch realizoval a využil v politickom boji, ho ako opozičný politik kritizoval. Neuveriteľné zlo sa stalo skutočnosťou. Odkedy prišiel k moci Psychopatovič tak rozdelil túto spoločnosť, ako sa to ešte žiadnemu politikovi pred ním nepodarilo. A nielen on, ale všetci protežanti tejto politickej čvargy sa vo vládnych funkciách držia zuby-nechty pri akejkoľvek hanbe, čo spôsobia.

    Neviem si spomenúť v čom by nezlyhali, čo by nezmrvili a nesprznili svojim donebavolajúcim amaterizmom, ktorým prekonali aj starých boľševikov. Vláda zmeny sa stala vládou hanby. Ak by táto politická zberba odišla od moci čiastočne do väzení, čiastočne do blázincov a zvyšok do zabudnutia, už zajtra by to bolo dva roky neskoro…

  8. Pre Najlepšia vláda 13. januára 2022, 17:15

    PALEC HORE!!!

    Vydržať, každým ďalším dňom sa blíži čas zúčtovania.

  9. Pre Najlepšia vláda – skopíroval si blog Gustáva Murína, ty si tým pádom obyčajný plagiátor, tvrdý kopírovač. A daj teraz prosím ťa aspoň jednu tvoju vetu alebo myšlienku, nech sme v obraze s kým máme tú česť. A nech v tej vete prosím ťa nie je 10 vulgarizmov a 10 ypsilonov.

  10. 👍najlepšia vláda 17:15,perfektný príspevok,slušne napísaný,obsiazny a hlavne pravdivý.Az sa čudujem,že už nereagovalo pár blbeckov na túto ozaj dobrú analyzu.

  11. Ahojte! Kde sa dajú kúpiť takéto “zlaté svinky” aj ja by som ich dal štátu do prenájmu za 4500€ 🐽🐷🐖

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img