ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

33 ročný Sereďan pod vplyvom alkoholu ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. V jazde mu zabránila hliadka Mestskej polície

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V utorok vo večerných hodinách prijala mestská polícia oznámenie, že na Jesenského ul. vo vozidle sedí muž pod vplyvom alkoholu a pravdepodobne sa chystá odísť s vozidlom.

Hliadka MsP počas preverovania oznámenia zistila, že vodič s vozidlom bezohľadnou jazdou ohrozuje ostatných účastníkov cestnej premávky. Z dôvodu, aby sa ochránili životy, zdravie a majetok občanov vozidlo bolo zákonným spôsobom pomocou majáku zastavené na Pažitnej ul. Keďže vodič javil známky požitia alkoholu, bola na miesto privolaná hliadka OOPZ, ktorá vykonala u vodiča dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 1,28 promile alkoholu.

Vodič bol následne predvedený na OOPZ, kde si ho prevzal príslušník dopravnej polícii k ďalšiemu riešeniu.

Celý priebeh zastavenia a riešenia bol zaznamenaný aj na kamerovom systéme MsP. Zaujímavosťou je aj to, že tohto 33 ročného Sereďana hliadka MsP už riešila v tomto roku po 3 krát.

 

zdroj: Mestská polícia Sereď, Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Poznám ho je to Juro HANUS preferovaný a zfetovaný psycho býva na Jesenského ,, oproti mestskej polícii,,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 cca 70 m a ogrciaval výťah a otravoval ľudí kamoša chcel podržať nožom , denne pod vplyvom a naheroinovaný , ,,Denne ,, ! Vyhodili ho z kampane ,,cukrovaru . Bol som svedkom keď pred pár dňami špatne nadával poštárka chuderku v obchode keď bola s poštou ,, čo tu vy robýte a kde máte byť ?!! Dal by som vás vyhodiť .! No psycho! Svojmu otcovi ,ktorí sa odsťahoval do šúroviec urobyla defekty ,,minuli týžden v noci !; Jeho otec otom vie! Chudák dobrák !

  2. Zoberte mu prosim vas uz niekto vodicak a najlepsie aj rodny list. To ako toto neskutocne primitivne hovado vsetkych na ceste denodene ohrozuje uz nema obdoby. Kiezby cim skor nasiel svoj strom, stlp…

  3. Jura poznam dlhe roky. Nebol zly chalan bol slusny v pohode ale odkedy zacal brat pervitin odvtedy sa mu zmenila cela osobnost. On je uz prefetovana troska ktoremu to poskodilo aj mozog a hlavne v správaní. Tam treba dlhodobe liecenie tazkej narkomanie

  4. Ak je to pravda ze to Juro, tak mi to je veľmi ľúto. Chodili sme spolu ven za študentských čias a bol úplne v pohode a normálny. Sem tam diskotéka v afrikole, poldeci v triu, sem tam kurivo… potom,keď sme dostudovali každý išiel po svojom. Ale ze takto dopadne, by som nikdy nepovedal.

  5. Asi tak ,Juro bol fajn typek.
    Zmenil sa velmi od kedy berie tvrdé.
    Je to nepoučitelný človek,už by mal dostať tvrdé tresty aby sa spamatal,keď fetuje tak je to jeho problem ale ožratý za volant opakovane ???

  6. Ja len dúfam , ze sa sem ten feták uz do vchodu nevrati. Mám ho už plné zuby . To sa tu nedalo spávat. Ohrozoval ludí nozom , ovracaval tu poschodia aj vytah nieco strasne . Nechcite to zažiť. Ďakujem pánom policajtom , odviedli peknú prácu .vďaka nim môžem kludne spávať.

  7. Mal sa spamätať už dávno najebaný Sadat za volant s toľkými promile svedčí len o jeho jebnutosti mal by ísť niekam na líčenie lebo takýchto je tu plno jak on ale nikdo stim nič nerobí ale aspoň že sú ľudia ktorý to vidia a nahlasujú ich

  8. To sa mu nedá ozaj nijako pomôcť? Veď to je chalan zo slušnej rodiny. Pamätám si ho ako úplne normálneho chalana. Dostal sa na zle chodníky, ale vždy sa dá vrátiť späť.

    Jurky budíček. Máš len 33 rokov a celý život pred sebu. Tak si ho nekurvy!!!

  9. Nie ten blbec sa volá inak ! Ten blbec má veľmi podobné auto sype do seba Kokaín a volajú ho PAVÚK . Toto bol Čupo ,,,,,vychrdnutý Hanus ten to netúroval aspoň on slopal a slopal a jazdil a sem tam skoro každý deň si aj niečo iné dodal 🤣💀💀💀💀🤣🤣🤭🤭🤭😛😛😛

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img